Skip to content
18 reacties
2353 weergaves

heb ik een te kleine piemel

ik ben onzeker over mijn piemel ik ben 11jaar oude bijna 12 nog 2 maanden.Ik heb net voor eerste keer stijve piemel gemeet met meetlint en is 3.5cm lang.Zelf vind ik dat klein maar hoe lang moet gemiddeld zijn weet dat iemand ik durf niet met me ouders dit vragen of huisarts

11 jaar
9 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik ben 12 en heb er een van 6cm ik schaam me er soms wel voor en vooral bij mijn vriendin ik wist niet wat zij zag maar ze was niet onder de indruk

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben 13 en mijn piemel is 9cm slap en 15cm stijf is dit normaal en ik kom ook al klaar als ik aftrek is dat ook wel goed

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • mijne is ook 9 stijf en nog kaal en ben net 15
    sommige zijn gewoon laat

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Iedereen doet heel stoer van mijne is 14cm stijf enzovoort. Mijne is ook pas 6cm stijf maak je maar geen zorgen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee joh. Voor 13 jaar is het ook hele normale maar man. Relax. Komt helemaal goed. Gewoon elk jaar meten. Dan zie je dat ie echt groeit. Tot die tijd lekker genieten van je ding. :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heb 9.5 cm stijf en ben 13 jaar jij bent bijna 12 jaar en heb 9 cm stijf dus vin je geen kleine hebben ik heb eerder een kleine voor me leeftijd.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Haha ik vind wel grappig dat je eerst verkeerd had gemeten met inches dan centimeters.Daarom hoef je nog niet dom te zijn,foutje ken iedereen maken.En het klopt 3.5 inches is 9 cm en dat is voor je leeftijd lang genoeg en zit je in het gemiddelde.
    Voor 12 jarigen is het gemiddelde 7.6 tot 10.4 cm als piemel stijf is.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • 9cm stijf op je 11e is gewoon echt een goeie maat hoor. Totaal geen zorgen maken dus. :) Heb je je ook al een keer afgetrokken? Wel belangrijk is om te controleren of je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren kan trekken als je piemel stijf is. Dus zodat je eikel helemaal bloot is. Groeten! J.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijne is 9 cm stijf en 2 á 3 cm slap is dat goed?

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben stom en dom ik had gemete met meetlint en zei dat me piemel 3.5cm lang is maar ik had verkeerd gemeet want dat was inch en had andere kant moeten meten va meetlint en dat is centimeter en kom ik 9cm lang als mijn piemel stijf is is dat dan klein voor me leeftijd of lang genoeg ik ben topikstarter

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • aan jonge van 14 die vroeg aan mij hoelang ik ben en ben 1.57m

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kan me best voorstellen dat je onzeker voelt over je stijve maar je bent pas 11.Je zit in je pubertijd,bij sommige jongens groeit op die leeftijd snel lang en later langzaam.Of bij sommige jongens op jou leeftijd is stijve piemel beetje klein maar dan veel sneller groeit na paar jaar wat bij jou het geval zal zijn denk ik.Je kan op internet wel zoeken hoe lang gemiddelde is van stijve.
    Oh en dan die jongen van 12 hierboven ik geloof niet dat jij 14 cm hebt,overdrijven is ook een kunst he

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Best wel klein.
    Die van mij is stijf 14 cm.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben 14 en heb in mijn steive toestand 1 van 12,5 is dit te klein

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • 3,5 cm is helemaal niet erg (klein) voor iemand van 11 of 12.
    Als je eenbeetje klein voor je leeftijd bent of zelfs groot voor je leeftijd is dat helemaal niet erg , waarschijnlijk ben je nog lang niet uitgegroeid. Het is ook niet zo dat je problemen zult krijgen ( tijdens seks ofzo) .
    je hoeft er dus niet onzeker over te zijn of je ervoor te schamen , je zal merken dat hij op een gegeven moment gaat groeien.👍🏻

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde. Iemand help

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi jongen 3.5 cm is niet groot maar je bent pas 11 dus je piemel groeit nog wel.Je schrijft niet hoe lang je bent,ben je soms klein voor je leeftijd?Ik weet niet hoe lang een gemiddeld stijve moet zijn voor 11 jarig,en ik weet niet hoe lang mijne was op 11 jaar want had toen niet gemeten.Vorig jaar had ik dat wel gedaan nu is mijn piemel 13.2 cm lang als stijf is.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • veel te klein

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten