Skip to content
50 reacties
39187 weergaves

Eerste keer stijve penis zien/voelen

wat dacht je toen je de eerste keer een stijve penis zag en voelde

14 jaar
9 jaren geleden

50 Reacties

  • het is gewoon lekker

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet niet of het echt de eerste keer was. Maar toen ik 13 was, zat ik nog in de jeugdbeweging. En als we dan 's zomers in de natuur gingen zwemmen, maakten we gebruik van ons lange uniformhemd om daaronder onze zwembroek aan te trekken. Zo had ik op een keer het idee om te proberen onder het hemd van enkele jongens hun piemel te spotten. Dus ging ik zitten en als zo 'n jongen zijn ene been iets hoger ophief, kon ik hem inderdaad zien hangen. Dat was wel spannend. Maar van één bepaalde jongen wilde ik zéker zijn piemel zien, en dat lukte ook. Ik weet nog dat ik hem heel mooi vond, maar ook dat ik tegelijk zelf een enorme stijve kreeg. Dus ben ik nog wat blijven zitten tot het voorbij was.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat moet geleden zijn van toen ik 12 was. Ik had toen een vriendje van 14 en we kenden elkaar heel goed. Ik geef toe : ik was toen wel wat overdreven in mijn belangstelling voor piemels. Maar mijn vriendje vond dat wel spannend. Dus op een keer bij hem thuis liet hij toe dat ik met mijn handje in zijn broekje op zoek ging. Maar plots stootte ik op iets dik en hard. Pas later besefte ik dat het zijn stijve piemel was. Een volgende keer deden we een spelletje dat hij verloor, en toen moest hij zijn broekje en slip uitdoen en zag ik hem voor het eerst en vol bewondering volledig stijf.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • De eerste keer een stijve kreeg ik toen ik 12 was en me moeder me waste.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was 10 toen ik mn eerste stijve kreeg. Geen idee hoe het gebeurde maar het gebeurde gewoon. Ik was 12 toen ik voor het eerst iets met MN stijve gedaan had. Ik was met een vriendje een spel aan het doen; "Wie verloor deed een kledingstuk uit." tot dat we beide in onze (toen nog slipjes) slipjes stonden. We hadden besloten om alle bij onze slip uit te doen zodat het niet vervelend voor de verliezer zou zijn. (het was namelijk best wel spannend) Er was bij hem al wel een flinke stijve, bij mij niet echt. Totdat we onze slipjes uitdeden en ik z'n grote piemel zag! Mijn pik werd toen gelijk stijf en die van mij was iets kleiner. We hebben elkaar toen afgetrokken en gepijpt. Het was een heerlijk ervaring kan ik je vertellen. Oja.. die jongen is nog steeds een hele goeie vriend van me. Alleen deze actie was eenmalig

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • In het kleedhokje van het zwembad samen met een vriendje toen ik 15 was. Bij het uitkleden een beetje grapjes gemaakt over stijve pikken, maar we waren duidelijk opgewonden. In het water een paar keer elkaars pik aangeraakt en toen we ons weer gingen aankleden hebben we heel even aan elkaars pik getrokken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • de eerste keer dat ik een erectie kreeg was ik twaalf jaar dat was van een geleend gymbroekje die glimmend was met een binnenbroekje

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 21 jaar
    Had ik toen geweten wat ik nu weet : ik zou hem inderdaad gepijpt hebben. Toen was ik vooral gefascineerd, omdat ik voor het eerst een stijve lul zag. Ik heb dus vooral goed gekeken en ook gevoeld. Hem in de mond nemen gebeurde instinctief, omdat ik hem zo mooi vond. Maar ik was ook bang toen dat hij kwaad zou zijn als hij wakker werd.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was elf jaar toen ik m,n eerste stijve kreeg en dat was toen ik een nieuwe pyama kreeg,dat was er eentje van dat satijn dat ding voelde nogal glad en daar werd ik geil in.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerste keer da ik een stijve had was ik 10j mijn broer trok zich af in zn kamer en ik kwam binnen en door de porno werd ik opgewonden me broer was verschoten van me grote pik

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn eerste stijve kan ik me nog wel herinneren dat was met logeren bij een neefje van me en we met een pyama aan naar bed moesten,we hadden toen samen zo,n gladde en glimmende pyama aan,voor mij was het de eerste keer dat ik een pyama aan had,daar kreeg ik een stijve van,mijn neefje zei dat hij dat ook weleens had van die dunne en gladde pyamastof!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet mijn eerste keer eigenlijk niet... Ik heb niet echt de vrienden daarvoor gehad om zulke dingen bij elkaar te doen ofzo, wel jammer, wil eigenlijk alsnog wel experimenteren zonder dat iemand zegt dat het 'gay' is.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen #20, ik denk dat hij al wakker was en aangezien hij een stijve had klaar wilde komen. Had hem dus maar verder gepijpt of afgetrokken, wie weet wat hij dan bij jou nog aan lekkers had gedaan! Ik heb ooit ook iets dergelijks meegemaakt maar dat was een meisje van een paar jaar ouder dan ik toen die heel nieuwsgierig was hoe jongens klaarkomen. Ze had het snel voor elkaar!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerste keer dat ik een stijve zag was op een schoolkamp. Mijn neefje was 13 ik was 12 en we sliepen in dezelfde tent.

    Eerste keer dat ik een stijve voelde was op vakantie. Een vriend van mij was meegekomen met ons naar de ardennen en aan de oever van een riviertje waren we aan het uitrusten na een zwempartij. Ik keek naar hem omdat hij zijn stijve doorheen zijn zwembroek aan het strelen was en hij zei dat het veel leuker was als iemand anders het deed. Ik heb hem daar gestreeld, ik kreeg ook een stijve, en hij streelde mij dan ook.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was 12 toen ik eens bij een vriendje van 14 thuis ging spelen. Zo lagen we dan op bed in zijn slaapkamer en vielen in slaap. Toen ik wakker werd lag hij op zijn rug. Ik vond hem wel knap toen. En ik wou wel iets proberen. Zo ging ik heel voorzichtig met mijn hand in een van de pijpen van zijn korte broek. Eerst voelde ik haartjes en dan opeens iets heel dik en hard. Dat moest zijn piemel zijn. En toen ik zijn gulp open knoopte sprong zijn stijve lul tevoorschijn. Ik heb hem dan uitvoerig bekeken en even in mijn mond genomen en hem dan teruggestopt voor hij wakker werd.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik een stijve kreeg was ik 11jaar tijdens het omkleden van de zwemles 

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Is geil

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn vriend kwam op bezoek,lekker naar een homo film te kijken,en ik zag dat hij een stijve kreeg,dus broek naar beneden zag een paal van zo'n 20 cm. dus mijn joggingbroek uitgedaan en besneden pik laten zien hij begon er aan te friemelen en ik zag ook dat hij een penisring droeg ik wilde dat ook hij dat eraf ging moeilijk want hij was stijf,met glijmiddel lukt dat wel,om mijn pik gedaan toen begon ik te spuiten,hij zij jouw pik is groter dan de mijn 22cm.dus hij zij een paardenlul maar ja samen gespoten te hebben verder naar de film geken.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Mee lopen gaat nog wel, ligt ook aan je broek, maar op de fiets is lastiger. Ik heb door zo'n stijve een keer spontaan gespoten onder het fietsen en dat kwam eigenlijk doordat in de groep een paar meisjes in een ultra kort minirokje meereden naar school, waardoor je alles kon zien en als jongen erg opgewonden werd. Ik weet niet of ze dat expres deden maar wij hadden er wel "last" van!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb gevoeld en het is echt keihard dat jullie ermee kunnen lopen

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten