Skip to content
38 reacties
7064 weergaves

zonder onderbroek in je voetbalbroekje

Wie heeft er ook wel eens zonder onderbroek gevoetbalt met alleen een voetbalbroekje aan?

13 jaar
9 jaren geleden

38 Reacties

  • @laatste jongen16 & jongen15,
    Vinden jullie die stof van je sportbroekje dan zo lekker?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • #jongen 15,beter is het dan idd om een strak broekje eronder te dragen,zonder dit krijg ik direct een"tent"komt ook van die gladde stof van mijn sportbroekje een voordeel is dan ook dat je zaakje op z,n plaats blijft.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik wou dat ik zo snel een stijve kreeg. Ik moet er heel wat meer moeite voor doen ! Een zaadlozing duurt bij mij ook een eeuwigheid. Wel fijn als je neukt, maar een ramp als je even snel wilt rukken.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 14 Kijken jullie naar elkaars zaakje ? Wij mogen dat niet.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • altijd met een slydingshort eronder omdat ik niet zo goed tegen die dunne gladde stof kan krijg dan gelijk een stijve.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Draag ook geen onderbroek onder mijn sportbroek. Dit wordt geadviseerd door de trainer. Je ziet soms wel iets van zak of pik, maar we zijn met alleen mannen, dus dat is geen probleem.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voetbal altijd zonder boxer of onderbroek. Vind het gewoon niet lekker zitten. Zijn nog 3 in ons team die dat doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jaren geleden gekorfbald en aan volleybal gedaan. Vooral bij korfbal was een sportbroekje (toen ook nog korter!) zonder iets er onder erg geliefd bij de meiden, want is een gemengde sport. Ze hadden zelf ook niets onder d'r broekje maar bij jongens was het duidelijker zichtbaar, zeker als je een stijve kreeg. Soms wel hilarische momenten meegemaakt, ook in de kleedkamers!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik een sportbroek aan heb met een binnenbroek heb ik daaronder dan geen onderbroek aan en zo voetbal ik dus ook.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben altijd zonder onderbroek, ook in mijn sportbroekje. Jongens vragen wel eens of het geen pijn doet. Ik heb er geen last van. Heb ook niet veel in mijn broek

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons in het team hebben de meeste niks er onder aan. sommige wel een sliding short.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb meestal een voetbalbroek en shirt aan bij de training ,wedstrijd en de sex zonder wat er onder met warm weer zit dat erg lekker

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als het een short is met binnen broekje dan doe ik er niets meer onder , maar een short zonder binnen broekje draag ik een Slydingshort eronder.
    @jongen van 16 als je die zeem uit haalt is het toch zonde om er zoveel geld aan uit te geven , draag dan gewoon een Slyding van 15€ ipv een wielren broek van 80€ of meer!!
    Als ik ga zwemmen draag ik nooit zwemshorts maar altijd jammer van speedo , zit veel lekkerder

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voetbal en ik doe nooit een onderbroek aan onder mijn voetbalschort

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 16 jaar, ik voetbal en heb ook gekorfbald en de meesten van ons altijd zonder onderbroekje of binnen broekje. Zit heerlijk en we hadden vaak een stijve. Misschien dat we daardoor altijd zoveel vrouwelijk publiek hadden bij trainingen!! Mijn huidige vriendin vind het in ieder geval heel geil om te zien en wil daarna altijd seksen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik ga wielrennen dan doe ik ook geen boxershort onder me broek aan.
    Nou hebben de meesten ook een "zeem" er in maar dat vind ik niet lekker zitten dus heb ik die er uitgehaald.
    Dat ze me ballen en pik kunnen zien vind ik niet erg als je een strakke boxer aan zou hebben zien ze dat ook en blijkbaar hebben ze dan er belangstelling er voor :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 14 jaar schreef : Als je rent zien andere dan niet het hele zaakje op en neer gaan????

    Denk je nou echt dat je dat ook niet ziet als je wel een boxershort aan hebt?
    Ik zie ook liever die het wel laat zien dan iemand die dat niet doet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je rent zien andere dan niet het hele zaakje op en neer gaan????

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Day netje binnen in of binnen broek hoe je het wil noemen zit er in zo dat je geen onderbroek aan hoeft als ik met vrienden ga voetballen doe ik dit toch maar als ik er thuis een aan hen dan doe ik dat niet en slapen doe ik naakt

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn pik is te groot, die hangt er onderuit als er geen binnenbroekje in zit. Dat is dan weer een nadeel van dat voordeel... ;)

    Ik heb ooit een keer een elastisch turnbroekje aangehad van de zus van een vriendje (ik had een natte broek en er lag niks anders in de auto van hun ouders). Dat is heel dunne stof, en het zit heel strak. Je ziet daardoor precies wat je in huis hebt, maar alles wordt wel perfect op z'n plek gehouden omdat het zo elastisch is. Ik moest toen ook nog mee op een vol terras om een tafeltje te zoeken voor de lunch, dus ik voelde me wel lichtelijk opgelaten, maar het was ergens ook wel spannend, en het broekje zat heel lekker.

    Onder skinny jeans draag ik ook geen ondergoed, en slapen doe ik ook naakt. Ga ook naar naaktstrand en zwem het liefst bloot. Is véél lekkerder.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten