Skip to content
13 reacties
8370 weergaves

onder de douchen met vrienden samen trekken

ik foetbal toen ik de eerste keer na het foetballen moest douchen zeiden de jongens iedereen gaat hier naakt jij toch ook ik zei ja ja is goed ik dus naakt onder de douches de jongens zeiden mooie lul heb je ik zei dank je wel na het douchen zeiden de jongens wij trekken ons allemaal af en doen wie er eerst klaar komt doe je me ik zei ja super ben metteen beginnen trekken was super leuk en wat noch leuker was ik kwam als eerste klaar mijn vraag doen dat noch jongens vertel je verhaal

15 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • Wat een fantasie

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij volleybal zijn er 2 jongens die zowat altijd een stijve hebben, soms rukken ze wel eens, de rest doet bijna nooit mee. Maar één keer met de hele groep na training (we waren toen wel maar met 5 of 6) getrokken, was echt spannend! Niemand zei iets en plots kwam iedereen hijgend klaar in het midden van de douche.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ging wel eens met een groep jongens logeren
    en toen trokken we onszelf ook af en soms bij elkaar maar we waren geen homo ofso en het was echt geweldig en die ochtend deden we hetzelfde
    ik vond er niks raars aan want we zijn gwn vrienden en hetero dus ik vind het prima

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook een keer gedoucht met 3 vrienden na de gym, gewoon lekkker kijken naar elkaar en verder nix

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 12 heb jij wel eens gepijdt dan

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 13 pijp je wel eens een jongen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zit wel zaalvoetbal , maar trekken
    Tijdens douchen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben een jongen van 13 jaar.
    ik hou van aftrekken van een penis.
    ik wil graag omkleden met andere mensen dan zien me me penis en ik zie de zijne dat is tof.Vraag gewoon aan iemand of naast hem mag staan en dan moet iedere keer een stap dichter staan en opeens aan zijn penis voelen.

    voelt echt lekker

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb nooit geprobeerd om als eerste of als laatste te komen. Wel een par keer met een jongen geprobeerd om terzelfdertijd klaar te komen maar dit is nooit gelukt.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • leuke ervaring. maar ff een tip normaal is het juist de bedoeling dat je het juist kan ophouden inplaats van dat je als eerste komt. heeft weer met uithoudings vermogen te maken, dus helaas niet echt iets om trots op te zijn ;-)

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Klinkt wel geil

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb niet veel aan voetballen gedaan, wel veel meer aan volleyball en daar gingen we ookt naakt onder de douche. Soms was de ene of de andere opgewonden en had hij een stijve (ik ook soms) maar ik heb nooit gedzien dat er velen waren die zich begonnen af te trekken.

    Als ik nu en dan wel eens alleen stond met een jongen en een stijve had (en hij ook) dan heb ik mij wel afgetrokken.

    Maar toch nooit in zo een groot publiek.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik persoonlijk heb dit nog nooit in groep gedaan,
    maar er is wel is een keer geweest toen ik, na mijn training, bij mij overbuur was ik nog moest douchen en dat hij zei dat hij wel in bad wou (zijn bad en douche zijn wel gescheiden) en dat ik ook wel mocht douchen dan.
    dus ik begon met douchen en hij zat in bad en toen ik uit de douche kwam vroeg hij of ik bij hem in het bad kwam zitten (die hadden een gigantisch bad) en dus ben ik erbij gaan zitten en zag ik dat hij een stijve kreeg en vroeg hij of ik hem wou aftrekken en ik zei "alleen als jij hetzelfde bij mij doet."
    en toen hebben we elkaar afgetrokken in bad en daarna gedaan alsof het nooit gebeurt was.
    en het was super leuk en daarna hebben we dat nog een aantal keren gedaan bij hem thuis en toen verhuisde ik en is er geen contact meer geweest.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten