Skip to content
13 reacties
1328 weergaves

is stijve van een jongen die langer is altijd langer dan kleiner jongen

Ik heb een vriend die ook 13 jaar is en homo is.Laatst vroeg hij aan mij of ik wou hem aftrekken,ik ben zelf geen homo maar leek me wel spannend om te doen en heb gedaan maar neuken wil ik niet.ook omdat we nooit onze stijve piemels hebben opgemeten hebben we ook toen gedaan,mij viel sowiezo dat zijn langer was.Ik heb 11cm lang en ben 1.57m lang en hij 13.5cm lang en is 1.67m lang.Ik ben daar jaloers over dat hij langere stijve piemel hebt.Nu zit ik met 2 vragen ben ik nu homo dat ik hem afgetrokken heb en hebbe langere jongens altijd een langere stijve piemel dan kleinere jonngens van zelfde leeftijd.Please help me

13 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Wat zijn jullie allemaal klein dan hahaha ik ben 2m05
    En heb een pik van 23cm

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben 1m 72 en mijn dick is 16.7 cm lengte 13 cm omtrek denk best normaal voor me leeftijd en geen geklaag in bed

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil niet zegen dat het zo is maar misschien ben je bi
    Ik ben 1.78 en heb een stijve van 19.8cm

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi jongen van 13@
    Je meet je pik aan de kant van je buik dus boven kant eikel tot onder aan je buik.De dikte meet je de diameter onder je eikel dus je schacht (niet je eikel meten)of meet een meetlint rondom je pik dat heet de omtrek.een voorbeeld mijn pik is 13cm lang en 4cm dik,ik weet niet wat voor omtrek dat is en ben 168cm lang.Succes met meten en hoop dat ik je geleert heb.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe meet je hoe lang je pik is?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 20

    Je bent best klein voot je leeftijd ik ben ongeveer net zo lang en heb een pik van 13,5 cm dus het ligt niet aan de lengte denk ik ik denk dat het aan de leeftijd ligt en of je vroeg of laat in de pubertijd zit.
    Groetjes J

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Je bent een homo als je op jongens valt.

    Dus zolang je niet verlieft bent op een jongen ben je geen homo.

    Dus homo zijn heeft niks te maken met wie je sex hebt.


    En de lengte van je penis heeft niks te maken met de lengte van je lichaam.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben 1.89 m en heb al vanaf mijn zeventiende een stijve pik van 19,5 cm (gemeten vanaf buik). een van mijn vrienden is 1.70 m en heeft een pik van 17,5 cm v.a. buik gemeten.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Oke het hoeft niet zo te zijn altijd dat iemand met langeren lichaamslengte een langer stijve penis hebt dan een kleiner jongen.Maar in dit geval is het wel zo mijn vriend wij zijn homo,s en ik ben langer dan hem en heb ook een langere stijve penis ook scheelt het maar ongeveer 2cm.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb een vriend (ben geen homo) die zit ook onder zelfde voetbal club.Een keer met douche daar had hij een stijve recht naar boven en ik zag en wist dat ik groter heb,terwijl hij langer is dan mij weet niet hoe lang hij is maar ik ben 162m en me piemel is 14.7cm lang en hij hebt kleiner maar weet niet precies van hem hoe lang zijn stijf piemel is.Dus het is inderdaad niet zo dat langere jongens dan ook altijd een langere hebben.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo jongen,het klopt wat ze hier boven zeggen je bent niet gelijk homo als je je vriend af getrokken hebt.Je bent 13 jaar en op die leeftijd is men leergierig en nieuwsgierig en wil je dingen beleven.Echter laat je vriend je niet proberen te overhalen om te neuken want dan zou je wel homo kunnen zijn of misschien worden.Ook hoef een langere jongen van de zelfde leeftijd niet altijd een groter piemel hebben dan jij kleiner bent,sterker een oudere jongen bv iemand van 14 jaar kan zelfs nog kleiner piemel hebben dan jij.Ik vind 11cm van jou niet klein hoor!Wel is het zo dat Aziaten kleiner stijve hebben dan negers.Jij kan zelfs misschien wel een groter stijve piemel hebben dan een Aziatische volwassene man.Ik hoop dat ik je op gevrolijkt heb en knul maak je geen zorgen.Oh ja er bestaat een tabel waar het gemiddelde van een stijve is van jou leeftijd of ouder.Je zou het kunnen google,en om het te vinden succes alvast!

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Je hoeft niet gelijk homo te zijn als je experimenteert met een andere jongen... En het hoeft ook niet per se zo te zijn dat een langere jongen een langere piemel heeft. Ik heb ook wel eens geëxperimenteerd met een vriend en hij was 2.03 en ik ben 1.86, ik heb een piemel van ongeveer 17cm en hij had er een van 15cm, en mijn eigen broer is iets van 1.77 en heeft weer een stukje grotere dan ik. Dus op beide vragen is het antwoord: Nee, niet per se ;) veel plezier nog!!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je homo bent omdat je een jongen hebt afgetrokken. Naar mijn mening ben je homo als je van jongens houdt om samen mee een stap in het leven te zetten of om ervan te houden met liefde.

    En de maat van de piemel heeft niks te zien met de gestalte. Je hebt grote jongens met kleine of met grote piemels en je hebt kleinere jongens met grote of kleine.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten