Skip to content
4 reacties
1831 weergaves

Buurjongen zag me naakt

Ik heb dus een buurjongen die ook 14 is en we waren in zijn tuin aan het zwemmen. Na het zwemmen bleven we nog op de trampoline en gingen we worstelen. Ik had dus enkel mijn zwemshort aan en hij trok die omlaag waardoor hij mijn penis zag. Ik schaamde mij er erg voor en deed alsof er niets gebeurd was. Hij deed dat een paar keer bij mij en na die keren ging hij op mij zitten en haalde hij mijn short er helemaal uit. Ik stond dus in mijn blootje en ik was echt boos en sprong op hem en sloeg hem recht in zijn gezicht. Het erge was dat zijn zus op het terrasje zat en mij dus ook heeft gezien. Waarom doen mensen zoiets?

14 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Heb bij een goede vriend van me ook
    Wel gezwommen die woond aan het water
    Ik had toen ook me Adidas voetbalshort aan
    En me boxer er onder
    Voor ik het water in dook trok hij me short
    Naar beneden zodat ik in me boxer in dook
    Schaamde me niet
    Later deet hij ook ze short uit en tien zwommen
    We in onE boxershort

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat hij je gewoon aan het plagen was.
    Dat is ook wel eens bij mij gebeurd maak je maar geen zorge
    (Niet precies het zelfde maar ik stond ook naakt voor hem)
    En je hoeft je er niet voor te schamen hij heeft ook een piemel

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Tjaa zijn zus zal er wel niks van maken maar als zijn zus het gezien heeft dat hij het uittrok dan zal hij wel flink op zijn donder gehad hebben van zijn ouders een misschien wilt hij wel samen met je rukken hoe reageerd de hij

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey jongen 14,
    Het is totaal niet erg als je buurjongen dat doet, ik ken mijn buurjongen ook al lang en hebben dit al wel eens vaker gedaan het was 1 jaar geleden toen we ook op de trampoline zaten we waren aan het springen en ik had een jogingsbroek aan en hij vond het wel geinig om die naar beneden te trekken en deed dat dus ook toen zat ik in m'n onderbroek en toen trok ik zijn broek naar beneden alleen hij had geen onderbroek aan, toen zag ik ook zijn piemel en vond het best zielig want hij schaamde zich best wel erg en toen deed ik het ook maar ik trok m'n onderbroek naar beneden en toen zag hij dat ik ook een piemel had, daarna zijn we naar zijn kamer gegaan en hebben we elkaar gerukt en allemaal geheimen vertelt! Het maakt niet echt niet uit elke jongen heeft een piemel dus zo boos moet je niet reageren!

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten