Skip to content
13 reacties
1210 weergaves

Scouting tekencontrole

Ik en mijn zusje willen graag op scouting alleen heb ik gehoord dat als ze een paar dagen weggaan, dat ze tekencontrole doen. Ook op plekken waar je niet goed bij kunt, dus rug en billen. Weet iemand hoe dat gaat? Hoe kijken ze dan bij tussen je billen en mag je je piemel wel afdekken? Hoe controleren ze t bij meisjes, precies t zelfde? Wij zijn nogal preuts

16 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb jaren die controles ondergaan en ze hebben nooit één teek gevonden. Bij niemand van ons.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • je moet naakt op een tafel gaan liggen met de armen wijd en met de benen hebben ze eerst alles gecontroleerd dan moet je je omdraaien en weer wijdbeens gaan liggen, wees slim en ga als eerste want anders moet je in de transpiratie gaan liggen van de ander.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Teken bijten van eind augustus tot eind september. En dan nog alleen in helmgras op het duin en loofboombossen. Nergens anders. Vind die intieme controle overdreven.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • hebben andere mensen nog ervaringen?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn vorige scoutinggroep deed de leiding het. Ze zaten nergens aan ofzo maar t was heel ongemakkelijk, deze scoutinggroep controleer je elkaar en binnen je omderbroel controleer je zelf.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • hoe moet je zelf je billen en poepert controleren dan en onder je zak

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Je rug wordt gedaan, de rest doe je zelfet privacy

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij hebben t gevraagd en ze zeiden: na elke dag gaan jullie douchen, jongens en meisjes apart. Je kijkt zelf na wat je goed kunt zien in de douche of op je bed. op bed wacht je in onderbroek en komt er een leiding langs die je controleert. Standaard controleren ze je oksels, nek, achter de oren, je liezen, je rug en tussen je billen. Je hoeft dan alleen even je billen te spreiden. Ook moet je even liggen en je benen op zij laten vallen dan kijken ze naar je intieme gedeelte. Ze zeiden dat de eerste keer misschien heel vervelen kan voelen maar t gaat heel snel en een tekencontrole is heel belangrijk

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik zit zelf niet op scouting maar vraag gewoon of je onderling mag controleren.

    Dat je bij kinderen van 8 moet controleren begrijp ik maar jij bent oud genoeg om zelf te kunnen controleren.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo,
    ik zit zelf op scouting. bij ons controleren we elkaar, soms naakt in onze tent, maar ook soms gewoon zo na het zwemmen, dan kijken we zelf bij het omkleden bij onze penis/ballen. als we het in de tent doen is er geen leiding bij, dus alleen groepsgenoten

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij ons controleren de leiders ook, vrouwen bij de meisjes mannen bij de jongens. Kijk zelf bij plekken waar je bij kan, leiders vooral bij de rug en tussen de billen. Gewoon even bukken

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Teken gaan meestal juist op plekjes zitten waar je huid zacht is, Ik heb ook weleens teken gehad op mijn ballen en piemel maar ik geloof niet dat ze je piemel gaan bestuderen, dat kan je inderdaad zelf ook.
    Maar op andere plekken is het wel aan te raden, je rug, achterkant van je oksels of billen kun je zelf moeilijk bij.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Geen idee maar bij je piemel kan je zelf controleren toch
    in ieder geval echt opletten met teken

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten