Skip to content
15 reacties
2876 weergaves

veel schaamhaar en heb ik een te grote penis

Hoi jongens. Ik heb 2 vragen. Vraag 1: Op mijn 8ste begon ik al schaamhaar te krijgen. Ik heb het tot nu toe niet geschoren dus ik heb nu echt heel veel. Is dit raar? Vraag 2: nou als mijn penis stijf is dan is hij 13,5 cm lang. Is dat te lang voor mijn leeftijd. (12 jaar). Dit waren mijn vragen. Doei.

12 jaar
9 jaren geleden

15 Reacties

  • Bij mij was dat ook zo , vroeg schaamhaar en veel krullen erin, daarbij een penis van 17,5 cm in stijve toestand. Vind ik wel OK hoor. Mijn penis groeit nog , maar niet veel. Iemand ervaringen daarmee ?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi TS,

    8 jaar is extreem vroeg, maar het kan dat er al paar haren uitschieten, lengte van je penis is flink voor een jongen van 12 maar niet te groot ofzo.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ik had hetzelfde probleem ;)
    Kreeg al een heleboel haar op mijn 8e net als jij
    Mijn piemel was stijf op mijn 11e 15.7 cm, nu 17.3
    IK wil graag ook weten of dit normaal is, want bij het douchen op school kijken ze me maar raar aan (slap 13.4 cm)

    Advies zou handig zijn :)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kreeg op m'n twaalfde schaamhaar, mooi donker krullend en ik ben er trots op en is ook heel mannelijk, dus scheren is voor mij en zeker m'n vriendinnen uit den boze! Ze vinden het allemaal erg geil en stoer en als ik een stijve heb is m'n pik een kleine 16cm. Fors genoeg zegt m'n liefste vriendin, moet niet groter zijn want dan doet het pijn bij haar.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Schaamhaar is wel vroeg denk ik. Ik ben 13 heb een penis van 17cm

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Is vroeg dat je al op die leeftijd haar erop had,kan wel begrijpen dat je een hoop haar nu. je kan je scheren of laten scheren. Ik was 14 jaar en heb mij toen eerst een paar keer laten scheren door mijn vriend en ik schoor hem in het begin kwam ik klaar onder het scheren. Je kunt het vragen aan je vriend en het heeft niets met homo tezikn temaken,ik ben ook geen homo     Wat betreft je lengte van je lul is niets mis mee je moet nog groeien en je lul ook zo rond de 18jaar ben je uitgegroeid en je lul ook en zou hij op deze maat blijven ben niet bang een vrouw vind een grote lul ook niet fijn

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, ik zou je schaamhaar lekker helemaal wegscheren, ik doe dit al sinds mijn 14e. Eerste keer was best beetje raar toen alles glad was, maar vond het wel lekker.
    Veel jongens bij mij op voetbal scheren ook alles weg.

    Je lul is best groot ja voor je leeftjd, maar maakt toch niks uit, andere zullen er jaloers op zijn hoor.


    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 21
    Ik ben 1.57

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik had niet op mijn 8ste haar bij mij begon dat toen ik 13/14 jaar was.En ik vind dat je een lange stijve piemel hebt met 13.5 cm voor je leeftijd die van mij is maar 13 cm lang en groeit niet meer langer,en zal die van jou wel doen.Het gemiddelde voor een 12 jarige is 7/10 cm lang dus jij bent er veel boven.Je hebt langer dan dat en mij wees er blij mee.Hoe lang ben je eigenlijk?Ik zelf ben 1.68m

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Je bent inderdaad vroeg met je schaamhaar maar iedereen krijgt het. Jij bent gewoon vroeg met je ontwikkeling. Ook met je lengte lig jij waarschijnlijk wat voor op schema. Hij is niet te groot maar voor jou leeftijd wel boven gemiddeld een zeker niet iets om je voor te schamen maar om trots op te zijn. Ter vergelijking, die van mij is maar 12 cm :(

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 15
    Ik heb opzick ook wel wat okselhaar maar dat ik niet zo heel veel

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb je ook al okselhaar dan?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • 1. Inderdaad veel schaamhaar, maar in groep 8 en de brugklas is schaamhaar nog "cool". In de 2de en 3de klas beginnen de meeste zich wel te scheren.
    2. 13,5 cm is groot voor jouw leeftijd. De meest 12 jarige hebben tussen de 6 en 10 cm stijf, jij valt daar dus buiten en hebt geluk!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • gemiddelde is 14,9 cm voor een volwassene, niet echt ongewoon of iets in de dergelijke richting

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • 1: Wel vroeg, maar het kan wel
    2: 13.5 is niet zo groot, niet eens boven het gemiddelde

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten