Skip to content
30 reacties
3981 weergaves

Met oudere man sex ja of nee

Hoi ik ben 15 jaar en heb een man ontmoet op een andere site hij is net aals ik bi en hij wil een keer seks met mij pijpen enzo maar ik weet het niet zeker of ik het moet doen daarom dacht ik het hier te vragen.

15 jaar
9 jaren geleden

30 Reacties

  • Ik wil alleen maar zeggen dat ik dus wel 14 ben, en dat ik niet verder ga reageren. Het heeft denk ik niet zo veel zin.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Deze topic is anders belangrijk genoeg voor het forum om hem voort te zetten. Sommige jongens denken immers nog altijd, dat ze goed bezig zijn !

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Als deze topic i.d.d 2 jaar oud is hebben reactie's weinig zin, de schrijver leest het misschien niet eens.
    Reageer wel eens vaker ,maar vind wel dat topics meer als een jaar oud verwijderd moeten worden.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan er niet eens van slapen nu. Wrm zeggen jullie
    dit allemaal? Mwa, zei ik dus al, velen worden boos.
    Jullie snappen het echt niet he?
    Het maakt niks uit wat ik zeg. Moet ik hem nu ff gaan haten
    of zo? Ik hou gwn van hem. Maakt me dus niks uit wat jullie
    zeggen! En ja ik ben 14!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Deze topic is twee jaar oud?! Waar zijn we mee bezig?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 14 , vind het niet kunnen zoals ik lees een man van 37 met een jongen van 14, het zou zijn vader kunnen zijn. Ik blijf er bij dat ik het goed vinden dat dit soort mensen geen sex mogen hebben met kinderen ver beneden de 18 ook nog, en waarvan de ontwikkeling en ontdekking net begint.Die verhouding is niet gelijk waardig,ben bang dat op een gegeven moment het je tegen begint te staan met zo'n oudere kerel,ik vind dat hij tegen jou en voor zichzelf in bescherming moet worden genomen,gewoon verbieden daarom. Ook al zeg je nu dat je het vrijwillig doet,hoop voor jou dat je inziet dat het niet klopt,en wees verstandig,bel desnoods eens met een hulpverlening zoals de kinder telefoon,ik zou zeggen ,kappen met deze vent.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen18, ik snap we wat je bedoelt he, maar die wet is er om ons te beschermen als het echt fout gaat. Maar als een jongen het nou zelf wil? Is dat dan ongelijkwaardig? Ik vind helemaal van niet dus! Als je 14 of zo bent dan kan je echt wel nadenken of je iets wilt of niet. De TP starter is 15, ik 14, en ik heb een relatie met een man. Wat is daar nou mis mee? Beetje raad om juist dan te zeggen dat mannen van kinderen af moeten blijven. Misschien in sommige gevallen maar niet als je er zelf voor kiest zoals ik doe.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Kan allemaal wel zo zijn,maar volwassen mannen moeten van kinderen af blijven vind ik. Geef iedere puber de kans zichzelf te ontdekken en niet beinvloed worden door een volwassen iemand,hoe aardig die ook mag lijken,hij moet beseffen dat het geen gelijkwaardige verhouding is en dat is het dus ook niet. Ik vind het goed dat dit bij de wet verboden is.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Paar jaar geleden was ik op reis met een oom. We kregen autopech en moesten overnachten. We wilden samen op 1 kamer om de kosten te drukken. Geen sprake van! Ze geloofden zelfs niet dat we familie waren. We moesten elk een aparte kamer nemen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hee @jongen19. Een bullshit verhaal denk je?
    Hoeveel mensen zijn er op onze wereld, weet je dat?
    Het kan dan niet anders dat er velen zijn die dit willen.
    Het verhaal van @jongen14 is denk ik helemaal niet
    zo raar als jij denkt. Ikzelf (zei ik al eerder hier)
    heb vanaf mn 12de ook een vriendschap met een veel oudere man, hij is 37. Daar heb ik ook sex mee. Ook mijn moeder weet ervan, en ze zegt het zelfde als de moeder van @jongen14, als hij maar niks tegen mijn zin in doet. En dat gebeurt ook niet. Ik weet ook dat er veel mensen er kwaad om worden, zelfs als ik zeg dat ik het zelf wil. Ik hoor wel eens dan het kinderverkrachters zijn.
    Nou dat zijn het dus meestal niet. Natuurlijk moet je wel
    oppassen met wie je meegaat. Ga nooit zomaar met iemand mee die je niet kent, dat kan erg gevaarlij zijn, dat zei ik al eerder.
    Ook mijn verhaal zal je miss wel niet geloven. Ook ik ga trouwens met mn vriend op vakantie! Dus ook dat is niet raar.
    Er zijn genoeg jongens die dit zelf willen, ik ben er 1 van!
    Dus het is erg snel gezegd dat het allemaal bullschit is.
    Dit gebeurt dus meer als dat jij denkt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Weekendje Barcelona oudere man en knaap van 14? Zelfs een Spaanse receptionist(e) trapt daar niet in. Bullshit verhaal denk ik. 

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent niet de enige die seks wil met een volwassen man. Ik heb seks met de buurman. We hadden oudere buren. Ik liep in de zomer altijd in me blootje in de tuin en kwam zo ook bij de buren. Toen ik 7 was gingen zij verhuizen. Kwam een man naast ons wonen en in de zomer liep ik ook in me blootje naar hem. Dat kun je toch niet zomaar doen? zei mijn moeder. De buurman vond het grappig en bij hem werd dat ook normaal. Sinds vorig jaar zomer is het intiem. Ik ben bijna 15 en krijg van me vriend (zo kan ik hem nu wel noemen) een weekendje samen naar Barcelona waar ik natuurlijk heel veel zin in heb. Mijn moeder weet er van. Ze verwacht van hem dat hij geen dingen doet die ik niet wil.

    Ik snap de boze reacties. Maar er zijn dus meer jongens die dit echt zelf willen, hoe vreemd dat ook voor een ander klinkt.

    Jongen15, als je het zelf wilt, kun je het wel eens proberen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen20, je bent het helemaal met me eens? Ik lees andere dingen in je reactie! Zo erg eens ben je het dus niet met me. Ik moet er dus mee stoppen? Nou hij misbruikt me helemaal niet en ik hou van hem en hij van mij. En ik doe het ook wel eens met een vriend van mijn leeftijd dus. Jij praat iedereen een schuldgevoel aan. Je denkt er erg makkelijk over. Er zullen er best wel zijn die misbruik maken door lief te zijn, maar mijn vriend niet. Ik zeg alleen tegen iedereen (hier dus) dat je altijd voorzichtig moet zijn, omdat er ook mensen zijn die slechte bedoelingen hebben. Dus je moet niet zomaar met iedereen meegaan. Dat kan gevaarlijk zijn. Ik ken die man al heel lang en ik weet wie hij was, dus ook voordat het mn vriend werd.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het volkomen eens met vorige reactie. Het feit dat je die man al zo lang kent maakt, dat je hem vertrouwt. Hij is dan ook nog lief en vriendelijk, zodat hij je gemakkelijk kan misbruiken en manipuleren. Dat is misbruik van vertrouwen en dus nog erger dan wanneer hij een wildvreemde zou zijn.   Toen ik 14 was ben ik zelf ' verleid ' door 2 jongetjes van 4 jaar jonger uit mijn buurt. Daarbij ging het initiatief ook van hén uit. Maar dat bleef dan onder ons, wij praatten daar niet over en de een wist het ook niet van de ander. Wij waren allemaal kinderen, er was wederzijdse toestemming en we vonden wat er gebeurde spannend en geil. En nu val ik net zoals zij alleen op vrouwen. Ik vertel je dit alleen maar, zodat je kan vergelijken met wat jij en die man doen.   Ik zou dus zeggen stop ermee en experimenteer desnoods met leeftijdsgenootjes. Er zijn er vast wel een paar geïnteresseerd.  

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Weet je, je maakt me een beetje boos, @jongen20.
    Ik voel me TOTAAL niet schuldig! Waar haal je dat vandaan?
    Ik wil het ZELF! Dus hoe kan ik me dan schuldig voelen? Schuldig waarover? Ik weet echt wel dat hij het niet mag wat hij doet. Dat heb ik al zelf ook al gezegd he. En sex hoef je ook niet tussen aanhalingstekens te zetten want we hebben gewoon sex. Ik ben 14 en niet 4! Ik kan echt zelf wel weten wat ik wil of niet wil. Denk daar maar ff over na ok. Hoe het is ontstaan en hoe ik hem heb leren kennen ga ik niet zeggen hier. Ik zeg wel als je een vreemd iemand tegen komt dat je altijd voorzichtig moet zijn.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Sorry, jongen, maar die man is strafbaar. Het feit dat jij het zelf wil, doet niet ter zake. En hij zou dat moeten weten.
    Daarom vraag ik mij af hoe je hem hebt leren kennen en hoe het dan zo ver is kunnen komen. En dan nog hangt het er vanaf wat er precies gebeurt, wanneer je ' sex ' met hem hebt.Maar jij hoeft je zeker niet schuldig te voelen, Zelfs niet als jij hém verleid zou hebben. Hoewel je zelf toegeeft dat hij dit ' niet mag doen '. Dus zoals je zegt : ' pas wel goed op ! '.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb al heel lang vriendschap en sex met een man. Hij is 37. Ik wil het zelf, maar ja hij mag dit niet doen. Dat weet ik wel. Maar ik ken heb al lang en hij is echt heel lief. Ik doe niks waar ik geen zin in heb. Maar ja, je moet wel uitkijken als je zoiets wil, dat je niet een verkeerde tegen komt, die niet aardig is of je dwingt en zo. Dus pas wel goed op!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 17: ff wachten tot je 18 bent meid. Dan is het niet strafbaar meer. Anders kun jij en vooral hij flink in de problemen raken.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zal je eens zeggen dat ik nu precies met hetzelfde zit als j15. Alleen ik ben niet bi en die man is ook gewoon hetero. Hij wil fuckbuddies zijn als het ware, maar ik ben bang voor mijn onzekerheid. Nog steeds lijkt het me spannend om iets met die man te doen. Hij is btw 28...

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb in juni sex gehad met man en het ging vanzelf ik deed gewoon zelf om te proberen of hij wou en hij zei niet van niet doen.ik ken hem dus hij is geen vreemde ik ben bi en hij ook.ik weet dat het verboden is maar ik wou het en heb er geen spijt van

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten