Skip to content
22 reacties
4198 weergaves

Douches sportschool

Hallo Ik ga morgen sporten(1ste x) en ik moet douchen want heb daarna een verjaardag. Weten jullie of je bij Fit For Free open douches hebt of dichte cabines (heb geen zin om met andere jongens/mannen gestaan douchen) haha

17 jaar
9 jaren geleden

22 Reacties

  • Nee dat zijn geen schaam douches dat is gewoon zo zodat de mensen die niet douchen na t sporten geen naakte jongens/mannen zien en zodat je dus kan kiezen om te douchen of niet maar als je douchet is t wel naakt. Dus als je naakt tussen elkaar durft te douchen doe je dat zo niet dan doe je dat niet. Niet om dat je je dus schaamt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • zijn dat zogenaamde schaamdouches ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij ons in de spoortschool heb je een appart hoekje voor mensen die dus willen douchen na t sporten dan loop je met je spullen naar dat hoekje en kleed je daarvuit en loop je recht de douches in en dan kom je er uit en kan je geleik aankleden

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan het me niet zo goed voorstellen, want we zijn allemaal jongens. Of schaam je je ergens voor?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan me inderdaad goed voorstellen dat je niet zo'n zin hebt om met andere jongens en/of mannen te staan douchen. Je moet ook niets doen wat je niet wilt. Laat je door niemand dwingen. Ik kan me ook goed voorstellen dat je het niet fijn zou vinden als je met een onderbroek (of een ander kledingstuk) aan tussen andere mensen moet douchen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Trek je niks aan van anderen en ga gewoon bloot douchen. Douchen met een boxer aan is goor. en plakkerig en bovendien trek je de aandacht van anderen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • gewoon als je de kleedkamer inkomt je schoenen uit trekken en de rest aan houden onder de douche doe ik ook altijd in de sportschool. en geloof me dat doen er wel meer hoor

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ging eerst altijd thuis douchen, totdat ik een keer met een vriend ging sporten. Hij ging altijd na het sporten douchen, dus voor de gezelligheid ging ik ook. Wilde eerst mijn onderbroek aanhouden, maar toen we naar de douches liepen liep hij achter mij en trok hij mijn onderbroek naar beneden. Dus ik heb mijn onderbroek helemaal uitgedaan en we hebben samen met nog 2 andere jongens naakt staan douchen. Sindsdien ga ik altijd bij de sportschool douchen omdat je dan niet met een bezweet lijf in je kleren hoeft en het naakt douchen heel erg meeviel. Je moet er dus gewoon een keer aan beginnen en dan went het vanzelf.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Laat zien die piemel! Elke jongen heeft een lul, en elke man kijkt onder de douche naar andere mannen en zeker naar de piemel. Dat is niet gay... gewoon natuurlijk. Geloof me, je trekt minder aandacht door gewoon naakt te douchen dan als je je ondergoed aanhebt... En dan nog... kan je nog steeds de contouren van je piemel zien door de natte stof...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Je ziet dus aan de bovenstaande reactie dat er ook 'gluurburen' zijn, haha... Maar: so what? Doe gewoon waar je je goed bij voelt.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb zo een kaart voor de fitness en ik wil graag eens gaan ma ik hoop dan dak zo een mooie gast zie en dat ie ook nog een naakt gaat met een mooie lul maar dromen zijn bedrog ps ben hetero

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Inderdaad, alle jongens hebben een piemel, dus is het niet gek om bloot te douchen als je onder elkaar bent. Waarom zou je je schamen?

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik douch altijd naakt in de sportschool is wel zo fris. En t'maakt toch niet uit eidereen heeft een piemel alemaal anders maar intereseert mij niet heb best wel een groote dus hoef mij niet te schamen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ga altijd naakt douchen. En soms kijken er jongens een beetje vreemd. Maar dat zal dan wel. Ik douche gewoon naakt

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Als ik naar de sportschool ga en daar gaat douchen heb ik me boxer en sportbroek nog aan met douchen . Als ik naar huis ga , en daar douche ik dan naakt. Zijn zoveel jongens die of met boxer en short of alleen met boxer douchen. Je doet het ook in het zwembad daar sta je ook met je boxer en short te douchen geen verschil

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ga gewoon naakt doe ik ook, soms kijken sommige jongens wel er naar maar daar moet je niks van aan trekken

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja kleet me daar ook om , er zijn alleen
    Open douchen iedere jongen heeft een piemel
    Dus maak toch niks uit.
    Wel fris na sporten gwn douchen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij de meeste opendouchen op sportscholen
    Ook waar ik sport .
    Ik douche altijd na het sporten wel zo fris
    Maar je kan je boxer aan houden met douchen
    Ik zie bij op de sportschool ook jongens met
    Boxer douchen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • wat maakt het uit dat het open douches zijn is gwn normaal op sportschool. je kleedt je uit gaat douche en kleedt je weer aan. wats the big deal

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Neem je extra boxer mee hou je die aan
    Met douchen dat doen meer jongens

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten