Skip to content
35 reacties
12344 weergaves

Piemel vriend kijken

Ik was vandaag in Phantasialand (Duitsland). Er staan daar op de toiletten geen tussenschotten tussen de urinoirs. Ik was aan het plassen toen er 2 Duitse jongens (ik schat 17,18 jaar) naast me kwamen staan. Ze begonnen ook te plassen en keken ongegeneerd naar mijn lul en naar elkaars piemel. Hebben jullie dat ook? Dat je zonder schaamte je piemel laat zien aan je vrienden?

17 jaar
10 jaren geleden

35 Reacties

  • Ik vind dat eigenlijk maar niets pisbakken zonder schotjes ertussen. Het duurt dan altijd langer voordat ik kan pissen. Een jongetje stond te kijken naar zijn broer die aan het pissen was en toen die klaar was ging dat jongetje heel opzichtig naar mijn pik kijken. En toen kreeg ik een stijve . Toen riep ie van zooooo wat een lantaarnpaal en toen kwam die andere jongen ook kijken. Toen lukte het pissen helemaal niet meer.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, was gisteren ook in Phantasialand en inderdaad, daar staan,op de meeste pisbakken, geen tussenschotten. 1 keer ging ik naar het toilet en daar stonden er wel.
    Maar enkel op de hoeken gaan plassen was moeilijk aangezien de drukte. Dus dan maar de eesrse de beste vrije pisbak genomen. Langs beide zijde stonden twee oudere mannen en veel moeite moest ik niet doen om te zien wat ze in hun hand hadden ...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben begin deze zomer met mn beste vriend in een zotte bui naar een naaktstrand geweest, wij hadden ook eerst een stijve, maar na een kwartier ging hij gewoon liggen. Zo af en toe terug eentje gekregen maar we raakten er aan gewend. Wel niet veel meisjes gezien van onze leeftijd.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga maar eens naar een naakt strand dan zie je soms nieuwelingen die met een stijve lopen best wel grappig om te zien hoe ze dan proberen om die te verstoppen maar na een paar keer hebben ze daar geen last meer van.   Wel heb ik het een paar keer mee gemaakt dat er iemand de bosjes in ging om te rukken.   Maar ook jongens die in de pubertijd zijn 12-17 jaar zie je soms een stijve krijgen en daar is niets mis mee

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer van 15 krijgt vaak bezoek van S., een vriend. Ze zitten op het bed van mijn broer te ouwehoeren. Ik loop wel eens naar binnen om mee te kletsen. Vaak in mijn pyjama zonder ondergoed er onder. Laatst lag er een zaklamp bij G. op de kamer. Terwijl ik voor S. & G. stond scheen ik in mijn pyjamabroek. Die werd een beetje doorzichtig. S. kreeg een rode kop & zei; 'jij hebt volgens mij best een grote voor je leeftijd!' Toen trok hij mijn broek omlaag. Mijn hart begon hard te bonzen & ik trok mijn broek omhoog. Ik ben weg gegaan & pas weer terug gekomen toen ik geen stijve meer had. S. zei sorry... Maar ik vond het best leuk!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Met gym douchen we natuurlijk ook naakt, zie je alle pikken van je klasgenoten. In het begin schamen sommigen zich wel in een nieuwe klas maar je went als je iedere week elkaar naakt ziet!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij ons douchen we wel naakt wel eens wag pikken gezien. Ik was er onzeker over, maar hij was groter dan derest

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een kameraad die zijn lul altijd zonder schaamte aan iedereen laat zien, hij bedekt het nooit of kleed zich recht voor u om. Ik doe dat dan ook maar om niet preuts over te komen. Sommige anderen gaan wel met handdoek om en boxer douchen, of met hun rug naar je. Dan zie je maar een glimp van hun lullen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb mijn broertje zijn piemel een keer stijf gezie anders nog niet

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • In onze school zijn er ook geen tussenschotten geolaatst tussen de urinoirs. Je hebt altijd jongens die naar anderen kijken! Een keer zei een oudere jongen tegen mij dat ik een grote lul had, nou daaag! Vlug weggegaan! Ik kijk alleen naar piemels van klasgenoten als we douchen, dan doet iedereen het, nie zo stiekem loeren op wc!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Urinoirs zonder schotjes of met spiegels lokken natuurlijk wel uit om naar elkaars piemels te kijken. Die spiegels hangen er niet voor niks want je kunt zo voor je kijken en toch niet wat ernaast je allemaal gebeurd. De spanning van het gluren is er dan wel af. Ik vind gluren veel spannender: stiekem naar links en rechts kijken als andere jongens ook staan te pissen. Op school is dat niet verstandig om te doen maar ergens anders maakt het weinig uit. In de wc van stations heb ik al vaak gezien dat jongens of mannen zogenaamd aan het pissen waren maar met een stijve stonden en gewoon stiekem stonden te rukken. Dan blijft die van mij ook niet slap natuurlijk en doe ik ff lekker mee. Niks mis mee, en je bent dan echt niet meteen een homo.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn neef is een half jaar jonger dan ik.
    Het jaar daarvoor had ik hem al horen klaarkomen, dus dat was niet nieuw voor hem.
    Het giechelen was denk vooral omdat ik mezelf op een gegeven moment zat te rukken waar hij bij was. Toen we nog klein waren hebben we elkaar natuurlijk wel vaker naakt gezien maar nooit elkaars stijve pik gezien.En het is natuurlijk wel een beetje rare situatie op die hotelkamer, maar ik was zo geil dat ik niet meer kon stoppen met rukken toen hij het doorkreeg. Het duurde ook langer dan anders voordat ik klaarkwam (omdat hij keek ) maar toen spoot ik uiteindelijk ook enorm veel. Kan ook nog zijn dat ie daarom zo moest lachen.
    Echt ik had toen zo graag gewild dat hij ook iets deed maar ik durfde het gewoon niet te vragen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud is je neefje omdat hij zo zat te giechelen toen jij klaarkwam. Had hij dat nog nooit gezien, of kwam hij ook klaar toen jij hem betrapte?! Overigens moedig van je, om door te gaan met jezelf aftrekken en dan nog spuiten ook! Heerlijk!!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb mijn neefje weleens betrapt met masturberen toen we op vakantie waren . Maar verder niets gezien want deken was erover. Ben sinds die tijd heel erg nieuwsgierig naar zijn pik, maar durf het niet te vragen of ik hem mag zien.....

    Een jaar later (ik was toen 13) waren we weer op vakantie en sliep ik weer met mijn neefje op een kamer. Op een gegeven moment zaten we te chillen op de kamer en toen ging ik met mijn hand in mijn onderbroek en begon onopvallend met mijn pik te spelen. Dat viel op een gegeven moment wel op en op een gegeven moment deed ik gewoon mijn joggingbroek naar beneden en begon me af te trekken waar hij bij was.... Hij zat al die tijd alleen maar te kijken en toen ik klaarkwam zat ie te giechelen , maar hij deed zelf verder niks.
    Ik heb er nog steeds spijt van dat ik toen niet gevraagd heb of ik zijn pik ook eens mag zien. Dat was wel het ideale moment om het te vragen. Gemiste kans.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • kijk ook wel zo vaak zie je dat niet

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 15, ik zou zeggen, ga een keertje naar de sauna. Daar zie je (slappe en soms beetje stijve) piemels in soorten en maten!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • een keer met een vriend afgetrokken we vonden het best vreemd en hij liet zijn pik niet zien maar stond steeds wel naar mijn te kijken we stonden met onze ruggen naar elkaar toe op een geven moment kwam ik klaar en vervolgens hij maar het was best grappig. ik ben noch steed benieuwd hoe iemand ander pik eruit ziet bij gym kijk altijd naar onderbroeken maar niemand die het merkt ik ben niet gay want ik heb een vriendin

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik weel een kijken of ik een jongen kan vinden om te gáan probeeren om te pijpen maar ik ben geen homo

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik probeer wel eens op de wc's bij mij op school naar andere jongens te kijken, maar heb helaas nog geen lul gezien. Ooit beetje schaamhaar van een jongen uit een andere klas die ik wel van naam ken. Ik ben ook geen homo maar ik zou heel graag eens met leeftijdgenootjes eens willen vergelijken :)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij lieten elkaars piemel ook zien toen we zo'n 14 jaar waren. We deden ook wel eens een wedstrijd wie het meeste kon spuiten en deden dat in een borrelglaasje om het goed te kunnen zien. Was best geil en spannend, vooral als er ook nog meisjes bij waren die hielpen! Dan spoten we nog veel meer.

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten