Skip to content
42 reacties
1740 weergaves

six pack

ik zie vaak jongens een six pack hebben. ben er harstikke jaloers op. heeft iemand tips hoe ik er zelf een kan krijgen.

13 jaar
9 jaren geleden

42 Reacties

  • Doe buikspieroefeningen zou ik zeggen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Trainen natuurlijk, of koop er een in de supermarkt, maar daar wordt je meer dik van :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Gen trainen drie keer per week 3 uur en een speciaal dieet volgen en als je hem sneller wilt dan over 2 maanden dan 4 keer per week 4 uur trainen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik snap niet waarom iedereen een sixpack wil hebben, ben zelf een zwemmer en zie er dus genoeg wat is er speciaal aan. Zolang je geen obesitas hebt is het prima. Als je alleen maar buiksprieren gaat trainen, krijg je een heel misvormd lichaam. Hele lichaam trainen is veel beter. En NOOIT een dieet gaan volgen. Mis je alleen maar voedingsstoffen mee

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent 13 en begint aan je puberteit, doe het dus niet en wacht tot je uitgegroeid bent please

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Vooral oefeningen doen waar je je buik bij gebruikt. Begin zeker niet zomaar een streng dieet zonder dat een dokter je dat zegt. Een zelfgemaakt dieet kan schadelijk voor je zijn. Veel succes!

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben al een tijdje aan het sporten niet zo vaak maar ik doe ook aan voetbal 3 keer in de week en ik fiets minstens 40 km per dag, maar ik heb daardoor wel een beetje een sixpack gekregen maar ik heb wat moeite met de onderste 2 blokjes om die ook mooi te krijgen heeft iemand nog tips??

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja weer dezelfde als hierboven, als je nu op Insta naar laatste post van 'teamtuxen' kijkt zie je een beetje wat een schoonspringtraining inhoudt, tenminste ben zelf geen kenner maar dit is wat ik dus zelf zie. T ziet er effectief alleen een beetje eentonig uit; steeds dezelfde repeterende bewegingen enzo. Denk dat als je meer spelmatige bewegingen zoekt je beter voetbal ofzo kan doen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan moet je aan schoonspringen gaan doen; die jongens hebben allemaal een lichaam waar ik jaloers op ben. Trouwens ben dat aan de weet gekomen omdat ik graag naar schoonspringmeiden kijk, voordat ze op een bepaalde leeftijd brede schouders enzo krijgen van het trainen zien ze er mooi slank en opwindend uit in hun badpak, maar dat verder terzijde dus.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb er al een die heel zichtbaar is, wat verwacht je als je elke dag 46 KM fietst... Verder train ik niet heel veel, miss 2× in een week

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het gebeurt niet een twee drie. Je zult er echt wat voor moeten doen. Ten eerste krachttraining met gezond eten is een hele goeie manier, maar voordat je resultaten ziet zul je wel 3-4 maanden bezig moeten zijn en je vet percentage moet onder de 15% zijn. Anders zie je alsnog niks.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ga er geen moeite voor doen als je er geen zin in hebt. Kun je beter een sixpack bier kopen en genieten van het leven.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik train soms en bij mij zie je de bovenste 2 goed en de middeldte 2 een beetje. Ik heb 1 tip doe veel aan variatie

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Begin het nu langzaam wat op te bouwen... Ik trainde ook als een gek toen ik 13 was, maar resultaat nee hoor. Pas nu ik 15 ben begin ik te merken dat trainen pas resultaat gaat geven, maar je kan al wel langzaam gaan opbouwen en idd goed om voeding denken, maar vooral niet te weinig, maar wel heel gezond. Bonne chance

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb er 1 zonder iets te doen...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou gewoon eten niet te veel niet te weinig doe aan sport en aan beweging en voor jou is het normaal dat je nog geen spieren hebt Wan je bent nog maar 13 da komt wel als je veel oefend je mag ok niet opgeven blijven doen lopen situps en doe trouwens kung fu wie het wou weten

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga naar de winkel en koop een sixpack cola

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Al die goede tips over dieet enzo helpen zeer goed, maar op een leeftijd van 13 is het meestal nog niet zo super serieus en dus vooral omdat je je eigen eten niet kookt is dat lastig... Maar veel kip is een kleine moeite voor je ouders haha, en dat werkt goed!! En vaak genoeg trainen, denk aan situps en pushups en je armen is ook wel goed. Doe dit serieus als je er echt een wilt, zoals jongen 20 jaar al zei, doe vooral veel pushups, de meiden vinden een mooie gespierde borst al heel sexy, en een beetje sixpack is al genoeg.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik blokjes vind ik niet het mooiste maar een dikke borstkast is veel mooier en stoerder en ja ik heb dat ik heb dat door gevecht sport trainen. En jongen van 13 mag misschien niet binnen in de fitnes je bent nog te jong je moet minstens 16 zijn maar je kan wel elke dag situps doen je kan situp bank kopen

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • krachttraining

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten