Skip to content
10 reacties
616 weergaves

Vader vraagt constant om mijn lul te zien.

Hoi! Mijn moeder js dood. Ik heb heel vaak dat ik in mijn boxer savodns door het huis loop. Mijn vader doet dat ook en komt vaak mij knuffelen van achter en dan voel ik zijn lul in mijn kont. Af en toe komt hij op mijn kamer en vraagt of hij mijn lul mag zien en dan zeg ik altijd je mag wel mijn boxer zien. En dan laat hij zijn lul zien en zegt hij kom op laat zien en dan ga ik weg uit mijn kamer en ga ik douchen en na het douchen is het stil. Jongens wat moet ik doen HELP

13 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Zogenaamde ''Oprichter'' die hierop steeds reageert. Ik geloof niet dat jij de echte oprichter bent en je moet er dus ook gewoon mee stoppem

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Pas op met de fantasieën die je verspreidt, hiermee ga je problemen krijgen

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Beetje teveel daddy/son porno gekeken, denk ik.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Juist. Dit is gewoon een troll..

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Sorry hoor, maar hier geloof ik werkelijk niks van. Dit verhaaltje is zo uit de lucht gegrepen. Ik denk dat jongen van 13 in werkelijkheid iemand is die hier zijn fantasietjes wil delen met andere forumbezoekers en misschien wel kickt op hun (terecht geschokte) reacties.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Oprichter OMG Mijn vader heeft mij net geneukt... Maar ik vond get eigenlijk best wel leuk en fijn. Wat moet ik doen?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet het wel echt tegen iemand zeggen. Vraag op school wie de vertrouwenspersoon is en dat je die meteen wil spreken. Of ga langs het politieburo, dan zorgen zij dat je veilig bent en je vader dit niet meer bij je kan doen.
    Heel veel sterkte!

    J.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit hoort absoluut niet en zou ten strengste bestraft moeten worden!
    Als je zelf niet naar de politie durft te gaan, licht iemand dan zo snel mogelijk in, maakt niet uit wie (vrienden, ouders van vrienden, leerkracht...). Wacht hier aub niet mee en doe het voor je eigen veiligheid!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Oprichter: Guya help!!! Vandaag heeft mijn vader mij gevraag om mijn lul te zien en hij zij als je het jiet dood ik je en hij had een mes dus ik deedhet. Toen begon hij mij te masturberen en ik kon niet tegen weken omdat ik bang was dat ik vermoord zou worden. HELP PLS ZOMETEEN DOET IE NOG IETS ERGERS... En ik mag hem niet verraden anders kilt hij mij.... snik snik snik

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit is hoort niet. Bij je vader hoor je je veilig te voelen.

    Als ik jou was zou ik je vader proberen duidelijk te maken dat je hier echt mee zit. Als de ernst van dit alles niet tot hem doordringt moet je waarschijnlijk op zoek naar een andere volwassene om je te helpen. Een docent of vertrouwenspersoon op school. In ieder geval iemand die je vertrouwd en bij wie je je wel veilig voelt.

    Ook zou ik je aanraden om de kindertelefoon te bellen en daar om raad te vragen.

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten