Skip to content
63 reacties
10237 weergaves

masturberen in het leger

Ik zit nu 2 maanden op de opleiding bij defensie. Wij slapen met 6 man op een kamer. Ik masturbeer onder de douche omdat er weinig privacy is. Wie herkent dit

21 jaar
9 jaren geleden

63 Reacties

  • In een nieuwe groep kijk je toch eerst de kat uit de boom,later als je aan elkaar gewend bent loopt alles gewoon vanzelf denk ik.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit lost zich altijd vanzelf op want de meeste jongens doe het toch,en dan bedoel ik groepsverband,samen ook meegemaakt deze zomer op een kamp,wilde niet meedoen,echt niet,maar zag en hoorde de anderen en ze daagde me uit,zo durf je niet,toen overstag en geen spijt gehad,bevorderde de vriendschap.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Fantastisch jongen 21, dat je basis opleiding er op zit en je het nog steeds leuk vind,goed bezig dus.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo 18. Ik was de starter. Klaar met basisopleiding. Ik vind het nog steeds erg leuk

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit probleem of is het wel een probleem want het lost zich vaak op een natuurlijke manier op.99 procent van de jongens ....
    verder uitleg overbodig.
    Topicman 21 hoe gaat het inmiddels met jou?
    Toen zat je in opleiding nu inmiddels zeker wel soldaat.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ga in september naar de opleiding,ik zie wel hoe het dat gaat.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zit nu met 6 vrienden in een vakantiehuis. En tuurlijk rukken wij. Na 3 dagen willen de meeste jongens wel wat kwijt.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Kan me voorstellen dat je spijt hebt,beetje kinderachtig toch om van je vrienden weg te lopen,ben hetero maar heb wel genoten samen van de trektochtjes met mijn vrienden ha ha, hoort toch gewoon bij jongens en verstevigd de kameraadschap echt wel.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ook eens gevraagd enige jaren terug dor een stel andere jongens om samen te rukken in het bos,heb geweigerd,en ben weg gelopen,vonden ze me een watje,ergens nu spijt en denk ik ze hadden gelijk.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Gebeurd vanzelf,niets bijzonders eigenlijk, is de natuur,eerder ook wel met vrienden gekampeerd,op vakantie,allemaal hetero maar na enige dagen was het toch samen rukken,evenals stiekem naakt zwemmen,jongens zoeken toch een soort spanningsveld en avontuur,zit in de genen,of in de hormoonwerking,en denk er met veel plezier aan terug,denk zelfs dat heel veel jongens dit heimelijk nog wel eens zouden mee maken.Niet iedereen houdt van single samen is toch anders,versterkt het kameraadsgevoel.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Leuk te horen dat veel jongens hier mee zitten.
    Ik was afgelopen winter met ons voetbal elftal op trainingskamp in Spanje. We lagen met 6 man op een kamer.en ja hoor een gozer lag snachts te rukken. Gelukkig gingen er meer mee doen. Hierna was het lekker ontspannen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Moet kunnen als jongens onder elkaar,ook weleens gedaan met een vriendengroep,verstevigd de band,heeft niets met gay te maken,al is met gay zijn niets mis,soms word ik een beetje moe van al dat hokjes plaatsen.Denk ook als je in het leger zit,of ergens anders met een groep dat het automatisch gebeurd,wat heel normaal is toch?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Gewoon in de kamer jezelf aftrekken. Toen ik in interne opleiding zat deden we dat ook. Is ook super geil als anderen kijken of mee doen. Leer er nog geile technieken bij! Er was een kamer die deden het in een potje beetje smerig maar wel lachen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit soort problemen lost zich denk ik vanzelf op na enkele weken als je elkaar leert kennen als makkers onder elkaar.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Nooit over nagedacht. Ik begrijp wel wat je bedoelt. Lijkt mij ook best vervelend als je geen privacy hebt

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben echt hetero en vind het ook wel leuk om soms met een paar vrienden te masturberen. Gewoon mannen onder elkaar

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo jongens ik zit zelf nog op de middelbare maar snap jullie probleem in het begin lijkt het mij ook lastig om te proberen maar als je echte kamerate hebt komt dat wel goed zo te lezen weet nog niet of ik ook naar het leger ga later maar klinkt best leuk niet het r......en maar gewoon alles in een groep doen ben zelf een boere knaap xD ben ook wel wat gewent dus wat voor niveau hebben jullie op de middelbare gevolgd?
    Groet Boeren knaapje

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo allemaal ik ben de starter

    Vind het erg leuk dat iedereen het eigenlijk geen probleem vind
    Masturberen is ook normaal en zeker als je het niet doet kan dat spanning geven

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Normaal toch dat je het samen doet als je met elkaar in één ruimte zit, in een groep gebeurd het bijna altijd automatisch.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Kameraadschappen onderling zijn heel belangrijk dat vinden mijn scoutvrienden en ik ook.Onze hop stimuleert ons ook en millitair 21 daarom begrijp ik u ook goed,het is niet zot om samen te spelen met den P.het is de natuur dioe ons knapen hier toe dringt,en ook jou en je maten voelen deze drang,en wie zich schaamt of zich terugtrekt bij ons noemen we een slapjanus,want we weten dat den knaap gewoon niet durft maar wel wil,gij zijt weinig tijd in den opleiding dus nog groen,een ontgroening onder elkander kan de schaamte soms oplossen als het met veel plesantheid gaat,intimideren den ander wordt bij ons streng gecontroleerd door onzen hop en ook wij zelf stellen dat dit niet kan,en als een knaap zich eens misbruikt of den groep in den steek laat door luiheid,heb ik me eens schuldig aan gemaakt,dan lossen we dit op een manier op waarop toch den lol de overhand voert,maar daarvoor hebben gij toch den sergeant voor,word automatisch den kameraadschap ook bij jullie op orde gehouden,val ook op den meiskes dat wel maar mijn kameraadskes betekenen op een andere manier veel voor me.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten