Skip to content
21 reacties
853 weergaves

string

zijn er jongens hier die vrouwen string dragen ?

19 jaar
9 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik draag meestal een string. Ik heb er best veel en ook hele sexy met peephole of penisring, ook doorzichtige en met groffe mazen zodat je m'n pik goed ziet. Ook zijn er bij waar je je lul door een gat 'uit kan laten' als ie stijf wordt. Voelt heel geil en loop ook vaak met een stijve.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ga gewoon naar de action en koop een boxer van de zachtste stof die je vind. die zitten het best vind ik

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag zelf graag strings het liefst waar mijn pik ook een beetje bij elkaar geduwd word. Wordt er altijd wel geil van

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb al vanaf dat ik een jaartje of 12 was iets met strings. Het past op een of andere manier bij me. Ik ben erg slank (dunne bovenbenen) en vrijwel geen haargroei en vind het dan erg mooi staan bij sommige jongens. Als ik het draag dan lijken mijn billen en benen best op die van een meisje. Ik laat dit juist gewoon zien, zo ben ik nu eenmaal gebouwd, in plaats van het te verbergen met grote wijde boxershorts. Ik ben wel gay en mannen vinden het (vaak) bijzonder spannend. Mijn ex vriendje wilde zelfs dat ik alleen nog stringetjes ging dragen (en dan het liefste met een skinny jeans)

    Ik heb een aantal strings en de meeste zijn toch echt meidenstrings. Maar dan specifiek met een ruime voorkant! Meeste zijn effen en van een dun stofje. Herenstrings vind ik vaak vormlozer en gewoon niet mooi. De meeste (zomer)nachten slaap ik ook in alleen een string. In bed soms wel wat spannender modelletjes met een fel kleurtje of beetje kant of heel dunne bandjes om degene naast me dan wat extra spanning te brengen:)

    Voor mij is het dus en dat het lekker zit en een gay erotisch item maar ook een hetero gast die een vriendin heeft kan best gewoon een string dragen als je de body ervoor hebt. Is helemaal niks mis mee!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • op het strand draag in een mannen string ,eerst schaamde ik me wel zo in mijn blote billen maar na een tijdje vond ik het gewoon lekker en ze zijn ook gewoon bruin geworden in spanje.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik trek soms de strings van mn zus aan en dan fap ik erin

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben een keer ongepland bij mijn vriendin blijven slapen en ik had toen geen schoon ondergoed bij me. Ze heeft me toen wat verschillend ondergoed gegeven om te proberen, een string, een slipje en een boxer. Mijn ballen pasten niet in een string, dat zat erg onprettig. Ik heb toen maar één van haar boxers gedragen. Ook dat zat wel wat anders want die zijn er natuurlijk niet voor gemaakt dat er ook nog een penis in moet passen maar al met al was het goed te doen.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb nog nooit een jongen in meisjesstring gezien, maar als mijn vriendje dit zou willen, zou ik dat wel zien zitten, denk ik.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik doe een string aan en een schoolvriend ook.
    en het mooie is wij worden er alle twee opgewonden van.
    soms stoeien wij met elkaar met die kleine string aan dat is echt een heerlijk gevoel.
    soms gebeurt er meer.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ja

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag meestal minuscule mannenstrings en dat voelt heel geil aan. Meisjesstrings ook wel gedragen, maar als je dan een keer je broek ergens uit moet doen, zitten je ballen er links en rechts onderuit. Mannenstrings zijn er op gemaakt en soms bewust met een gat en penisring waar je piemel doorsteekt. Geil om te zien!!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag soms strings en ook zwemstring ik raak er zeer opgewonden van

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag se strings van zus, het zijn nette strings en ik voel me ook als een meisje, ik ben niet graag een jongen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag meestal slipjes maar soms ook damesstrings. bij kopen inderdaad opletten dat het goed past. Meestal passen die van sloggi heel goed

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag nu kleine latex broekjes in verschillende fluokleuren, het is zeer sexy

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Uhm, gewoon een mannenstring kopen.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • dat is gewoon even wennen, kan een kleine irritante pijn geven in t begin.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb pas een vrouwen string gekocht. en man dat bevalt me goed. strings zitten super fijn. Er is alleen een nadeel. het zit iets te strak om mijn ballen. heeft iemand tips?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag ze iig wel.
    en ze zittwn me aardig goed, ga ook regelmatig met mijn beste vriendin naar de stad als zij en ik nieuwe strings willen.
    dus soms heb je er nog een leuk dagje van ook :)
    en natuurlijk ook samen showen niet te vergeten.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • ja regelmatig.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten