Skip to content
26 reacties
3859 weergaves

Rare fetish; Hoe kom je eraf?

Hallo jongens, Sinds anderhalf jaar heb ik een rare fetish waar ik eigenlijk helemaal niet zo blij mee ben, ondanks dat ik er een enorme stijve van krijg. Toch zou ik er graag vanaf willen. Is dit mogelijk?? Hiervoor had ik een andere fetish die ik graag terug zou willen, alleen weet ik niet hoe!?! Grz

16 jaar
9 jaren geleden

26 Reacties

  • Hallo topicstarter,
    Ondertussen zijn we een aardig tijdje verder. Hoe gaat het nu met je fetish? Heb je hem onder controle zoals je wou of is er niks veranderd? Laat maar eens weer wat van je horen jongen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • TOPICSTARTER Hallo jongen 18 jaar, Ja, ik vind het nog steeds lastig om deze fetish te hebben. Tuurlijk geniet ik er van als ik alleen ben of als ik ongezien een stijve kan krijgen. Maar aangezien ik vaak ik contact ben en aardig wat jongens ken die oorringen dragen vind ik het op die momenten nog altijd lastig. Het is niet afgezakt of heftiger geworden, eigenlijk nog net zo erg als ervoor. We waren inderdaad wel van plan om zelf een gaatje in mijn oor te prikken. Bedankt voor je tip hierover, ik zal nog even rondvragen! Hij kwam gewoon weer eens bij mij thuis langs, dat we samen hebben afgetrokken is gekomen omdat ik hem heb gevraagd over het nemen van een oorring bij mij. Toen hebben we zijn oorring bekeken en deed hij zijn ring uit zijn oor om te kijken hoe het bij lijkt. Ik had al een stijve maar toen ik zijn oorring weer in zijn oor deed werd ik best opgewonden. Kort daarop heb ik gevraagd of hij weer eens wou aftrekken samen. Hij zei direct ja. In eerste instantie wou ik alleen kijken naar zijn oorring hoe deze in zijn oor beweegt tijdens het masturberen, zodat het niet direct op zou vallen dat ik een fetish heb voor zijn oorring. Hij vroeg mij zelf om aan zijn oorring te zitten omdat hij dat zelf fijn vind. Uiteraard hoefde ik niet lang na te denken of ik dit wel of niet zou doen, dus heb ik de rest van de tijd steeds aan zijn oorring zitten trekken en spelen enzo. Dat was erg lekker masturberen met een oorring-fetish ;$ ;$ Vind jij het, net als hem, ook fijn jongen 18 jaar om aan jouw oorring te zitten of als er aan wordt gezeten door iemand? Want als het juist fijn voelt om een oorring in je oor te hebben ben ik bang dat mijn fetish juist erger wordt als ik zelf ook een oorring zou nemen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Eindelijk eens na al die tijd van je fetish kunnen genieten dus. Waarschijnlijk geniet je er wel vaker van wanneer je alleen bent. Nu je hebt kunnen genieten van je fetish, vind je het nog steeds lastig om deze fetish te hebben? Hoe gaat het nu met je fetish na deze keer met hem te hebben gemasturbeerd? Is het afgezakt of juist heviger geworden. Je zit er dus aan te denken om zelf een oorring te nemen. Ik maak er uit op dat jullie zelf een gaatje willen prikken in jouw oor, wees voorzichtig hiermee met het oog op infectie. Ik heb mijn gaatje bij een juwelier later prikken en dat is waarschijnlijk ook het beste om het te laten doen door iemand die er verstand van heeft. Vraag voor jezelf ook gerust eens aan je collega's waar zij hun oorgaatjes hebben laten prikken. Misschien kan het vlak bij jou in de buurt zonder dat je het weet. Je weet pas of een oorring er tegen helpt als je er eentje hebt. Hoe is het zo gekomen dat jullie ineens weer samen hebben gemasturbeerd?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • TOPICSTARTER Hallo jongen 19 jaar, Leuk om te horen dat ik niet de enige met een oorbel-fetish ben! Het is ook absoluut lekker om ernaar te kijken. Maar bij mijn vrienden en collega's vind ik het wat genant om een stijve te krijgen. Heb jij ook vrienden met oorbellen waarbij je een stijve krijgt? En vind je dat dan niet lastig? --- Ik heb gisteravond weer samen met die jongen afgetrokken :$ :$ :$ Mede op jullie aanraden, en bedankt daarvoor! Ik heb tijdens het aftrekken de hele tijd aan zijn oorring gezeten en heb nog nooit zo lekker kunnen aftrekken! Hier heb ik mijn fetish pas eens dankbaar kunnen gebruiken. We hebben ervoor ook nog gepraat over fetishen. Hij had een fetish voor navelpiercings bij vrouwen, omdat zijn ex-vriendin ook eentje had. Ik heb maar gezegd dat ik een fetish had voor vrouwenvoeten, zoals ik vroeger had. Oorbellen is ook nog over gepraat. Hij vond een oorring wel bij mij passen zei hij. Als ik het wil gaan we misschien een volgende keer zelf een gaatje bij mij proberen te prikken. Alleen ben ik hier nog niet over uit. Omdat we het over oorbellen hadden en we hierdoor ook naar zijn oorring hebben gekeken en deze in en uit zijn oor hebben gehaald enzo om bij mij te kijken.Hij weet nog niet dat ik een jongensoorring-fetish heb. Mijn beide collega's vonden een oorring ook wel iets voor mij zeiden ze. Dus die stap is gezet. Toch ben ik bang dat ik straks een oorring heb en dat het vooralsnog niet helpt...

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind jongens met oorbellen ook geil! maar dan niet van die MEGA tunnels maar gewoon net wat kleiner! ik heb ook een boxershort fetish! als ik jongen zie met boxer rand of gewoon helemaal dan krijg ik dat een stijve van! en ik wil daar ook niet van af! want this toch lekker om even te kijken!?

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Elke jongen heeft wel eens zulke ongemakkelijke momenten. Alleen komt het bij jou extra dichtbij aangezien jij het krijgt bij vrienden en bekenden. Genieten van je stijve kun je doen wanneer je je stijve goed kunt verbergen. Zoals je beschrijft in het zwembad is dat wat minder makkelijk, tenzij je in het water zit. Het nemen van een oorring doe je vaak voor jezelf omdat je het leuk vind, dat is tenminte wel de reden van de ring in mijn oor. Maar aangezien je er best mee zit kun je het eens proberen. Zelf denk ik dat je de eerste tijd alleen maar een ergere stijve zult krijgen, omdat je dan constant een oorring in de buurt hebt. Maar dit zal denk ik dan pas na enkele weken afzakken. Als dit het geval is kun je nadat je geen stijve meer krijgt van oorringen de oorring bij jezelf uit doen en zal je gaatje dicht groeien en zie je er niets van weer. Misschien kun je eens op zoek gaan naar neppe oorringen met magneetjes of klipjes of iets dergelijks. Maar de beslissing om een oorring te nemen alleen in de hoop om van je fetish af te komen moet je wel overwegen. Het gaatje waar de ring door hangt zie je toch niet weer terug, dus het kan geen kwaad om het te proberen, alleen dan weet je het. En zoals ik al eerder zei zal ik nooit opgewonden raken van oorringen omdat ik er zelf eentje heb, dus misschien helpt het jou ook wel door zelf een oorring te nemen. Vraag je vrienden en collega's inderdaad maar om informatie wat je wil hebben over oorringen, zo laat je in ieders geval al merken dat je misschien ook een oorring wilt, en komt het voor je naasten niet onverwacht dat jij ook ineens een oorring draagt. Laat het me weten! ;)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • TOPICSTARTER
    Hallo jongen 17 jaar,
    Niet te veel na denken gaat gewoon niet. Zodra ik een oorbel bij een jongen zie begin ik er al aan te denken. Hebben veel jongens dan zulk soort ongemakkelijke momenten door een stijve te krijgen van iets? Mijn meest erge moment tot nu toe was toch wel in het zwembad, waar ik toen dus met wat vrienden was, waaronder die jongen met zijn oorring. Toen sommigen begonnen te stoeien namen ze elkaar op de schouders te zitten om elkaar er zo af te gooien. Mijn vriend met oorring wou mij op zijn schouders tillen van onderwater uit. Ik had toen nog maar een halve stijve wat nog mee viel, maar niet veel later kreeg ik vooralsnog een keiharde omdat ik met mijn been tegen zijn oorring zat en soms met mijn handen enzo aan de ring in zijn oor kwam. Ik was bang dat hij mijn stijve in zijn nek zou voelen dus heb ik me maar in het water laten vallen. Later ben ik er bij hun op gaan letten. Al mijn vrienden kwamen onbewust best vaak tegen zijn oorring aan enzo, maar niemand heb ik met een stijve gezien. Hun hebben dus vast andere fetishen, zou alleen niet weten wat. Voor mezelf hoef ik geen oorbel. Maar nu jullie zeggen dat het me er misschien af kan helpen zit ik er toch aan te denken om ook misschien een soortgelijke ring als hem in mijn oor te nemen. Ik weet ook niet wat wel en niet helpt, maar het kan vast geen kwaad om een oorring te nemen. Al zullen veel wel raar daar van opkijken bij mij. Ik zal eens vragen aan hem en mijn beide collega's.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Je bent hetero jongen 16 en dat geloof ik ook best,want je word alleen verliefd op meisjes,dus dat is het niet.
    Met genieten bedoel ik en de anderen ook denk ik,denk niet teveel na,het overkomt je,het is een fase waar je nu in zit,maar over een tijd verandert dit echt wel,gewoon niet te druk over maken.Misschien toch eens een oorbel nemen,kijken hoe dit bevalt.Het feit dat je eens samen met een jongen getrokken hebt is heel normaal.heeft bijna iedere jongen wel eens gedaan,ik ook wel, en dat fijne moment wordt herinnerd aan die oorbel,nu,niets vreem,niets raar, eigenlijk normaal,en eigenlijk toch ook wel spannend enigzins,denk toch dat het bij je leeftijd hoort ook al denk je zelf van niet,maar zo gek is het niet,anderen hebben misschien wel weer een andere fetisch waar ze ook niets van snappen,laat nog eens horen en succes, en toch genieten met alles.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • TOPICSTARTER
    Hallo jongens,
    Van mezelf weet ik dat ik hetero ben. Ik vind meisjes namelijk leuk in de zin dat ik verliefd op ze wordt. Alleen wordt ik snel opgewonden wanneer ik een oorbel bij een jongen zie. En aangezien ik op zich redelijk wat jongens ken met oorbellen heb ik dit nogal vaak en begint het me te storen. Ook het feit dat ik hierdoor een stijve krijg bij collega´s en vrienden die oorbellen dragen vind ik dit soms nogal beschamend (ondanks dat eigenlijk niemand het ooit ziet). Ik leg me ook wel bij mijn fetish neer, maar als ik deze fetish niet had vond ik het ook niet erg! Ik wil namelijk gewoon om kunnen gaan met mijn vrienden die oorringen dragen zonder dat ik steeds een stijve heb. Evenals met mijn beide collega's die ooringen dragen! Ik snap dat jullie allemaal zeggen dat ik er van moet genieten enzo, maar dat gaat niet wanneer ik normaal sociaal contact heb met jongens die toevallig een oorbel dragen waardoor ik steeds een stijve heb op ongepaste momenten. Toch waardeer ik al jullie reacties enorm! Thanks!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Fetisch maakt niet uit of je hetero of homo bent.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Gewoon genieten jongen 16 van je ontdekking naar je eigen ik,met die fetisch is niets raars,evenals expirimenteren soms met een andere jongen,niet gelijk denken is dit normaal of ben ik homo,als jij zelf denkt en weet dat je hetero bent dan is dit zo,laat van je horen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hee jongen,
    Je fetish is helemaal niet zo raar als dat je denkt! Vaak word er gemastrubeert op een fetish, zonder dat iedereen dat van elkaar hoeft te weten. Als jij je lekker af kunt trekken op een oorbel in het oor van een jongen moet je dat vooral doen en er van genieten. Je doet er niemand kwaad mee dus, Who cares! Als je later een vriendin krijgt waar je vaker sex mee zult hebben ben je na een aantal keren vanzelf deze fetish voor oorbellen vergeten en word je opgewonden van je vriendin. Tot die tijd moet je jezelf niet plagen door te gaan matruberen op dingen die je niet opgewonden maken, dat is voor jezelf ook niet fijn. En als die bewuste vriend van je weer vraagt om samen te mastruberen, en je wil het, moet je de kansen aangrijpen zolang je deze fetish nog hebt, zodat je zonder dat hij het door hoeft te hebben lekker op die ring in zijn oor kunt aftrekken. Aangezien het hem ook een fijn gevoel geeft als jij aan zijn oorbel komt kun je doen met zijn oorbel wat je wil, zonder dat het awkward hoeft te worden. Wat wil je nog meer!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Zelf hoef je ook geen oorringen te nemen. Maar wat ik daarmee probeer te zeggen is, dat een fetish vaak door iets komt wat je zelf niet hebt en je dus niet constant mee in aanraking bent. Bijvoorbeeld in jouw geval draag je zelf geen oorring, maar word je opgewonden van oorringen bij andere jongens. Als je zelf bijvoorbeeld ook een oorring zou dragen ga je er aan wennen en zul je ook geen stijve meer krijgen van oorringen bij andere jongens. Ik zal daarom ook nooit dezelfde fetish krijgen als jij nu hebt, aangezien ik wel een oorring draag en ik het gewend ben. Dat is mijn opvatting over hoe een fetish werkt. In het zwembad kan het inderdaad soms lastig zijn een stijve te hebben. De reden dat je bij het aanraken van zijn oorring dan een keiharde krijgt, komt waarschijnlijk omdat je ook aan zijn oorring kwam tijdens het aftrekken toen met hem. Hierdoor wordt je nog meer hieraan herinnerd dan bij alleen het zien ervan. Mocht je op je werk bijvoorbeeld weer eens tegen de oorringen van je collega's aan komen kun je het ook van de zonnige kant bekijken door eens van je stijve te genieten! ;) Je kunt toch niet van een fetish afkomen, dus als jongens-oorringen jouw fetish is kun je er ook maar beter van gaan genieten en het positieve eruit halen! Namelijk dat lekkere gevoel van een stijve hebben. En in plaats van wachten tot die vriend jou weer vraagt om samen af te trekken, kun je hem ook vragen natuurlijk! Aangezien hij een oorring draagt en jij nu dus extra lekker kunt masturberen door je fetish op zijn oorring! Je hoeft niet bang te zijn dat je fetish hierdoor heviger wordt dan dat ie nu is. Gewoon weer doen en ondertussen ook gewoon stiekem genieten van zijn oorring en je oorringen-fetish zijn gang laten gaan.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi jongens ik heb het zelf soms ook een tip van mij is als je een stijve krijgt meteen aan iets rots denken bijv een huisdier dat doodging of een familielid dat je bent verloren als je hieraan denkt trekt het bij mij meestal weg.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet forceren jongen 16 zovan wil er van af,waarom,wat is normaal en wat niet,moest ook wennen toen ik echt merkte dat ik op jongens viel inplaats van op meisjes,alleen nog geen vriend zodat het ook bij fantaseren blijft.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • TOPICSTARTER Hallo jongen 18 jaar, Dankjewel voor je reactie! :) Ik weet het eigenlijk inderdaad niet van mijn vrienden, misschien schamen hun zich er ook wel voor inderdaad. Zelf hoef ik nou niet persé direct een oorring bij mezelf te hebben. Op mijn werk draag ik al een overhemd dat ietsjes over mijn gulp heen valt (gelukkig). Sommige jongens dragen het ook bij de broek in, maar dat doe ik al bewust hiervoor niet. Momenten waarop ik mijn stijve eens niet goed heb kunnen verbergen was bijvoorbeeld in het zwembad. Nu draag ik gelukkig al een wijde zwemshort. Maar ik ga soms wel eens zwemmen met vrienden, samen met die ene jongen met zijn oorring en hij draagt zijn oorring ook tijdens het zwemmen. Dus als er wel eens gestoeid word in het zwembad onderling en ik ondertussen een stijve heb gekregen van zijn oorring ben ik bang dat iemand het door heeft. Als ik per ongeluk tegen zijn oorring aan kom krijg ik helemaal een keiharde en durf ik het zwembad niet meer uit tot ie af is gezakt. Zo ook wel eens op mijn werk. Hier werk ik ook nauw samen met mijn oorring dragende collega's, waardoor er regelmatig lichamelijk contact is in de vorm van per ongeluk tegen elkaar aan komen. Als ik hierdoor eens tegen hun oorring aan kom of als ze er zelf aan gaan zitten krijg ik ook weer een keiharde, wat ondanks het overhemd toch zichtbaar is als je er op let. Hierdoor krijg ik weer een rood hoofd omdat ik me schaam. In de zomer op het strand, in zwembaden en andere gelegenheden waarop je een stijve moeilijk kunt verbergen ben ik van te voren al bang om een jongen met een oorbel tegen te komen. Misschien krijg ik inderdaad nog een andere fetish, ik weet niet hoe het werkt, maar om zelf een oorring te nemen om er van af te komen weet ik niet, en weet ook niet of dat wel zal werken. Wat voor een fetish heb jij zelf jongen 18 jaar? Heb jij ook wel eens blunders gehad met een stijve?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Jouw fetish is totaal niet raar hoor jongen 16. En ik durf te wedden dat je vast niet de enige bent met die fetish! Eigenlijk verteld bijna niemand zijn fetish aan elkaar. Dat maakt je waarschijnlijk onzeker, maar zeker weten dat bijvoorbeeld vrienden van jou ook rare fetishen hebben. Jouw fetish is in dit geval ontwikkeld omdat je tijdens het hebben van een stijve met de oorring van die vriend bezig was. Daarom krijg je nu telkens een stijve als je een jongen met een oorring ziet. Niets raars, is iets menselijks. Zelf heb ik net als die vriend van jou ook toevallig een ring in mijn oor en speel ik hier soms mee als ik geil ben, dus ja, oorringen kunnen heel soms iets seksueels opwekken voor sommigen, alleen heb ik hier nog geen fetish voor ontwikkeld, waarschijnlijk omdat ik hem al jaren draag en ik het gewend ben. Ik denk als jij zelf bijvoorbeeld een oorring zou nemen, je na een paar weken ook van je oorring-fetish af bent, omdat het gaat wennen en je dan ook op niet seksuele momenten een oorring hebt, waardoor je op seksuele momenten niet meer aan oorringen zult denken. Wie weet heb je over een tijdje weer een andere fetish. Forceer het niet om je fetish tegen te houden, dit helpt namelijk toch niets. En ach, welke jongen heeft nou niet op ongepaste momenten eens een stijve. Aangezien je collega's ook oorringen dragen snap ik dat je het lastig vind om op je werk met een stijve rond te lopen, je zou hiervoor bijvoorbeeld een langer t-shirt aan kunnen trekken, zodat het minder opvalt. Bij je vrienden een stijve krijgen moet soms kunnen ;) Zijn er nog meer momenten wanneer je wel eens een stijve hebt gekregen en je het niet kon verbergen? Lijkt me dan inderdaad lastig. Maar nogmaals, niet forceren!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet te bang zijn jongen 16 en niet steeds denken wat wel of niet normaal is,je hebt gewoon de leeftijd om wat te expirimenteren snap je,en daar hoort alles bij,je hebt de leeftijd om alles te ontdekken van jezelf,geef rustig alles een plaats,vind jou net als j.17 volkomen normaal,en dat ben je ook,daarbij hoeft niemand te weten wat jij denkt of voelt,dacht je werkelijk dat anderen jou dat wel vertellen,succes.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • TOPICSTARTER
    Hallo jongen 17 jaar,
    Ik waardeer je super duidelijke en snelle reacties! Dankjewel hiervoor! Je helpt me van mijn onzekerheid af. Voor mezelf kan ik me er voor alsnog moeilijk bij neer leggen, maar ik denk nu inderdaad dat ik deze fetish voorlopig maar moet accepteren zoals hij is. En die jongen met die oorbel zie ik inderdaad nog wel eens. Regelmatig zelfs, hij heeft mij een paar maanden geleden ook alweer gevraagd om het nog eens te doen, maar ik ben bang dat mijn fetish daardoor alleen nog maar erger wordt dus is het uiteindelijk altijd bij die ene keer gebleven. Behalve hem en mijn twee collega's die oorbellen dragen ken ik nog enkele jongens. Hierdoor kom ik met regelmaat ge-oorbelde jongens tegen en loop ik ook regelmatig met een stijve rond, kan soms lastig zijn vind ik zelf. Mocht hij me weer eens vragen om samen te masturberen weet ik nog niet wat ik ga zeggen. Enerzijds ja omdat ik het spannend vind en ik geil word van de ring in zijn oor. Anderzijds nee omdat ik bang ben voor een ergere fetish voor jongensoorbellen dan ik al heb. Maar denk dat je wel gelijk hebt en moet doen, accepteren en genieten voor zoals het is. Niemand weet dat ik deze fetish heb, ook hij niet, dus om hem zijn oorbel uit te laten doen als we ooit weer eens samen gaan masturberen is ook niet echt een optie. Ik zal mijn fetish voorlopig de vrije loop laten.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 16 natuurlijk mag je vragen.Goed man dat je wat aan mijn reactie hebt gehad.Wat ik bedoelde met herkenning was dit.
    Wat is fetisch,veel jongens en ook meiden hebben soms iets waar van ze opgewonden raken,kan van alles zijn.En ook veel jongens als jij en ik zijn soms onzeker door iets wat we zelf raar of gek vinden,maar iedereen heeft wel zoiets,alleen je praat er niet over.
    Niets is standaard,dan iedere hetero jongen heeft wel eens iets samen met een andere gedaan,wie niet,begint meestal met wie de grootste heeft,vaak met een aantal jongens zoals ik die dan samen gaan meten.Vaak gebeurd dit 1 keer soms wat vaker,maakt ook niet uit,maar eigenlijk vind iedereen dit wel spannend,snap je, en als ik dan een meisje heb en denk er aan dan voel ik me schuldig,maar ergens stom,want verliefd of houden van een jongen kan ik echt niet,nu,je hebt gewoon ook iets gedaan met een jongen op een manier zovan jongens onder elkaar wat heel normaal is op jouw leeftijd of die van mij,was ook bijna 16,later nooit meer ,nu jij hebt het dit ook meegemaakt,samen trekken,meer niet,alleen die oorbel kwam erbij,en die gedachte houd jij vast,dat is gewoon een herinnering,en als je nu een jongen met een oorbel ziet denk je hieraan,en juist omdat je dit niet wilt gebeurd het dat je opgewonden wordt,bekend verschijnsel,wist je dat, las eens hier over, dat jongens vaak denken o jeetje als ik nu maar geen stijve krijg dat het dan juist gebeurd.Zoals bijvoorbeeld samen douchen bij sport,dat iemand bang is dat hij enigzins een stijve krijgt en juist dan gebeurd het,kun je niets aan doen,vind jou echt heel normaal,niet teveel aan denken,gewoon denken gaat vanzelf wel weer over en echt een drama is het nu ook weer niet,en die jongen met die oorbel zie je die nog wel eens.Wat is raar of wat is normaal,maakt toch niets uit,dit is gewoon iets van jezelf momenteel,net als fantaseren,doet ook iedereen alleen niemand vertelt waarover ze fantaseren,kan ook van alles zijn,jammer dat jongens vaak niet wat opener zijn soms,wens je succes,bedankt voor je snelle reactie,en vragen kan altijd,nogmaals komt vanzelf wel goed,zeg dit wel,maar in feitte bedoel ik er is helemaal niets vreemds of geks met jou aan de hand,succes,gewoon blijven genieten.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten