Skip to content
19 reacties
1788 weergaves

Jongere jongens

Nou kijk ik krijg een beetje een probleem. Want over het algemeen vind ik juist jongere jongens leuk om naar te kijken. Maar ik ben 17 dus over 1 jaar moet ik voorzichtig zijn waar ik naar kijk. Want ik vind jongens van 11 of 12 of 13 of 14 vaak toch wel het knapste omdat die of net wel of net niet in de pubertijd zitten en dan zijn ze vaak nog wat knapper. Denk dat het komt omdat hun gezicht in de pubertijd ook erg veranderd en dat ik die verandering niet mooi vind.

17 jaar
9 jaren geleden

19 Reacties

  • Volgens mij is dat helemaal niet belangrijk, tenminste dat vind ik. Grote zegt helemaal niks over wie je bent of wat je doet. Laat iedereen lekker in zijn waarde zoals hij is. Geloof me het komt goed. Gr.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 170cm en niet heel breed in mn postuur ik weet 60kg.

    Ik schaam me inderdaad vooral het meest als ik naakt met een jongen of man ben die op dat vlak veel groter is dan ik. Heb wel eens gehad dat je het van elkaar weet, als je bepaald oogcontact hebt. Dat is best wel awkward en dan schaam ik me inderdaad. Vooral als hij een stuk jonger is.
    Hoewel ik dat gevoel ook wel eens heb met ouderen. Dat zij op hun leeftijd nog steeds zo veel meer hebben dan dat ik op mijn top heb.
    Vandaag weer, zag een jongetje mss zelfs jonger dan 12 denk dat hij jong in de pubertijd zat, maar hij had echt al duidelijk een grotere dan ik.

    Vond het ergens wel opwindend in een rare manier dat iemand zo jong zo veel mannelijker is. Voel jij je eigenlijk mannelijker wanneer je iemand met een kleintje tegen komt? Of een ander gevoel?

    Ik heb wel gehoord en gelezen dat als de penis te klein is dat het jusit weer moeilijker wordt om seks te hebben. Bepaalde standjes werken niet of ze voelt hem niet goed genoeg.


    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 22,
    Je vraagt wat ik denk en voel al ik zie dat een jongen doorheeft dat hij een veel kleinere heeft als ik.
    Om te beginnen vind ik een jongen met een kleine penis niet minder aantrekkelijk als een jongen met een grote.
    Soms vind ik een kleine penis echt goed passen bij een bepaalde jongen.
    Wat voor lichaamsbouw heb jij, hoe lang ben je, vertel daar n's wat over als je dat wilt.

    Ik merk ook wel dat jongens jaloers op me zijn, hangt van de situatie af, maar soms zeg ik er wel wat over. Ik ben een makkelijke prater dus zo moeilijk is dat voor mij niet.
    Ik vind het echt heel naar om te horen dat jij je soms schaamt voor jouw kleine penis. Vooral als het verschil heel groot is.
    Als er niet een jongen met een heel grote bij jou staat te douchen, schaam je je niet toch?!
    Het ideaalbeeld is gek genoeg een grote penis.
    Nou, ik heb er dus zo eentje en ik schaam er soms ook voor.
    Waarom zul je denken, nou ik ben zelf niet lang, 1,76 m en ook nog tenger. Daar sta ik dan met zo'n groot ding tussen mijn benen. De verhoudingen kloppen voor mijn eigen gevoel niet.
    Misschien ervaar jij dat omgekeerd ook zo?
    Eén ding staat voor mij vast, de jouwe is dan wel klein, maar je kunt er echt alles mee. Daar ben ik dan weer jaloers op, want dat kan ik dus niet of met moeite. Als je vragen hebt, schrijf ze op en ik geef je uiteraard antwoord.
    Ik hoop echt dat je hier iets aan hebt jongen 22.

    lieve groetjes

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 17 & 21

    Ik weet eigenlijk nog niet hoe 'erg' het is.
    Klinkt stom maar ik was me er nooit van bewust totdat ik nu dus bij het douchen allemaal (veel jongere) gasten zie met een veel grotere. Daarna eens wezen meten en googlen.

    Heb mn eerste vriendin gehad op mn 21ste maar we zijn niet veel verder gegaan dan zoenen. Heb het dus nog niet geprobeerd en weet ook niet of het echt een probleem is. Als ik het google lijkt het dat de meeste meiden het een probleem gaan vinden.

    Zit momenteel dus in de fase dat ik om me heen kijk en ik vind het wel interessant want gasten van mijn leeftijd of jonger hebben. Nogmaals geen seksuele gevoelens naar hen.

    En ja douchen in dit Scandinavisch land is naakt. Ik laat uit privacy even in het midden welk land het precies is. Ze gebruiken veel minder chloor dus daarom is het douchen belangrijk en je moet ook hun zeep gebruiken. Ze hebben inderdaad een nog lossere houding met naakt dan wij gewend zijn.

    Maar jij dan, jij hebt een veel grotere. Kijk jij om je heen en wat denk of voel je wanneer je weet dat een jongen het doorheeft dat hij veel kleiner is? Ik kijk echt tegen die jongens op van damn en ook wel jaloers en als het verschil heel groot is schaam ik me wel en voel ik me wat minder mannelijk tegenover hem.

    Hoe ervaar jij dat? Gezien het bij jou andersom is.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen 17,
    Ik vind jouw reactie op jongen 22 erg goed en heel mooi omschreven.
    @ jongen 22 in Scandinavië,
    Ik snap wel dat jij je ervoor schaamt dat je een kleine penis hebt, in verhouding dan maar zoals jongen 17 dat zo mooi omschrijft, laat je jezelf er niet negatief door beinvloeden.
    Ik heb veel vrienden in Noorwegen, ik kom er vaak dus ik ken het naakt douchen voordat je in een zwembad gaat. Men gaat, wat ik weet van Noorwegen dan, veel minder krampachtig om met naakt zijn. Is mijn ervaring.
    Mijn penis is veel groter dan het zogenaamde gemiddelde, dus daarom wordt er behoorlijk veel naar mij gekeken en schaam ik me daarvoor. In Noorwegen ondervind ik er veel minder last van dan in Nederland.
    Lieve jongen van 22, mijn allerbeste vriend, die ik al jaren ken en met wie ik regelmatig sex heb, heeft ook een kleine penis. Misschien een heel klein beetje langer als die van jou, maar de sex is echt geweldig goed. Dus, alsjeblieft maak je er geen zorgen om. Met jouw afmetingen kun je echt heerlijke sex hebben! En als een meisje, aangenomen dat je op meisjes valt, de jouwe te klein vindt, dan is zij het niet waard om sex mee te hebben, want als het af moet hangen van de grootte van je penis, forget it.

    Als je wilt, reageer weer!

    kjaere hilsener, lieve groetjes

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Oh dat lijkt me erg voor je als je zo'n kleine heb.

    Ik heb mijne nooit opgemeten maar ik heb volgens mij toch wel een grotere dan jij. En ik vind dat ik een kleine heb.

    Maar bekijk het zo iedereen is anders de ene heeft een grote de andere een kleine de ander een dikke en de ander een dunne en ik weet niet of jij al een relatie hebt maar vrouwen zullen vast ook wel verschillend zijn kwa smaak dus denk dat je daar ook bij lang niet iedereen problemen te zien.

    En natuurlijk is het vervelend maar laat je dag er niet door verpesten.


    En zijn ze in scandinavie echt zo dat ze niet bang zijn om zich naakt te laten zien? Want op zich lijkt het me wel gaaf.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ken het, want ik vind het ook 'leuk' om naar jongere jongens te kijken. Wel moet ik zeggen dat ik geen seksuele gevoelens naar hen heb. Ben ook niet homoseksueel.

    In mijn tienertijd heb ik nooit aan sport of iets gedaan, heb dus nooit de kans gehad mij te vergelijken. Woon nu in een Scandinavisch land en daar wordt naakt gedoucht voordat men in het zwembad gaat.

    Ben er achter gekomen dat ik helaas een erg kleine penis heb, stijf 9cm en slap minder dan de helft. Ik kijk om me heen naar wat jongens hebben of jongemannen van mijn leeftijd.

    Wanneer ik een veel jongere jongen zie die slap al meer heeft dan ik stijf heb geeft me dat een dubbel gevoel. Natuurlijk haat ik het en schaam ik me, maar tegelijkertijd heeft het ook een gevoel van opwinding dat zo een jonge jongen al meer mannelijkheid heeft dan ik.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt ook oudere jongens die er toch nog pril uitzien, dus geen nood.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • jongens, ik denk dat ik heel goed begrijp wat jullie probleem is.
    Ik herken het zo goed omdat ik hetzelfde voel.

    Vraagje aan jongen 17, die in een dispensatie team zit:
    Je zegt dat je de meeste jongens zo'n 3 x per week naakt ziet.
    Ik neem aan met douchen?
    Kan me zo voorstellen dat jij dat leuk vindt er er misschien wel opgewonden, als is dat een beetje een truttig woord, van wordt.
    Niks mis mee naar mijn idee, maar daarna als je thuiskomt bijvoorbeeld, voel je je dan niet vreselijk kut en alleen met jouw gevoelens. Dat overkomt mij namelijk best vaak en het maakt me verdrietig.
    Hoop dat jullie reageren.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind jongens van 15,16 & 17 die ook nog een beetje buikvet hebben leuk om te zien. Ik ben dus ook blij dat ik in een dispensatie team zit met voetbal ( in de B). Dus ik zie de meeste jongens 3 x perweek naakt

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dat ik jongens leuk vind om naar te kijken can de 13/14/15/16/17/18/19/20

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou ik vind het wel fijn om hier te horen en dat jongens het kennen en dat er jongens zijn die juist op oudere jongens vallen.


    Alleen zou ik geen idee hebben hoe ik in contact moet komen met dat soort jongens.

    En dan bedoel ik niet voor sex of een relatie maar gewoon voor de lol.

    Gewoon voor een vriendschap en dan kunnen we wel verder zien als diegene 18 is.


    Want op alle chat sites die ik heb geprobeerd zijn jongens niet serieus en kom ik eigenlijks nooit homo´s of bi´s tegen en dit is de enige site waar jongens echt eerlijk durven zijn maar hier kun je geen vriendschap sluiten.

    En in de gewone wereld durf ik niet om de eerste stap te zetten.


    Kent iemand nog een manier die goed werkt en waar ik niet meteen voor iemand sta?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Het hebben van een babyface is niet leuk ;(

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind jongens van 14/15/16 echt zo sexy :-D maar ik kan gwn geen leuke jongens vinden om vrienden mee te worden (miss meer:P)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben zelf geen homo, maar heb
    Een goede vriend die mij heel leuk
    Vindt.
    Ik doe zelf veel aan sporten (sportschool)
    Hij vindt mijn body zeer mooi.
    Hij komt wel eens slapen bij me.
    Ik heb niks tegen me ouders gezegd dat
    Hij mijn heel leuk vindt.
    Als we later gaan slapen, wil hij me graag
    In me boxer zien,het liefs slaap hij bij in bed
    Maar Dat wil ik niet,ik duurf hem eigelijk
    Dat ik niks met hem wil, val alleen op mooie meiden
    Zijn er meer jongens die dit wel hebben met goede vrienden

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb juist het omgekeerde! Ik wil het graag proberen met een man van 16-25 jaar! Ik moet proberen om niet te blijven staren naar die mannen ( maar als er een vrouw langskomt dan heb ik een groter staarprobleem [ als het een mooie is tenminste])

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeey

    Ik zit zelf ook heel erg met dit probleem, jongens van mijn eigen leeftijd trekken mij gewoon niet aan. Ik vind jongens van 13/14 om naar te kijken. Maar dit kan eigenlijk gewoon niet, en weet ook niet zo goed hoe ik hier mee om moet gaan. Ik heb inderdaad ook dat ik die verandering in de pubertijd niet mooi vind. En ja misschien moeten we dan maar gewoon zoeken naar jongens van onze leeftijd met een babyface, maar die zijn er ook niet zo heel veel.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben homo en bij mij vallen jonge jongens die ook homo zijn vallen als een blok voor me ik heb dit al 4X mee gemaakt het is bloed irritant ik zeg altijd nee zoek maar iemand van je eigen leeftijd en er zijn er ook bij die alleen op ouderen jongens vallen dan zoeken ze maar verder maar niet bij mij.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Houdt de fantasie lekker bij je en geniet ervan. Echter houdt je in als het er in het echt op aankomt!

    tip: Zoek een jongen van je leeftijd met een babyface (bezoek eens een gaybar etc.)

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten