Skip to content
13 reacties
549 weergaves

Aftrekken

Ik weet niet heel goed hie je moet aftrekken ,,, Ik probeer soms wel : mij hand over mijn stijve piemel op en neer bewegen maarre toch weet ik niet of ik het goed doe .

11 jaar
10 jaren geleden

13 Reacties

  • Mooi zo! altijd leuk om elkaar te kunnen helpen

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Bedankt voor de tips ik heb zo lekker afgetrokken gister

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • rukken op bed vindt ik het lekkerst. met je benen wijd zodat je ballen lekker op en neer gaan en als je dan bijna klaar komt een vinger in je kont steken dan kom je mega lekker klaar

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Je hanc is een "vagina" en je hand gaat dan op en neer

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • nog een aanvulling: Als gaat aftrekken zoals hier beschreven wordt krij je eerst een beetje krielend gevoel in je piemel.Dat gevoel wordt steeds sterker, op het laatst hebben de meeste jongens bij de 1e keer een plasgevoel, niet op reageren, gewoon doorgaan me aftrekken, da kom je klaar. Misschien komt er de 1e keer nog geen zaad, soms een beetje en soms bij de 1e keer al meteen een straaltje.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • heb mij nadat ik op elke Tepel van mij een Wasknijper op gezet heb wat een geil gevoel naar mijn lul stuurt en zo lekker afgetrokken

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb vanmiddag egt heeeeerlijk afgetrokken sinds vrijdag was er namelijk een vriend (die ik leuk vind alleen hij weet het niet) bij me aan het logeren die gister avond helaas weer naar huis is gegaan mr mn moeder had zn bed waarin hij had geslapen nog niet weg gehaald dus ik ging in zn bed liggen onder de dekens en was van plan film te kijken mr het rook zoooooo geil het rook egt heerlijk nog naar hem dat ik zo geil werd ik heb getrokken en ben heerlijk klaargekomen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • je moet gewoon lekker je pik masseren en gewoon doen wat lekker voelt! Probeer gewoon lekker veel uit en dan kom je er vanzelf achter! Als je het lekker vind ben je altijd goed bezig.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon je hand erom heen en dan op en neer bewegingen maken rustig snel is maar wat je lekker vind en dan voel je vanzelf een zalig gevoel en dat noemen ze klaarkomen

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Elke jongen heeft denk ik zijn eigen manier van aftrekken. Je bent met 11 jaar nieuw in de wereld van het aftrekken dus je komt van zelf achter de manier die jij zelf het lekkerste vind dus ga lekker elke avond proberen wat je zelf fijn vind. Dit kan onder de douche of in bed.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Is toch niet zo moeilijk. Als je echt niet weet hoe het moet zoek het dan eens op hoe het moet.
    Hier is nog een handige website die je er alles over uitlegt
    http://www.sense.info/vrijen/vrijen/aftrekken/

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Je lul moet je stijf maken. Dan beweeg je met je hand je voorhuid op en neer

    17 jaar
    10 jaren geleden

  • gwoon je pimol dik maaken dan ga je gwoon door soms
    komt dan spul er uit

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten