Skip to content
8 reacties
494 weergaves

stijve dokter

Hey Ik ben net 14 geworden en bij het aftrekken heb ik al lang last bij het velletje als het op en neer gaat. Aangezien heb al een lange tijd is en nu dat het vakantie is ben ik naar de dokter gegaan. Ik heb lang getwijfeld aangezien we een vrouwlijke dokter hadden. Ik hoopte dat ze me iets kon geven zonder me te hoeven uitkleden. Toen ik het probleem uitlegde wou ze het eens zien. Gelukkig kreeg ik geen stijve ik schaamde me wel want ik heb nog een kleine met weinig schaamhaar. Toen ze me aan het onderzoeken was vroeg ze als ik dat had als ik mastrubeerde, ze vroeg ook hoelang ik het dee en hoeveel keer. Ik schaamde me kaptot en voelde een stijve opkomen. Daar lag ik dan, mijn kop werd knal rood Ze zei dat het niet erg was en dat ze het nu beter kon zien. Het deed wel deugd toen ze het velletje paar keer op en neer deed. Ik vond het erg genant. Ze heeft me doorverwezen naar een uruloog. Pfff zal daar daar het zelfde aan toe gaan ?

14 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • Topic starter v 14j hoe was het onderzoek bij de uroloog

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • En hoe ging het?

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • morgen moet ik gaan

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Mischien vroeg ze dat in het kader van een onderzoek van de overheid.
    Ik weet hier echter niet vesl over maar terwijl kk de deacties las kwam er een herrinering te boven. Deze ging over dat ik besneden ben ( dit was ik al lang vergeten) toen ik 5 ofzo was. Om dezelfde reden. Niet dat ik toen al mastuurbeerde maar om te voorkomen dat ik later dit soort problemen zou krijgen. Sorie als ik hierdoor jou moed in je schoenen laat zakken. Maar geef niet op denk aan het voordeel dat je later zult hebben als je er geen problemen med hebt. Ik bedoel het velletje niet de dokter

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Wel raar dat die dokter vroeg hoelang en hoe vaak je masturbeert. Dat zijn wel erg intieme en weinig relevante vragen voor een dokter. De enige die zich dan zou moeten schamen is wel de dokter en niet jij. Ik denk zeker niet dat de uroloog (een specialist!) dergelijke vragen zal stellen hoor.
    Hopelijk kunnen ze het oplossen, maar als je moet besneden worden, is dat helemaal niet erg hoor.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik maak daar geen spel van hoor om me gans naakt bij de dokter en met een stijve, ik word regelmatig gecontroleerd en dan moet je wel gans naakt zijn

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey, erg vervelend voor je maar echt geen reden om je te schamen. Ik krijg al een stijve bij de gedachte dat iemand aan mijn penis komt... hoop dat alles snel weer goed komt voor je en aftrekken weer lekker gaat.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi jongen dat moet echt zo genant zijn voor jou, oh my god en lukt het naar beneden schuiven vana je voorhuid nu al beter , soms moet je er een soort zalf aansmeren om het soepeler te maken , en ja bij uroloog zal het inderdaad hetzlefde zijn en vrees nog uitgebreider en langer dat je naakt gaat liggen, ik hoop voor jou dat hij je velletje losser krijgt anders zou het wel eens besnijdensi kunnen owrden, wanneer moet je naar de uroloog

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten