Skip to content
15 reacties
505 weergaves

schaamhaar

hoi , ik heb voor de gein mijn schaamhaar geschoren , nu heb ik bericht gekregen dat ik na de vakantie naar de schoolarts moet. wanneer komt mijn haar terug? ben bang voor vragen arts/moeder.

13 jaar
10 jaren geleden

15 Reacties

  • je ma kan even weggaan naar de gang als jij aan de arts je piemel moet laten zien. dat had ik zelf ook afgesproken met mijn moeder en dat deed ze ook.maar goed ook want ik kreeg een ontzettend grote toen hij mijn ballen vastpakte .scheer mijn schaamhaar ook ,de meeste jongens doen dat want dat is een netter gezicht en je piemel lijkt groter.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • iedereen bedankt ! ga afwachten wat er gebeurd , heb nog gesprek met moeder omdat ik vind dat zij niet mee hoeft. hoop dat ik geen stijve krijg..

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen 16 .jij bent neem ik aan ook bij de schoolarts geweest .iedere jongen moet daar zijn plasser even laten zien en voelt de arts even aan zijn ballen.misschien moet het bij jou nog gebeuren en krijg je die oproep nog.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • hz bang zijn voor deschoolarts? ik weet nie hoor maar ik heb hem nooit moeten laten zien aan de arts, ookal zou het moeten. pech gehadik doe dat echt niet

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Kale ballen likken veel prettiger, zegt mijn vriendin ook. En ja, kutlippen met haar erop, dat is écht niet fijn likken. Dus ja, gewoon kaalscheren, óók als man. handigste is om het te doen als je je kin scheert, dus gewoon dagelijks, dan went je huid er ook het snelste aan, en blijft je zak lekker zonder stoppeltjes.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Net zoals het normaal is dat meisjes alles kaal scheren onderaan, vind ik dat het ook voor jongens zo moet. Mijn vriendje is 18 en volledig kaal. Veel beter om te pijpen!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • De arts ziet heus wel dat je schaamhaar hebt hoor. En als je moeder mee gaat staan ze heus niet samen gebukt naar je piemel te kijken of je haar hebt of niet? Maak je geen zorgen! Je bent vroeg met het scheren van schaamhaar maarvuiteindelijk doet 90%van de mannen dit tegenwoordig!

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is normaal dat je dat haar scheert, gewoon zo laten als je het prettig vindt. Ik vind het wel fijn met rukken geen haar waar mn zaad in kan, en de meeste mensen waar ik seks mee had vinden het ook fijn. Al mn vrienden scheren zich , misschien jouw ouders ook wel en vinden ze het normaal

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • ik scheer het schaamhaar al vanals ik er gekregen heb , zit op zwemclub en meeste doen dat.
    toch geen probleem om naar schoolarts te gaan , die geeft heus al kerel gezien zonder schaamhaar.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Klopt maar denk dat arts vraagt en jongen heb jij nog geen schaamhaar!
    ben 13. dan moet ik zeggen dat ik heb geschoren (rood hoofd).

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik scheer het elke week, hoezo zouden er vragen over komen? Het is geen enkel probleem. Ieder zijn ding toch?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik weet het niet maar ik moest het ook scheren en toen ging ik naar de dokter en mijn piemel was normaal zonder haar maar ik kreeg een stijve dus was beschamend

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • moet het er maar op aan laten komen , hopen dat moeders niet mee hoeft/gaat zij weet dat ik schaamhaar had. vind het anders wel mooi lijken ! hebben meer jongens een kale piemel? toch stom eerst wil je graag haar en nu scheer je hem.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je na de vakantie je blote dingen zou moeten laten controleren dan zal de arts wel zien dat er geschoren of geknipt weerd. Die haren groeien zo, bij mij, ongeveer 1 cm per maand als het snel gaat.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • na een week heb je stoppeltjes ,na twee weken korte stekels ,na drie weken lange stekels en na een maand weer de gewone lengte.ze zullen dus wel merken dat je het hebt geschoren.

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten