Skip to content
11 reacties
1414 weergaves

Ik word opgewonden van kleine piemels van een jonge van 12/13/14

Hallo Ik Ben 16 en word op gewonden van kleine piemels van kleine jongens en ik ben hetero maar ik vind zelf dat het een beetje pedofiel achtig Is ik wil graag hun lul zien en dan zien klaar komen laast Is dat gebeurt via een site waar je kan coaten nu heb ik heletijd Zin Wie kan me helpen En heb een vraag als je een jongen bent van 12/13/14 hoe groot Is je lul want volgens mij heb ik echt een kleine stijf Is die 15 en dikte 2 en beetje krom Reageer alsjeblief

16 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • mijn piemel is 4cm slap en 7cm stijf

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie hulp. Het is met vriend gebeurd we hadden het er over en toen lieten we hem gewoon zien niks anders gedaan want dat doe ik niet hij was 15

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 19
    Je zegt wel dat die gedachten raar zijn maar kijk dit topic nou jij bent de enige die het niet herkend dus misschien is het wel raar dat jij het niet hebt. Ik denk dat het gewoon hoort bij je seksuele ontwikkeling en dat het dus volkomen normaal is. En inderdaad heb ik het gevoel dat jongens vaak onderling wat uitproberen en geregeld naar elkaar gulp kijken stiekem.

    @jongen 16
    Je hoeft je niet raar te voelen over zulke gedachtes. Kijk het nieuwschierig zijn naar de piemel van iemand van 12 is niet erg. Alleen is het wel belangrijk dat je geen sex met hem hebt en dat je ook probeert voldoende afstand te houden op het gebied van naakt. Als je daar voor zorgt is er niks mis mee. Die gedachten zijn natuurlijk. En uiteindelijk is leeftijd iets wat de mens zelf bedacht heeft en niet iets wat vanuit de natuur komt. Dus leeftijden moet je met een korrel zout nemen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dit ook :? Soms voel ik me ook raar door deze gedachte..

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo ik ben 12 jaar en mijn piemel is 15 cm als hij stijf is 

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn lul is stijf 11 cm en ben 14 jaar

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Klopt wil ik ook maar kan niet doe geen sport of zo

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vindt ook lullen van 13,14,15,16 jarige mooi om naar te kijken zeker mijn leefdtijds genoten. Zou toch tof zijn om naakt tussen zo n jongens te lopen vindt je niet ?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • gozer van 22 wtf is er miss met jou. volgens mij heb je zelf dit soort pedo ideeën. en daarom dat je het goed loopt te praten. een normaal iemand denk echt niet aan iemands piemol als hij met een kind ofzo praat. ookal zijn ze al 12 13 14 15. dit is gwn raar en praat het niet goed voor jezelf als het niet iets is wat normaal is!!!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Het woord " Pedofiel, " hoef je NIET te gebruiken, omdat het leeftijd verschil te weinig is en wat is er mis mee, als jij het spannend vindt om hun piemeltjes te zien! Ik zal je de kost geven hoeveel jongens dit hebben en stiekem kijken naar b.v. een gulp van een jongen en/of onder het douchen, zitten te gluren. En wanneer er seks tussen jongens is, van die leeftijd, vind ik dat heel normaal. Er zijn maar weinig jongens die het niet hebben gedaan met vriendjes. Op school zul je dat echt niet gauw vertellen tegen schoolmaatjes, dat je het wel eens met een vriendje doet, tenslotte zij vertellen het ook niet gauw aan jou. grt. J

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb maar 3 cm

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten