Skip to content
29 reacties
3429 weergaves

wildplassen

doen jullie wel eens aan wildplassen? en waar en wanneer dan? Ook wel eens samen met anderen? en kijk je dan naar elkaar? wel een betrapt?

18 jaar
10 jaren geleden

29 Reacties

  • Ik soms als ik met me honden op de heide aan het wandelen ben dan ga ik wel als het even kan tussen of achter bosjes staan.
    Niet dat ik me schaam om me pik te laten zien maar niet iedereen vind het leuk om naar een jongen zijn pik te kijken maar ook ik heb het mee gemaakt dat een wielrenner naast me kwam staan om te kijken en daar heb ik ook seks mee gehad :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was een keer met mijn vriendin, wij kwamen terug van vakantie en we zaten in het vliegtuig. ze moest nodig plassen,maar we waren al al aan de daling begonnen. dus toen we eenmaal geland waren kon ze het niet meer ophouden. ze plasten in haar broek. en dat enorm geil. de vliegtuig stoel was wel nat, maar we hadden gelukkig een legen flesjes. dus we deden of zij water had gemorst en dat werkte, we liepen zo het vliegtui uit.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe het wel eens met een vriend en houden we die van elkaar vast

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, dat doe ik weleens in een bosje. Wel uitkijken dat je niet betrapt wordt door een agent.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • ik plas vaak buiten vind het opwindend naar plassende jongens te kijken

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als we voetballen dan plassen we in de bosjes (het liefste tegen de wind in) En na een wedstrijd/training soms in de douche

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik plas vaak in mijn tuin en ook wel eens als ik buiten ben in de struiken fzo

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Waarom niet plas zo vaak buiten
    Als ik moet en me vrienden ook plassen
    Waar we zijn
    Vaak ook gewoon op straat net waar we zijn

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • vriend van mij had feest ik en nog twee andere moesten plassen, toen alle drie naar een boom, ik en een vriend dezelfde boom en zag zijn piemel duidelijk

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Heel zeldzaam gebeurt het.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ja als ik dringend moet piesen plas ik in het wild en als ik mzt vrienden ben en die moeten ook pies ik samen met hen en kijken naar elkaars lul jha het zijn vrienden is normaal dat je weet hoe je vriend eruit ziet ik ruk soms samen met hen.douch met hen.kleed emet elkaar om. en wildplassen is niet zo zrg hoor

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja met mijn stiefbroertjes en één van mijn stiefbroertjes zat toen een beetje met zijn voorhuid te spelen en daar werd ik best wel opgewonden van.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Wij plassen op kamp ook altijd gewoon buiten. Thuis doe ik het ook wel eens in de tuin, maar wij hebben ook een tuinderij. Mijn vader en mijn broers plassen ook altijd buiten.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • @meisje 15

    Inderdaad, dat heb ik op kamp ook vaak gebruikt! Of gewoon gaan zitten op iets, met je kut net over de rand en dan plassen. Denk aan een grote steen, boomstam, enz.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Gebeurt soms wel als ik nodig moet en er geen toilet in de buurt is. Maar ik zoek wel een plaats op waar ik geen aanstoot kan geven.

    En vroeger, toen ik 11 of 12 jaar was, samen met anderen geprpbeerd om zo ver mogelijk te plassen als er sneeuw lag in de tuin.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Wij waren ook laatst op kamp geen luxe dus geen wc enzo. Maar alle meisjes hadden die 90 graden zit geleerd tegen een boom of zo dat gaat ook best makkelijk als je echt nodig moet

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik moest laatst zo nodig plassen... En ik was op kamp met school, in de Ardennen. Gelukkig moesten meer meisjes: mijn beste vriendin, een andere vriendin en twee leraressen.
    We waren aan het overleven zonder luxe, een week lang. Was heel erg leuk.

    Dus wij gingen op zoek naar een plek, dat duurde wel even. Maargoed, daarna kon ik ook makkelijk plassen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Als mijn broertje van 5 buiten een plas moet staat hij ook met zijn broek en boxertje op zijn knieën.
    Weet ook nog wel de eerste keer dan hij ging wildplassen we waren aan het voetballen buiten en hij moest heel nodig heb ik hem maar geholpen wand hij had nog nooit staand geplast

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • doe ik wel eens. onlangs nog 's avonds op een parking. moest zo nodig en liep tussen de struiken. begon te plassen en merkte dat ik niet alleen was. stonden nog 2 jongens te plassen. waren wel jonger, maar stonden met hun broek en boxertje tot op de knieën. je kon alles goed zien door het licht van de lantaarn. kon moeilijk rechtsomkeer maken, dus begon ook maar te plassen. en ik deed niet echt moeite om m'n pik te verstoppen. ik kon naar hun plassende piemels kijken, dus gunde ik ze ook een blik. en blijkbaar vonden ze het leuk, want ook al hadden ze gedaan, ze bleven kijken.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik hou ook wel van wildplassen doe het ook best vaak als ik naar school ga moet best lang fietsen dus als ik echt nodig moet duik ik de bosjes in.

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten