Skip to content
7 reacties
33 weergaves

verliefd

Ik ben nog nooit verliefd geweest en niemand op mij is dat erg???? Ik ben dan ook niet de smalste ben 14 jaar en 72 kg

14 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • Je bent best wel zwaar. Ik weeg maar 45 kilo. Misschien af en tie gaan hardlopen?? Of de chipszak dichtlaten?? 

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Welnee, verliefdheid komt vanzelf. Heb geduld. Ik zou inderdaad wel wat meer gaan sporten, dat is goed voor je lichaam en het geeft je een goed gevoel.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • vrienden van mij waren ook dik toen ze jou leeftijd hadden en al die jongens zijn flink de lengte ingeschoten dus dit zal misschien ook bij jou gebeuren, maar ga/blijf wel sporten want dat is echt goed voor je en wordt je vaak ook wel wat breder en zo van altijd leuk :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben 17 en ben nog nooit verlieft geweest op iemand en zover ik weet nog nooit iemand op mij.

    Maar ik ben een leuke en aardige en zorgzame jongen en ik weet van mezelf dat ik een meisje/jongen een erg goede vriend aan mij zouden hebben. En om die redenen maak ik me geen zorgen want ik zie wel of ik iemand tegen kom.

    En ik mag dan een goed figuur hebben met geen grammetje te veel maar ook als je wat stevig bent of overgewicht hebt dan hoeft dat niets te zeggen want uiterlijk bepaald veel maar je innerlijk zegt toch echt wel het meeste dus maak je geen zorgen.


    En als je er erg mee zit ga dan op een sport maakt op zich niet uit welke zolang het geen denksport is is het goed want verder bij elke sport beweeg je en dus is verder elke sport goed voor je en ik weet niet wat jou eet patroon is maar probeer er om te denken dat je niet te veel eet en dat je vooral goed varieert en dat je ontbijt want wel of niet ontbijten dat maakt ook al een heel verschil.



    En wees gewoon jezelf dan komt het vanzelf goed.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • inderdaad precies wat meisje 17 zegt een oom van mij is al in de vijftig en heeft ook niemand. dat is heel normaal

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat is niet erg, je bent nog vrij jong. Sommigen hebben op hun 25e nog geen relatie gehad. Dat betekend echt niet dat je niet leuk en aantrekkelijk bent, maar gewoon dat je nog niemand hebt gevonden die speciaal genoeg is om verliefd op te worden. Voor sommige duurt het lang, maar je vind uiteindelijk zeker wel iemand die wel bij je past. En over je gewicht, als je er erg mee zit kun je proberen meer te sporten en gezonder te eten? Maar het is heus niet zo dat je door je gewicht nooit iemand zal vinden.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • dit doet mijn zelf vertouwen niet veel goed :(

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten