Skip to content
6 reacties
664 weergaves

Laten bekijken

Als ik fap fantaseer ik er altijd over dat ik mij in mijn blootje laat bekijken. Sinds ik vorig jaar besneden ben fap ik ook veel meer. Hoe kan ik mij in mijn blootje laten bekijken zonder klappen te krijgen? Daar ben ik bang voor.

13 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • @J21,

    Als je jong bent en/of niet gewend om in het openbaar bloot te zijn is een naaktstrand best spannend. Als je er vaker komt of zelfs opgeroeid bent in een naturistisch gezin is het al snel normaal. Maar dat maakt bloot zijn niet minder fijn. De zon die overal bij kan, water en frisse lucht langs je hele lichaam, ik zou niet anders meer willen. Het is ook een fijne relaxte plek.

    Wie wat meer prikkeling wil kan een stukje gaan wandelen. Op die leeftijd gingen wij ook wel eens een stukje lopen door de duinen, als uitdaging en omdat dat spannend was. Op het Noordzeestrand heb je wel dat de vis/snackkar vaak op de grens van naaktstrand en textielstrand gaat staan, dus dan heb je geheid kijkers. Als je dat leuk vindt is dat ook veilig om te proberen.

    Naakt lopen op een textielstrand kan misschien nog wel op die leeftijd, maar je kunt ook opmerkingen van minder ruimdenkende mensen verwachten vrees ik. Treuzelen met omkleden is nog een optie, maar ik ging persoonlijk liever naar het naaktstrand.

    Een andere optie is bloot zwemmen in een kanaal of meertje, op een relatief rustig plekje. Dat deden wij vroeger ook. Maar dat is eigenlijk het leukst als je met z'n tweeën of een ploegje vrienden bent.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • J21, je hebt gelijk. Voortaan beter lezen. Blijft natuurlijk wel staan dat het exhibitionisme is en ook dat lijkt mij spannender op een textielstrand dan op een naaktstrand waar iedereen elkaar toch al naakt ziet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @J21,

    Goed lezen wat er staat. Die jongen vindt het leuk om bekeken te worden als hij bloot is. Hij zegt toch niet dat hij zich wil aftrekken op het strand?

    Je mag het best leuk vinden als mensen je bekijken. Wat je daarna in privé doet of op een plek waar niemand er last van heeft is jouw zaak.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Andere jongen van 21. daar is het naaktstrand beslist niet voor. Je aftrekken kan je nog beter op een textielstrand doen. Daar gebeuren meer dingen die het daglicht niet kunnen verdragen dan op een officieel naaktstrand. Je zal er op een naaktstrand dan ook zeker op aangesproken worden! (behoudens dan delen strand waar 'verkeerde' lui komen)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je zou naar het naaktstrand kunnen gaan. Dat is veilig, relaxed en leuk om te doen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap niet precies wat je bedoeld...

    Als ik het goed begrijp wil je jezelf zien klaarkomen?
    Dan kun je toch gewoon een spiegel erbij kunnen pakken, meestal hebben de meeste badkamers, tenminste onze wel, een grote spiegel waar je het zou kunnen doen, deur op slot en je kan ook geen klappen krijgen, toch?

    Ik kan mij zelf er niet echt een voorstelling bij maken maargoed.


    Laters

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten