Skip to content
19 reacties
7525 weergaves

Douche fitness

Hoi allemaal. Ik ga sinds een maand naar de fitness. Ze hebben daar grote gemeenschappelijke kleedkamers, vrouwen en mannen wel gescheiden. En er is 1 grote douche in de kleedkamer. Alle mannen douchen samen, er is altijd veel volk. Ook jongetjes vanaf 10 jaar komen samen douchen met mannen van alle leeftijden, zij hebben dan tennisser gehad. Nu heb ik een probleem. Ik heb al enkele keren een erectie gekregen van al die piemels te zien... Wat kan ik hiertegen doen?

17 jaar
9 jaren geleden

19 Reacties

  • @jongen 16 Wat vind je daar genant aan? Elke man heeft een piemel, de een is wat groter, de ander kleiner, maar in principe zijn we allemaal gelijk. Schaam je dus niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • iK vind het een beetje genant als ik samen moet douchen met andere mannen vant die kijken altijd naar jou en als ze douchen dan staan ze naast u

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Op onze school zijn de jongens en meisje kleedkamer samen en als we douchen is dat ook zo. Eerst vond.ik dat er maar nu niet meer. Heb wel .og steets een stijve in de douche maar je ziet dan ook veel bloot van de meisjes

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Op onze sportschool zijn ook douchecabines. Maar een stijve komt echt vaker voor hoor. Ook in de sauna.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou me er niet zo druk over maken. Iedere jongen of man heeft toch weleens een stijve? Dat douchen met boxer aan vind ik trouwens maar raar... Bloot is heel gewoon en bij mannen onder elkaar moet dat geen probleem zijn.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik krijg soms ook een erectie onder de douche met voetballen. Is normaal. Gewoon gezond dat je pik hard wordt. Je moet je pas vervelend gaan voelen als hij niet hard word. Het kan gewoon gebeuren en mannen onder elkaar snappen dat toch wel

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik fitness 4 per week samen met mijn beste vriend en douche ook na afloop, vaak zijn er dezelfde mannen en jongens er dan ook. Regelmatig krijg ik dan een erectie, maar ik zie dat andere mannen en jongens dat ook hebben. De eerste keren ging ik met een handdoek om weg maar ik zag dat andere gewoon bleven douchen met een stijve en hem gewoon waste waardoor ze nog harder werden en als ze klaar met douchen waren gewoon naakt met een stijve naar de kleedkamer liepen en zich aankleden, in andere topics lees je wel eens dat ze vaak met elkaar trokken maar dat heb ik nooit gezien we praten gewoon met elkaar maken grapjes over elkaars lul, borsthaar, spieren name it. Ik schaam me nu niet meer als hij hard wordt, laat het gewoon gebeuren en als ik geil wordt trek ik me thuis gewoon af

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben vaak in de sportschool om te trainen, met veel jongens . soms krijg ik erectie tijdens het trainen. en ik douche ook naakt samen met mijn vriend. en ik krijg snel een stijve piemel. de jongens mogen mijn piemel ook zien.
    ik weet ook niet of ik thuis veel moet aftrekken om te ontspannen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • # jongen 14
    Ga hectisch met je boxer douchen.
    Zien ze ook niks, ja doet het zelf wel
    Thuis gewoon naakt, maar op de sportschool
    In me boxer, dat doen de meeste .

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik douch meestal thuis omdat ik ook bang ben voor een stijve.
    Ze mogen mijn piemel wel zien maar wat gaan ze niet zeggen als ik eens tijve heb ?
    Gaan ze me niet uitmaken van homo of kwaad worden ?
    of gaan ze niks zeggen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben ook wel veel op de sportschool
    Daar is ook een grote doucheruimte
    De meeste jongens staan daar ook in hun boxershort
    Te douchen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is normaal, ik zit niet op fitnes maar wel op voetbal. paar jaar terug gingen wij ook gezamelijk douchen in de kleedkamer ik kreeg toen ook steeds een erectie van al die piemels het is wel genant maar ja ik was ook niet de enige die stijf werd bijna iedereen had er wel 1 . Maar nu doen wij met boxershorts en daardoor krijgen we bijna iedereen geen stijve

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ga al enkele jaren naar powertraining 3 maal per week.Is normaal denk ik dat er gemeenschappelijk douche is , en inderdaad zijn er alle leeftijden door elkaar .Ik kreeg er ook geregeld een stijve en zie toch dat ik niet de enige ben .Heeft toch niks te maken met homo zijn of niet .Ik kreeg die stijve zowel bij jongens dan bij meisjes.Je kan het toch niet tegen houden of hem stijf wordt of niet .

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Na het sporten ,gewoon thuis douchen
    Wel eens een stijve op de sportschool
    Staan veel meiden te sporten op de sportschool .

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Iedereen krijgt weleens onbedoeld een erectie, daar hoef je idd echt geen homo voor te zijn. En douchen met boxer aan slaat nergens op, op een gegeven moment zul je toch je natte boxer uit moeten trekken bij het omkleden.
    Maar inderdaad een stijve krijgen kan erg genant zijn, ook al kan je er nix aan doen. Wat je kan doen is eventjes met koud water douchen voor zover dat kan in de sportschool. Of als je een erectie voelt opkomen moet je aan iemand denken die echt heel lelijk is. Misschien dat dat helpt. Of je draait je wat om met je pik naar de muur zodat het in ieder geval niet zo opvalt.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 18,

    Sorry, maar je hoeft echt geen homo te zijn om een stijve te krijgen aks je andere piemels ziet.
    Weet niet waarom je dat denkt, maar veel jongens krijgen een stijve bij het douchen bij sport bijvoorbeeld en die zijn echt niet allemaal homo.

    Zou, als ik de topicstarter was gewoon blijven douchen en er geen probleem van maken.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je een stijve krijgt van piemels te zien dan ben je homo. Enige oplossing in thuis douchen na het sporten.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Als je n keer een erectie krijgt is niet zo erg. Als het elke keer gebeurt is hwt vervelend. Komt dat omdat je op mannen valt? Wat je kunt proberen is voordat je gaat sporten jezelf aftrekken dan is er wat spanning af

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou op de sportschool staan de meeste
    In hun boxer te douchen.
    Ik douche na sporten daar ook op de sportschool
    Heb ook me boxer aan met douchen.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten