Skip to content
17 reacties
399 weergaves

Wat voor piercing(s) heb jij??

Zelf heb ik piercings en ik vroeg me af wat voor piercings andere jongens nou zoal hebben. - Hoeveel piercings heb je? (Oorbellen reken ik ook tot piercings) - Waar heb je ze? - Wat voor piercings zijn het? (Ringen, staafjes, stretchers, etc.) - Hoelang heb je ze al? - Ben je er achteraf ook blij mee? - Wat voor reacties krijg je erop? - Wat voor piercings wil je nog? ============ Ik zelf heb 5. Een P.A. ring door mijn penis/eikel (2cm. groot). Een tongpiercing. In beide oorlellen een ring (elk 2cm. groot). Linker oor bovenin een klein ringetje (0,5cm groot). De P.A. was het pijnlijkst, maar achteraf de meest fijne piercing die ik heb. De rest krijg ik altijd goede reacties op en had de eerste toen ik 16 jaar was. Ik zou nog graag in beide tepels een ring willen.

18 jaar
9 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik heb er 1 een industrial piercing in mijn oor (kraakbeen) en misschien wil ik nog meer piercings

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 23. In principe kun je gewoon plassen en klaarkomen. Alleen drupt met plassen wat urine langs de ring af. Om te voorkomen dat het een boeltje wordt, kun je beter gaan staan.

    Tja, ik geef er niks om dat anderen mijn blote lul zien. Is toch maar een gewoon lichaamsdeel. Alleen het is redelijk taboe om hem te laten zien. Als m'n vrienden erom vragen, wil ik hem best laten zien. Ben tenstolle kei trots op mijn piercing.

    Hoe het gatt, je komt een shop binnen en vertelt wat je wil. De piercer vraagt om te gaan liggen en je broek omlaag te doen. dan kijkt hij hoe en wat en maakt hij je piemel schoon. Er wordt een holle buisje in je plasbuis gestoken. Dat was trouwens geen fijn gevoel. Dan wordt er van de onderkant van de eikel een naald in het buisje gestoken. Doet wel pijn, maar de pijn was goed te verdragen voor mij. Dan het sieraad erin, buisje eruit, schoonmaken, verbinden, broek weer omhoog en afrekenen. Hij heeft trouwens een 2 mm ring erin gezet. Te dun kan gaan snijden en dikker kun je hem altijd nog oprekken als je wil.

    Ik zou als ik jou was gewoon de stap nemen. Je zult er geen spijt van krijgen. En anders doe je hem uit en groeit het gaatje gewoon weer dicht. Laat even weten als je hem hebt. Ben benieuwd.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 18, Wil je n's uitleggen waarom je niet meer goed staand kan plassen? En hoe gaat het dan als je klaarkomt, zit die PA niet in de weg dan? Wel stoer van je om je lul aan je vrienden te laten zien? Ik denk er ook over, wil je vertellen hoe het gaat en wat voor maat jij hebt genomen ? thanx

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb een PA. Paar weken geleden laten zetten. Wilde het al een tijdje en op een gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken. Liep een piercing shop binnen en voor ik het wist stond ik daar me mn broek omlaag.

    Prik viel best mee. Wel vreemd dat een man aan je piemel zit te friemelen. Ik kan ook nog redelijk staand plassen, maar ga meestal toch zitten.

    Toen ik het vertelde, wilde al mijn vrienden de piercing zien. Wel een beetje vreemd om aan iedereen mn piemel te laten zien, maar ik ben er wel trots op dus so what. Mn ouders heb ik nog niks vertled en da wil ik graag zo houden.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik denk er ook over om een tepelpiercing te laten zetten, ik zou dan een staafje nemen.
    Ik zie er, net al jongen van 16 ook een beetje tegenop, want het lijkt mij vreselijk pijnlijk. Kan iemand er meer over vertellen ?

    Een P.A. door mijn eikel lijkt me ook wel wat, maar ik lees dat je dan niet goed meer kunt plassen zonder te morsen.
    Ik ben besneden, maakt dat nog uit ?

    Bedankt voor reacties !

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik krijg binnenkort een navelpiercing

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou later graag een tepelpiercing willen hebben. Alleen lijkt me dit ontzettend pijnlijk om te zetten. Iemand ervaring??

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ringen in m'n beide oren (oorlellen)
    Ringetje als helixpiercing (linker oorschelp)
    Ringetje als septumpiercing (tussenschotje neus)
    Ringetjes als tepelpiercings (beide tepels)
    Staafje als wenkbrauwpiercing (rechter kant)
    Staafje als tongpiercing

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • 4 Oorbellen
    Wenkbrauwpiercing
    Tongpiercing
    Tepelpiercing

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb een staafje als wenkbrauwpiercing. Een ring als oorbel. Twee staafjes als tepelpiercings. Een staafje als tongpiercing. Dus in totaal 5 piercings. Ik heb er 7 gehad. De andere twee die ik nu niet meer draag waren een kinpiercing en nog een tweede ring oorbel. Ik denk dat ik binnenkort ook een van mijn tepelpiercings er uit haal.

    23 jaar
    9 jaren geleden

  • Ik draag twee oorbellen en heb een navelpiercing en een ringetje bovenin mijn oor. De meesten vinden het meer meisjes piercings, maar ik vond deze nu eenmaal het mooist staan.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb in totaal dan 4 piercings. In mijn linker oorlel heb ik 2 oorbellen, zijn 2 ringen van beide zo'n 2 cm groot. Allebei dus in één oor. De eerste had ik toen ik 14 was en de tweede op mijn 17e. Op mijn 17e ook een tongpiercing genomen, gewoon een staafje erdoor. Op mijn 20e een tepelpiercing. Ik heb er in het begin een staafje door gehad, maar later ben ik hiermee overgestapt tot een ringetje. Achteraf ben ik er ook zeker nogsteeds blij mee. De meeste reacties krijg ik uiteraard op mijn oorbellen, omdat die het makkelijkste opvallen. Maar op de piercings krijg ik ook af en toe reacties. En eigenlijk zijn alle reacties overal over wel positief. Ja, ik wil nog wel meer. Misschien nog 1 oorbel erbij, maar dan eentje in mijn rechter oorlel en dan ook net zo'n ring van 2 cm groot, zodat ik uiteindelijk 3 oorbellen heb. Misschien nog een tepelpiercing erbij. En héél misschien ook een P.A. ring, maar die doe ik pas na goede overweging en die heb ik nog niet gemaakt. Een oorbel laat je nou eenmaal "makkelijker" schieten dan dat je een P.A. laat zetten.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • de rest van je vrienden reageerde er goed op?
    een staafje onder mijn eikel lijkt me ook wel iets

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Het prikken van een PA vond ik niet zo'n zeer doen als ik verwacht had. Daar werd bepaald welke dikte het best voor me was. Heb daarom een ring van 2mm dik nu en dus 2cm groot. Met plassen loopt er vaak wat urine langs, omdat hij door je plasbuis zit. Ik denk dat ik later een dikkere ring erdoor ga doen maar wel een iets kleinere van 1, 4 cm denk ik omdat deze soms wat lastig is vind ik. Je verneemt het gewicht wel een beetje onderaan je lul hangenin het begin maar dat went en is eigenlijk best wel fijn. Het genezen duurde bij mij zo'n 4 weken voordat het echt 100% goed was. Ik vind het echt een fijne piercing.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • kan je er wat meer over vertellen? ik wil er ook een maar weet niet precies hoe en wat

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Op mijn 18e

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • op welke leeftijd heb je die P.A laten zetten?

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten