Skip to content
8 reacties
575 weergaves

naakt en rukkend laten betrappen

Hi jullie mogen mij de witte noemen. Ik doe dit als sinds mijn 11de en dit blijf ik gewoon tof en spannend vinden. Ik ga vaal naar het bos waarvan ik weer dat er regelmatig mensen langskomen. Ik ga iets van het pad af en kleed mij volledig uit of zorg dat mijn pik goed zichtbaar is. Dan wacht ik op de geschikte persoon(en) om mij te laten betrappen op naakt rukken, meestal jongetjes van mijn leeftijd of iets jonger. Ik vind dit echt geil ook om te zien hoe zij hier op reageren. Graag wil ik ik jullie meningen, ervaringen en fantasieën hierover horen. Dank je

15 jaar
9 jaren geleden

8 Reacties

  • wat maken jullie je toch allemaal druk. als hij dit leuk vind en die andere kinderen er niks om geven is het toch allemaal goed. en ik denk niet aan kinderen van 12 of 13 als hij 15 is maar aan kinderen van 14 en 15 die dit vast ook geil zullen vinden. @de witte blijf voral doen waar jij je het prettigst bij voelt.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • seksuele Intimidatie of seksuel misbruik is zwaar strafbaar voor volwassen mensen maar hij is nog een kind hij 14 jaar en laat zich betrapen door zijn eigen leeftijd genoten of iets jonger dan moet je denken aan 12 of 13 jaar. Hij krijg een waarschuwing en straf hoog uit moet ie bij buro halt komen voor taak straf

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • is wel geil,
    maar mijn vraag is dan "hoe reageren de jongeren hierop??

    groetjes

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Je weet dat dat strafbaar is, toch? Als iemand naar de politie gaat en een goede omschrijving geeft kun je nog in de problemen komen. Ik zou naar een andere kick zoeken.. Als je graag hebt dat mensen je kunnen zien als je je aftrekt kun je altijd naar een online camsite gaan. Maar je bent nu al 15, als je dit nog lang blijft doen zul je zo'n enge rukkende gast worden die moeders doodsbang maakt en later op het nieuws komt en een gevangenisstraf krijgt voor seksuele intimidatie bij kinderen. Gadver.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ziek in je kop ben je als je dat naar kinderen doet....

    zoek hulp anders beland je nog een keer in de bak

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou het ook wel eens willen zien.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • heb keer zo.n jongen betrapt op strand vond best geil omdat we even oud waren.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat heb ik nooit gedaan en zou ook nooit willen op een plaats waar ik zomaar door iedereen die voorbijkomt kan betrapt worden.

    Eigenlijk is dat dan ook nog strafbaar.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten