Skip to content
92 reacties
2785 weergaves

negatieve ervaring met grote penis

hoi, ik was aan het proberen om een nieuw topic te openen met als titel bijvoorbeeld -- negatieve ervaring met grote penis --  Grtz

22 jaar
10 jaren geleden

92 Reacties

  • @ jongen 17,
    hoi, als ik je goed begrijp dan ben je een beetje op zoek naar bevestiging van je eigen twijfels. Of je hetero, bi of gay bent ?
    Je zei dat je een vriend hebt waarmee je soms praat. Daar heb je denk ik al meer aan dan gaysites al vind ik het zelf best geil om n's een video te zien.
    Je hoeft toch geen keuze te maken wat je bent? Ik zou sowieso rustig an doen. Ik wist zelf op mijn 15e al dat ik op jongens val, maar de homoscene, daar heb ik me nooit zo in thuis gevoeld.
    Heb het ook nooit gemist eigenlijk.
    Als ik het goed van je begrijp, ben je op zoek naar jezelf. Omschrijf ik het zo goed ?
    Schrijf als je er zin in hebt. Ik reageer zeker weer.

    @jongen 19,
    Mijne is effe meer als 17 cm slap en het is inderdaad erg lastig om ondergoed te vinden waar alles in past.
    Ik heb al van alles geprobeerd, draag bijvoorbeeld bij zwemmen het liefst zwemslips omdat ik die gewoon het lekkerste vind zitten. Het gaat wel, zolang ik geen (half)stijve krijg. Maar heb wel altijd een grote bobbel.
    Tanga's en strings gaan wel, maar die draag je onder je kleding dus dat is wat anders.
    Het lastige is dat ik problemen heb om alles erin te krijgen. Komt bij mij ook omdat mijn ballen erg groot zijn.
    Strak vind ik wat makkelijker omdat alles dan een beetje op zijn plaats blijft, maar comfortabel vind ik het niet.
    Zonder ondergoed probeer ik ook wel eens, maar dan moet ik geen strakke jeans dragen haha
    Hoe doe jij het ?
    Ik ben net al Tdl, ook naturist. Vind het echt een bevrijding om naakt te kunnen zijn.

    @ TdL, héé, hoe is het met jou ? Laat weer n's wat van je horen als je zin hebt !

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 17,   Als je op internet kijkt en je weet niet waar je moet zoeken, waar ben je dan naar op zoek ?     M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • foutje ben geen 21 maar 17,bericht was bedoeld voor jongen 21.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • JONGEN 21, neen echt sex heb ik niet gehad,heb wel vrienden,hetero, en met een ietwat oudere jongen heb ik weleens een gesprek,hij is wel gay,maar we hebben geen relatie of sex,kijk weleens op internet maar niet vaak,weet ook niet waar ik moet zoeken.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn pik is 21 cm stijf en 14 slap en omtrek 16

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 17,
    Tsja het ideaal beeld in hetero-en homo land is slank, mooi lichaam enz. enz.
    Maar er zijn er maar weinig die daar aan voldoen.
    Trouwens de echte schoonheid zit van binnen, voor mij dan.
    Neem de tijd die je nodig hebt om te ontdekken wie je bent en hoe je in elkaar zit.
    Heb zelf trouwens helemaal niks met die hokjesgeest, in de zin van dat je ergens in moet passen, snap je ?
    Het is ook net hoe je zelf bent, ongeacht wat je bent, toch ?!
    Heb jij al eens sex gahad eigenlijk?
    Tot een volgende....

    @ jongen 20,
    Ik neem altijd genoeg tijd, doe het altijd rustig aan. In mijn geval dus met jongens, zoals je zegt rustig opbouwen.
    Maar als hij gewoon niet past, wat ik vaak heb dan kun je eigenlijk niet zoveel meer, behalve dan rukken of elkaar rukken.
    Dat bedoelde ik te zeggen met me soms beperkt voelen, begrijp je ? Rare vraag misschien, maar wat zijn jouw afmetingen?

    Hoi M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook een grote pik maar als je genoeg tijd neemt dan lukt alles mijn vriendin geniet altijd zolang je maar rustig opbouwt

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Goed om te horen jongen 21 dat je dik eigenlijk wel aantrekkelijk vind,hoor dit wel meer al zeggen ze vaak dat in de homo wereld slank een vereiste is voor om aantrekkelijk te zijn,maar die oudere vriend zegt dat het onzin is,misschien ben ik wel bi. of gay,maar uit de kast is ook niet alles denk ik,de homo cultuur is zo verschillend,ofwel de beleving hier van.Sommige jongens staan alleen en anderen hebben weer veel vrienden.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 15,
    Ik bedoelde niet te zeggen dat ik trots ben op mijn grote penis / ballen. Wou zeggen dat ik het het wel mooi vind, maar vooral erg lastig, gewoon omdat ik er altijd aan herinnerd wordt, je anapt wel wat ik daarmee bedoel denk ik.
    Jouwe en mijne zijn inderdaad te groot om er echt lol van te hebben.Had ook veel liever zo'n 17 / 18 gehad, maar wat ik vooral zo lastig vind is de dikte, ook slap bedoel ik, vandaar die onderbroek problemen.

    @ jongen 17,
    Zo dik ben je toch niet ? Vind dik zelf best aantrekkelijk trouwens.
    Fijn dat je een vriend hebt waarmee je over alles kunt praten.
    Best belangrijk, vind ik. Ja, ik heb een speciale vriend, waarmee ik ook sex heb. We kennen elkaar al lang en goed. Wat ik al eerder zei, vanwege de afmetingen van mijn piemel moet ik altijd uitkijken met sex. Dat voelt als een beperking voor mij,
    Geweldig dat je ouders niet zo bekrompen zijn en je de vrijheid hebt. Misschien ben je wel bi of zo. Wat maakt het uit, als je maar kan zijn wie je bent. Of dat nou ho - bi - of gay is.
    Fijn als je weer reageert !

    @ jongen 18,
    Natuurlijk heeft een grote penis niks met homo zijn te maken.
    Gek genoeg hoor ik dat wel heel vaak. Wat ik al schreef, onder de douche bijvoorbeeld werd er al toen ik 15 of zo was gezegd. Hééé jij bent zeker homo met zo'n grote lul.
    Slaat nergens op ( al hadden ze in mijn geval gelijk haha), geen idee waarom ze die link leggen.
    Moet er wel bij zeggen dat de mijne slap meestal veel groter is dan bij anderen als ie stijf is. Weet niet of dat er wat mee te maken heeft. Middelmaat is makkelijker, ben ik helemaal met je eens.

    hoi M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Een grote penis heeft niets met homo of hetero te maken,het komt gewoon soms voor dat jongens een mega hebben of juist een kleintje,gelukkig heb ik een middelmaat zoals bijna iedereen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Fijn dat je terug reageert jongen 21, je hebt gelijk als je stevig gebouwd bent pas een dunnen piemel niet,maar zei al hij is niet zo lang,maar wel fors gelukkig,ik ben 97 kilo en 177 lang.
    Jij hebt die onzekerheid ook mee gemaakt en bent er sterker door geworden,heb wel een oudere jongen leren kennen,geen vriend dus,maar kan goed met hem praten over alles,al is hij wel een beetje dominant soms,je hebt het over vrienden,heb je ook een speciale vriend,twijfel dus enigzins aan mijn geaardheid,mijn ouders weten dit en hun maakt het niet uit,ze vinden dat ik het gewoon moet uitzoeken.Je lijkt me wel een stoere jongen en daar hou ik wel van.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo ik ben een jongen van 15 ik heb een enorm probleem gehad namelijk het formaat pik ik heb een pik van 23x8,2cm en dit formaat wordt nu stil gezet door een hormoonkuur in het ziekenhuis ik heb joekels van teelballen en mij past bijna geen een onderbroek alleen van die witte ribbelonderbroeken, ik snap niet dat je zo trots bent op een grote lul geef mij er maar een van 17 cm dat is groot genoeg en dan heb je er zelf ook plezier van die van mij is echt te groot!!!!!!!!!!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 17
    hoi,
    Kan me voorstellen dat je blij bent dat je niet zo'n dunne hebt, een dikke past beter bij je. Ben je erg dik, hoeveel weeg je als ik je dat vragen mag ?
    Het klopt dat heel veel jongens jaloers zijn op mij en dan alleen volgens mij omdat ik een grote penis en ook grote ballen heb.
    Als ik mezelf in een spiegel zie, vind ik het ook wel mooi / stoer maar in de praktijk vind ik het hartstikke lastig.
    Klinkt misschien raar maar het beinvloedt toch wel m'n leven.
    Ik zei al dat ik sport (en dus douche) en ook naturist ben.
    Ik laat me niet weerhouden om de dingen te doe die ik leuk vind, daar hoort sex ook bij, in mijn geval met jongens.
    Als je meer wilt weten, vraag me gerust. Maar het komt er op neer dat heel vaak niet past.
    Over dat onzeker voelen, ik snap wat je bedoelt omdat het mij ook is overkomen. Ik praatte ook maar een beetje mee over meiden om er bij te horen of niet op te vallen.
    Het was niet echt en dat merken ze toch blijkbaar.
    Omdat de mijne slap ook zo groot is en al zo is sinds ik 15 was, was dit blijkbaar aanleiding om te zeegen "héé je bent zeker homo". Ik kots van dat domme vooroordeel, net zoals het gebruik van ḧomo" als scheldwoord trouwens.
    Het heeft mij ook onzekerder gemaakt, zeker toen ik een jaar of 15 / 16 was.
    Aan de andere kant denk ik dat het me ook sterker heeft gemaakt.
    Leuk als je weer reageert !

    hoi M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Zal proberen je vraag te beantwoorden jongen 19,heb dus geen grote piemel ,wel dik, en daar ben ik wel blij om,want laten we eerlijk zijn een klein dun piemeltje bij een dikke jongen staat zo koddig,mag dan grappig lijken,zo ervaart zo'n jongen dit niet,net als sommige opmerkingen die een jongen met een hele grote soms krijgt,al zijn er best veel jongens jaloers op.
    Wat onzekerheid betreft,vooral begin pubertijd,uiterlijk,alles speelt mee,en dan je gevoelens die soms anders zijn ,zoals je vrienden hebben het over meisjes,je praat mee,niet echt,wordt gemerkt,en is het,of ben je homo dikke.Wat me dan nog onzekerder maakt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 17,
    hoi,
    Ja, iedereen voelt zich wel eens onzeker, kan allerlei oorzaken hebben. Ik voelde me vaak alleen met mijn probleem omdat ik nog nooit contact had met andere jongens die een erg grote hebben.
    Nu ik mijn ervaringen en problemen ermee kan delen met andere gasten die hetzelfde meemaken, voelt dit een soort bevrijdend.
    Zoals je misschien hebt gelezen ben ik net als TdL ook naturist.
    Ging vanaf heel jong al met mijn ouders mee op vakantie, toen was alles nog normaal, vanaf het moment dat de mijne opeens enorm begon te groeien begon het op te vallen. Ondanks dat heb ik geprobeerd om me er niks van aan te trekken.
    Op school werd ik er mee gepest vooral met douchen. Kreeg gelijk het stempel homo, wat trouwens klopt haha.
    Heeft niks te maken met een grote penis maar ok.
    Ja, het veroorzaakt hindernis zoals je het omschrijft en vooral bij mij dan met sex en kleding, zwemkleding als ik dat al aan moet hebben en het in de weg zitten met lopen en zitten.

    Het is niet dat ik me schaam om naakt te zijn, maar ik ben niet iemand die op wil vallen en ongewild gebeurt dat toch dus.
    Vraagje aan jou: jij bent stevig gebouwd, je bent blij dat de jouwe dik is. Wat heeft dat voor jou te maken met stevig gebouwd zijn ?
    Ik schrijf weer als je / jullie vragen hebben ofzo.

    hoi M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Begrijp dus dat een grote piemel ook niet alles is,en hindernis veoorzaakt ondanks jaloerse blikken van anderen, de mijne is niet zo lang maar wel dik,gelukkig wel want ben ook stevig gebouwd,dan jongen 21 met 8 vrienden had je wel vergelijking dus,maar fijn dat je door mailen hier je wat zekerder voelt,maar onzeker voelt iedereen zich wel eens,ook ik.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi TdL en anderen,

    Door er over te schrijven hier voel ik me ook wat zekerder nu.
    Zou wel graag eens ongeremde sex hebben, maar dat gaat gewoon niet. Ik wil de ander geen pijn doen, dus ben ik altijd maar voorzichtig.
    Met 8 vrienden hebben we oud- en nieuw gevierd bij mij thuis.
    We hadden van te voren niks afgesproken over hoe het zou gaan maar het werd een naakt-party, zomaar opeens gingen we allemaal uit de kleren. Een paar hadden mij nog niet naakt gezien dus keken ze een beetje raar op. En stelden ma allemaal vragen. Niks mis mee op zich.
    Ben je al naar de arts geweest ?
    Leuk om hier onze ervaringen te delen, hoop dat je weer schrijft, geldt natuurlijk ook voor de anderen !

    Happy new year !!

    grtz M

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi !
    Ja, ik zag het ook, hij staat nu weer goed.
    Je broer en J hebben gelijk, insmeren met vochtinbrengende crème
    kan je eikel weer gevoeliger maken. Is trouwens een tip die ik hier heb gelezen en ook toe pas. Maarrrr het helpt bij mij wel een klein beetje, maar echt het gevoel dat ik had mèt voorhuid, komt jammer genoeg nog niet terug. Hoe is dat bij jouw broer ?

    Ja ik vond het ook heel fijn om hier te praten met jou en de anderen, simpel vanwege het feit dat ik me altijd een soort buitenbeentje voelde en dacht dat ik de enige ben met zo'n grote penis ( en ballen ook trouwens).
    Mijn grote piemel maakt me soms ook onzeker. Zoals je weet ben ik ook naturist en ik laat me niet weerhouden om dat te doen wat ik fijn vind doordat ik zo'n groot ding heb. Al vind ik het soms wel vervelend dat er zo gestaard wordt. Wel grappig soms vind ik de opmerkingen die erover gemaakt worden.
    Heb al van alles gehoord, jij ook ? Vertel ik nog wel een keertje.
    Wat zijn jouw ervaringen met opmerkingen enzo ?

    Goed dat jij erover gepraat hebt met je ouders, maar die zien je toch sowieso naakt dus dan moet ze dat toch al opgevallen zijn?
    Ik zou het zeker goed in de gaten houden want als ie groeit dan wordt het wel erg lastig toch?

    Ik ben op zich ook wel trots, maar ik vind het ook soms erg lastig. Soms met sex zelfs een soort schrikreacties.
    Goed topic, ben blij dat ik met anderen en met jou kan praten hierover.
    Tot een volgende mensen !!

    hoi M

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi M, je bent een jaar jonger geworden! Eerst 21, nu 20.

    Wat J zegt klopt. Een van mn broers is besneden en doet dat ook. Hij zegt hetzelfde.

    Nu het antwoord op je vraag: Ja, ik ben wel een beetje bang dat ie nog groter wordt. Ik heb het er ook met mn ouders over gehad. We houden het in de gaten en wachten af wat de schoolarts zegt. Maar ja, veel zal er niet aan te doen zijn. Misschien is een voordeel dat ik vroeg in de puberteit kwam en gezien de rest van mn lichaam ben ik wel al heel ver en denken mn ouders dat ik er al bijna doorheen ben. Maar ik ben nog maar sinds begin november 15, dus ja we wachten maar even af.

    Wel grappig dat sinds ik er hier met jou en anderen over praat, ik me zekerder voel over mn grote piemel. Zo zeker dat ik er ook met mn ouders over heb gepraat. Zoals je weet ben ik naturist en heb ik nooit problemen om mezelf naakt te laten zien, maar mn piemel is wel iets wat me een beetje onzeker maakt. Maar nu dus minder. Het is mijn piemel en ik kan niks aan het formaat doen en ik ben er blij mee. Misschien zelfs wel een beetje meer trots of zo.
    Dus dankjewel topicstarter, M en anderen hier!

    TdL.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi M. Door je eikel elke dag met vochtinbrengende creme in te smeren wordt ie weer gevoeliger. Groeten, J.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten