Skip to content
30 reacties
2852 weergaves

Samen aftrekken, pijpen

Hoi, Ik zou het kei geil vinden om een keer een jongen te pijpen, trekken en misschien ook wel neuken. Maar hoe vind je zo'n iemand? Ik ben bischierig maar ik zou echt niet weten waar ik ook een andere bi jongen kan vinden..

17 jaar
9 jaren geleden

30 Reacties

  • jongen 16 en ook 22, jullie hebben gelijk, ben er nu overheen, twijfel ook niet meer, blij met mijn vriend en wat we samen doen nu,versterkt onze vriendschap.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je 17 bent geniet er dan van, en denk niet steeds ben ik hetero of homo,je bent je zelf.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen 21,mijn vriend zegt dit ook.Merk wel dat onze vriendschap intenser is dan als ik dacht.Maar wil me niet betitelen nu als hetero of homo,maakt me eigenlijk niet uit op dit moment.Merk wel en hij ook niet,mijn ouders en ook zijn ouders denken weleens dat we homo zijn,dus problemen geeft het niet echt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed te horen dat jullie het allebei fijn vonden en vinden. Vaak wordt je dan neergezet als homo, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Het kan, maar hoeft niet. Je hebt ook nog bi en hetero vormen dus, maak er geen probleem van en geniet van het leven zoals jij dat wil.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 21 vanmiddag op mijn gevoel afgegaan, was alleen thuis en heb hem gebeld en gezegd dat ik het toch wel wou proberen.
    Had zoiets waarom niet, het is best een leuke jongen,nu,we kwamen allle twee tot ontdekking dat het toch een fijn iets is tussen 2 jongens,en zeker voor herhaling vatbaar,thanks voor je advies en tip e.a die me over de streep hebben getrokken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 17 ik zou zeggen, ga eens op je gevoel af en niet op je denken en kijk wat er dan gebeurt. Kijk ook eens wat er met je gebeurt als je elkaar wat opgeilt met blootfoto's of porno filmpje of bv. je lul aan elkaar laten zien. Krijg je dan een stijve en wil je dan meer met hem? Overweeg het eens en als het een nee in je hoofd blijft echt niet doen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Begrijp je verhaal jongen jongen 22, een relatie met een jongen zou ik ook niet willen,maar dat wil die vriend ook niet. Dat is wel heel duidelijk,dat weet ik zeker. Al heeft hij het wel eens over samen trekken,dit vindt hij acceptabel. Voelde weerstand maar ergens ook wel spannend,heb met hem er over gepraat en zal eerlijk zijn,het lijkt me nu ook wel spannend en heb dit hem ook gezegd.Maar dit verandert niet dat we ons alle twee tot meisjes aangetrokken voelen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben nu ook single, maar voor mij heeft het best lang geduurd voordat ik enigzins doorhad hoe mijn geaardheid in elkaar steekt. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik een soort van biseksueel ben. Voor mij houdt dat in dat ik het fysieke van jongens erg aantrekkelijk vind, zolang het maar bij kijken blijft. Daadwerkelijk dingen met jongens doen vind ik tamelijk ongemakkelijk en ook een relatie met een jongen zou ik niet willen. Het fysieke van een meid vind ik doorgaans minder interessant, maar het seksuele vind ik juist niet ongemakkelijk en voor mijn gevoel heb ik ook liever een relatie met een meid.
    Dat ik telkens met die vriend dingen deed was de opwinding, nieuwsgierigheid en gewoonte dat we dat deden. Echter wilde ik op een gegeven moment wat verder gaan als alleen wat samen trekken en pijpen en ook al nam ik hierin zelf het initiatief, ik stuitte toen voor mijzelf op een grens die ook de opwinding en nieuwsgierigheid doodde. Daar nam de ongemakkelijkheid het over.
    Het seksuele met mijn ex-vriendin was ook altijd veel comfortabeler en vanzelfsprekender als met die vriend. Ik dacht eerst dat dat kwam door hoe die vriend zelf over de handelingen met mij dacht. Hij is namelijk hetero en wil absoluut geen relatie met een jongen, maar ken je hem, dan weet je ook hoe je hem kan opwinden. Ook bij hem was het meer een nieuwsgierigheid/geilheid die de ongemakkelijkheid overwon. Ik dacht eerst dat het ongemakkelijke gevoel daardoor meer vanuit hem kwam, maar later besefte ik ook pas hoeveel er stiekem ook vanuit mezelf kwam.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Je wilt niet jongen 17, jongen 22 heeft gelijk niet doen als dit speelt, alleen misschien later spijt,beetje jongens onder elkaar.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je had toen een vriendin jongen 22 en toen lag het even stil,en nu dan?vraag maar het houdt me wel bezig, of heeft jongen 18 gelijk,weet je soms denk ik te veel misschien. Heb helemaal geen ouders die tegen zijn,zijn juist heel vrij over allerlei dingen dus begrijp ik mezelf niet,toch wil ik die vriendschap met die jongen niet kwijt,en begrijp ik hem ook wel,we doen zoveel samen zegt hij en alleen dit niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb in de tussentijd een vriendin gehad en toen lag het ook stil. Je moet het inderdaad ook helemaal zelf weten. Je kan nieuwsgierig zijn, maar toch zeer overtuigd van het rare(om het maar zo te noemen). Voor jou is die overtuiging belangrijker, dus kun je het het beste ook niet doen nu.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet te veel denken jongen 17,zo van wat is dat en hoe zit dat,gewoon denken we zijn twee gezonde knapen die iets moois willen beleven,veel jongens willen dit wel graag,soms bewust of onbewust.Ook wel eens gedaan,nu vriendin,maar mooie herinneringen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Begrijp ik het goed jongen 22 dat je sinds een half jaar gestopt bent,en jullie zijn nog single. Wil je geen vaste relatie, heb weleens een vriendin gehad,maar die jongen is wel een heel goede vriend,anders had hij ook niet gevraagd. Maar tot nu toe geweigerd, en hij zegt wel eens wat geirritteerd, is het zo gek, lijkt wel of ik je versieren moet net als een meid,terwijl ik gewoon wat vraag wat onder jongens wel meer gebeurd,spreek hem dan tegen,ergens wil ik wel en ergens niet,beetje zovan,hoe leg ik dit uit.Je snapt het wel denk ik.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ah okay, je denkt dat je te oud bent. Dat is in ieder geval niet zo. Ik begon ook pas met m'n 17 dingen te ondernemen met een jongen omdat ik eerder de kans niet kreeg. Dit heeft nog tot een half jaar geleden geduurd omdat het een soort gewoonte was geworden met die vriend. Daarbij zijn we ook hartstikke single dus moesten we af en toe wat hitsigheid kwijt.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 22 en 16 dank voor jullie antwoord, heb grenzen zeer zeker, hij ook wel,alleen hij wil als goede vriend dit samen eens doen. Uit nieuwsgierigheid alleen heb zoiets ben al 17 en doe je dit niet,en ergens zal eerlijk zijn,ben ik toch wel nieuwsgierig,misschien toch iets gemist toen we jonger waren.Maar heb grenzen en hij ook,alleen dit wil hij dus graag,we kennen elkaar wel heel goed,en hij zegt ook nog,met een ander zal ik dit nooit doen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het niet wil dan moet je het zeker niet doen. Maar ik voel zo dat je misschien toch wel nieuwsgierig bent om het te doen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is niet gek dat hij dat wilt, maar het is ook niet gek dat jij dat niet wilt. Voor jou is er een grens wat seksualiteit betreft. Je hoeft het dus niet te doen als je het persé niet wilt. Mocht je stiekem nieuwsgierig zijn, dan zou ik het juist weer wel doen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn beste vriend is hetero,ik ook, maar hij begint de laatste tijd steeds er over om samen eens te trekken,wil dit niet,is toch te gek.Maar hij zegt we doen zoveel samen dus waarom dit niet,heft hij ergens dan toch gelijk?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zoek ook de geschikte jongen. Op internet zie ik zoveel jongens die hetzelfde hebben. Waarom kom ik die in het echt niet tegen haha.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben een beetje bicurious(bi-nieuwsgierig) dus wil ik eerst iemand mij laten pijpen/aftrekken voordat ik seks ga hebben met een jongen/man

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten