Skip to content
60 reacties
13912 weergaves

papa vraagt of hij mijn stijve piemel mag zien

al sinds ongeveer 4 weken vraagt mijn papa of ik stijve al piemel kan krijgen en wilt hij zien.na 2 of 3 keer vragen heb ik gezegt dat ik stijve krijg maar wil niet laten zien.dan blijft door vragen van ook nog hoe lang is en wil het zien.help wat moet ik nu doen van wel of niet

12 jaar
9 jaren geleden

60 Reacties

  • Dit is helemaal fout! Niemand moet je stijve penis zien! Jou vader kan mss pedofile gedachten hebben! Spreek er zo rap met iemand die je vertrouwt er over.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @TS: Je hebt dan wel 'ja' geantwoord op de vraag 'mag ik voelen?', je vader was degene die fout zat. Het hoort gewoon niet dat hij zoiets vraagt. Daarnaast heb je meerdere keren aangegeven hem niet je stijve te willen laten zien en nu zou hij wel mogen voelen?

    Het wil nog niet zeggen dat hij pedo is. Misschien heeft hij een kleine en maakt dit hem onzeker en wil zeker weten dat zijn zoon wel een normaal formaat heeft. Maar dat is giswerk.

    Wat volgens mij belangrijk is (en dat is maar mijn mening, geen professioneel advies), is dat jullie duidelijk tegen elkaar zijn. Misschien moet je eens met hem aan tafel gaan zitten en een goed gesprek hebben (eventueel met je mama erbij) waarin 2 dingen belangrijk zijn:

    1. WAAROM is hij zo geïnteresseerd in je stijve? Heeft hij je dat ooit verteld? En bedenk: hij is volwassen, 'weet niet' is geen geldige reden.

    2. Daarnaast is het ook belangrijk dat je aangeeft dat er een grens is overschreden. Je zegt nu dat het bij deze keer is gebleven, maar het is nog geen maand geleden gebeurd. Ik snap dat je geen ruzie wilt. Niemand wil dat. Maar wat ik opmaak is dat het nodig is dat je aan je vader duidelijk maakt waar de grens ligt. En dat als hij er weer over gaat je de grenspolitie inschakelt: je mama, een docent of een andere volwassene die je vertrouwt.

    Het advies van het bellen van de kinderhulp telefoon is ook een zeer goed advies. Hier zitten mensen die getraind zijn om met dit soort situaties om te gaan en die kunnen je heel goed helpen en begeleiden. Daarbij kan dit ook anoniem. Je hoeft je naam dus niet te noemen als je dat niet wilt. (0800-0432, elke dag van 14:00-20:00)

    Hopelijk heb je hier wat aan.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo allemaal heb veel reacties gekregen bedankt xd veel zeggen dat ik het tegen mama moet zeggen en somige zeggen dat ik het niet moet zegge.papa hebt het niet meer gedaan gevraagt en vind beter dat ik het niet tege mama moet zeggen.aan de jonge van 16 jaar ik heb geen broer of zus ben enige thuis.ik geloof niet dat me papa pedofiel is want anders had hij toch eerder kunnen doen toen ik jonger was ofzo.ik wil niet vertelle tegen mama ben bang dat er ruzie komt

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Wow heftig wat bij die jongen is over komen.Dat gebeurt ook eens als je naar de doktor gaat,want is bij mij ook een keer gebeurt dat ik stijve kreeg toen de doktor voelde.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik weet niet wat ik van zeggen moet dat die jonge van 12 jaar wel moet zeggen of niet tegen zijn moeder ik heb daar te weinig leven ervaring voor.Ik wweet wel dat ik ook ongeveer op zijn leeftijd ook al stijve kreeg en mijn vader of moeder het zagen gebeurde vaak als ik in boxer of pyama ik weet dat mijn vader een keer zij je bent een gezonde jongen.Toen wist ik niet wat hij daar mee bedoelde,maar nu wel dat mijn vader bedoelde dat ik niet impotent ben.Misschien wou dat zijn vader ook weten dat hij niet impotent is ofzo

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongens van 18 en 21, ga a.u.b. niet de plaats innemen van hulpverleners e.d. De verwarring voor deze jongen wordt er alleen maar groter door. Professionele hulp lijkt mij het beste maar dat moet ts zelf bepalen. Er hangt nogal wat vanaf zoals hij denk ik ook zal weten, te beginnen met waarschijnlijk een echtscheiding. Al met al, het is nogal wat dus laten wij er geen oordeel over vellen! Pedofiel is snel gezegd en is nogal een beschuldiging, maar voor bv. een rechtbank komt er wel wat meer kijken als bewijsvoering. Stoppen met dit topic lijkt me het beste voor deze jongen, zodat hij zelf rustig kan overwegen wat te doen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 21, volgens mij weet je totaal niet waar je over praat. Het verhaal wat ts vertelde duid duidelijk op aanranding.

    Daarom is het verstandig om eerst goed na te denken voor je wat zegt. Wat jij en je vriend doen is een totaal andere situatie.. Het is geen voorlichting op een verkeerde manier gebracht.

    Blijkbaar ben je zelfs op 21 jarige leeftijd nog te naief voor dit soort dingen..

    Daar wordt door oudere mensen juist gebruikt van gemaakt.

    Ik snap sws al niet waarom jullie het verkeerde gedrag van de vader van ts goedpraten. NOGMAALS de vader van ts is strafbaar bezig, dit is aanranding wat zijn vader doet. Het is 100% duidelijk dat zijn vader pedofiel is anders zou hij zulke dingen niet doen.

    Er blijken teveel mensen te zijn die niks afweten van de werkwijze van pedofielen want anders zouden er meerdere anders reageren..

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben het eens met jongen van 16jaar.Er word veel negatief gepraat over zijnvader en hebt hij misschien helemaal geen verkeerde bedoelingen.Stellen jullie eens voor dat die jongen tegen zijn moeder zegt dan staat alles over de kop en is er dan een hele andere karaktisring,en hebt die vader helemaal geen verkeerde bedoelingen maar gewoon les geven van sex voorlichting maar dan op andere manier of dat die jongen niet de juiste manier verteld.Ik vind dat niet alles gelijk na de eerste keer verteld moet worden,alleen als het vaker gebeurd.Ik geef een voorbeeld ik heb een vriend als we praten welleens zijn hand op me schouders raakt of legt of me rug.De eerste keer dacht ik nix daarbij,maar hij doet wel vaker.Ik vroeg een keer daarom of hij verliefd op is of homo is en hij nee.En ik geloof hem want 2 weken terug heb hij een vriendin.Dus jongens beoordeel zijn vader niet gelijk slecht svp

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat een kletskoek met ziekte. Waarom zou die het moeten zien dan. Als hij aangeeft dat hij een stijve kan krijgen hoeft die dat toch niet te laten zien.

    Wat zijn vader heeft gedaan is gewoon ronduit verkeerd. Zoek een vertrouwens persoon in je naaste omgeving en heb het met die persoon er over. Misschien een leraar(es), decaan o.i.d.
    1 ding blijf er niet mee rond lopen want hier houden mensen levenslang trauma's van.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb ook enkele keren dingen mee gemaakt maar dan niet met me vader maar me oom.Het was toen ik 13/14 jaar was en me oom deed 4 keer sex dingen met mij maar wil niet vertellen wat.Na die vierde keer heb ik het verteld tegen ouders.ik mag me oom niet meer zien en geen kontakt.Mijn ouders willen dat ook niet meer met hem.Me moeder is de broer van me oom maar ze deed geen aangifte maar ze wil me oom nooit meer zien en geen kontakt.Dat vind ik best wel zielig en streng want me oom hebt mij nooit pijn gedaan.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 20 ik ben het met je eens misschien is er een ziekte in de familie en plaats van al die reacties dat je pa een pedofiel is hoe kunnen zij dat weten het is jou vader ze kennen hem niet eens dus ik vind sommige reacties overbodig ze maken je enkel maar bang wees gerust moest je pa een pedofiel zijn he zou hij allang denk ik dat hij al meer dan gwn eens aan je lul trekken gedaan zou hebben maar dat heeft hij niet en misschien was het ook een soort sexuele voorlichtingen op een rare manier overgebracht aan jou. groetjes J16

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey ik vind het cool dat je het hier durf te vertellen jongen 12@jaar en dat je dat durf.Maar durf het gewoon ook tegen iemand te vertellen aan je moeder,broer of zus.Kijk als je met een vriendje van elkaar stijve piemel laat zien speelt of voelt is dat gewoon vergelijken en nieuwgierigheid ik deed dat ook toen ik 13 was met vrindje.Maar wat je vader doet is niet gewoon en normaal je vader is volwassene en jij bent kind

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste jongen van 12 jaar,

    Ik heb net alle reacties van iedereen hier eens gelezen en moet zeggen dat ik dit zelf nooit heb meegemaakt.vroeger werd ik ook wel gewassen in bad en weet niet meer tot welke leeftijd maar op jouw leeftijd waste ik me wel al alleen.

    Wat me opvalt bij het lezen van al deze reacties is dat vaak wordt vermeld dat je papa waarschijnlijk slechte bedoelingen zou hebben en eerlijk gezegd denk ik ook iets in die aard.Of je het uiteindelijk moet vertellen aan iemand en wie dat dan best is moet je zelf uitmaken,maar ik zou het toch aan iemand vertellen die je in het echt kent en die je echt vertrouwd. Het is goed dat je hierover met onbekenden als ik op internet wilt praten,dat is het teken dat je het niet opklopt en dat is goed want anders kan het emotioneel gezien nog zwaarder voor je worden.

    Maar ik heb nu een vraagje voor jou,heb je je vader al gevraagd waarom hij hem precies wou zien?je kan dat best doen ook al is het drie dagen geleden dat hij dat bij je deed want het in de doofpot stoppen is geen oplossing voor je om dit een plaats te kunnen geven. Naast alles wat hier al gezegd is geweest kan het misschien ook zijn dat er in je familie een ziekte bestaat ofzo die ermee te maken heeft en dat het in de broek niet bij iedereen even goed werkt in je familie en dat je vader dit wou nagaan bij jou?

    Ik zal dat topic blijven volgen en laat me 1 van de komende dagen iets weten.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is het beste zulk soort dingen altijd te vertellen, dus wat jij zegt J20 is gewoon onzinnig. Zulk soort dingen moet je niet geheim houden.. Het kan best zijn dat ts niet het enigste slachtoffer is, heb je daar al is over nagedacht?

    Daarom moet je altijd praten over dit soort dingen..

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Aan de jongen 12jaar@xd
    Ik kan me goed voor stellen dat je beetje bang was toen je vader dat deed.Je zegt niet tegen je moeder te vertellen,misschien omdat je bang bent dat je vader naar gevangenis maar dat is niet zo omdat hij maar 1 keer gedaan hebt.Je moeder zal op geen aangifte doen maar zal je vader een waarschuwing geven denk ik.En je vader belooft het niet meer te doen zei je.Ik vind ook wel dat je vader toch een kans krijg en dat je het niet zegt,echter wel als je vader weer vraagt,dan moet je het wel tegen je moeder zeggen.Hou me op de hoogte hoe het verder met je gaat.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • een raar verhaal hoor , mijn ouders hebben nooit vragen gesteld naar m'n piemel of zo. We zijn wel naturisten , gaan daar normaal mee om

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit aan de jongen van 12 jaar,zoals hier al vele schrijven je moet dit echt aan je moeder vertellen.Als jij aan je vader vraagt:ben je pedofiel:zal je vader toch nee zeggen.Er zijn 2 soorten dat je van kinderen houdt.Als 1ste houd je van kinderen als een gezin om leuke dingen te doen zoals voetballen,stoeien,vissen,zwemmen,lego spelen,computer spelen,karten enzovoort.Maar het andere van kinderen houden is dingen doen wat niet mag zoals je vader aan je stijve piemel zitten dat is iets van sex,dus houd je vader in die manier van kinderen en dat is verkeerd.Het is wel normaal van 0 jaar tot 7jaar kinderen dat vader of moeder aan piemel zitten met het in bad gaan om te wassen.omdat die het niet weten om te wassen en dan te leren.Maar jij bent 12 dus mag je vader dat niet doen.Je moet echt met je moeder praten.Je kan ook nog eventueel de kinderhulp telefoon bellen die kunnen ook helpen.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Het beste wat je alsnog kan doen is met je moeder gaan praten, of met iemand anders die je vertrouwd(niet je vader) en vertel wat je vader heeft gedaan. Ookal heeft je vader het nu 3 dagen niet meer gedaan dat betekent niet dat hij het nooit meer gaat doen, daarom is het van belang dat je erover praat met iemand anders zodat dat niet meer kan gebeuren. Je vond het zelf al helemaal niet leuk wat je vader deed en om te voorkomen dat het nog is een keer gebeurd moet je het gewoon vertellen. Verder zal je vader zeker niet toegeven dat hij pedofiel is, dus hem vragen of hij dat is is zinloos. Nogmaals praat erover met je moeder of met iemand anders die je vertrouwd(niet je vader). Dat is het allerbeste!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Doe wat jij denkt dat goed is, of dat nu niks zeggen is of je vertelt het aan iemand die je vertrouwt.

    Ik zelf vind dit erg raar, een zou het vertellen. Dit is natuurlijk jouw eigen keus!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo allemaal ik heb veel verhalen gelezen be dankt en zei dat ik met mama moest praten en zeggen maar ik heb dat niet gedaan.mijn papa heb sinds 3 dagen niet meer gedaan met mijn piemel of gevraagt en had hij beloofd dus vind ik niet nodig om te vertelle.er word veel gezegt dat papa misschien pedofiel is en ik weet watt dat is.maar moet ik dit soms aan hem vragen kan ik dat vragen please wie kan mij dat vertellen

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten