Skip to content
27 reacties
3347 weergaves

Staand plassen op school

Als ik naar de wc ga op school ga ik meestal gewoon in een hokje. Maar ik wil eigenlijk staand gaan plassen. Maar doe je nou alleen je riem los en wip je dan je piemel allen uit je broek, of doe je je gulp open of doe je je broek helemaal naar beneden? En als ik op een of andere manier sta kan ik nooit goed mikken. Die straal (klinkt een beetje raar) gaat altijd de verkeerde kant op. Kortom, hoe plas je het best staand?

14 jaar
9 jaren geleden

27 Reacties

  • (Ik ben nieuw hier) Ik vind het niet fijn als anderen mijn reet zien want die kan je makkelijk verbergen. Ik plas btw ook altijd in een urinoir tenzij er meisjes staan te kijken (onze WC heeft

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik sta ook vaak na het voetballen te plassen in zo'n pisbak ik doe mn broek open en laat mn onderbroek ook tot op mn enkels zaken ik plas en schud mn piemel af daarna trek ik mn onderbroek en spijkerbroek weer op rits dicht knoop dicht riem aangetrokken en wegwezen klaar is kees, nooit planplekken in mn onderbroek of in mn spijkerbroek, perfect toch???

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja maar met dat papier kan je dat laatste druppeltje weghalen anders gaat dat in me boxer geen zin in

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • doe ik ook allemaal maar dat extra druppeltje dep ik wel even weg.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • toch wel handig om de laatste druppels weg te deppen, nadeel is dan wel dat je dan niet kunt zien wat de voorkant van je onderbroek is.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb er soms ook moeite mee maar maak je riem en gulp open wip hem naar buiten en trek je voor huid en beetje naar achter dat krijg je een rechte straal even schudden als je klaar bent en dan je broed en riem weer dichtmaken en zeker niet vergeten om even je handen te wassen want na het plassen haden wassen succes!!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom is dat belangrijk dat er wcpapier hangt? Je poept toch niet in een urinoir?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga altijd staand plassen in het gesloten toilet omdat je daar toiletpapier hebt

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • das helemaal niet erg, zo kan hij zien dat hij zelf ook normaal is.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom zou het erg zijn dat andere jongens je piemel zien?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn broek schuift vanzelf naar beneden als ik hem los maak, maar mijn boxer blijft wel zitten als ik mijn pikkie boven het elastiek uithaal. We hebben wel tussenschotjes, maar die houden vrij laag op, dus je kan er wel overheen kijken als je wat opzij gaat hangen. Dat maakt me niks uit, ik kijk zelf ook wel naar andere jongens als ze plassen.
    Als ik klaar ben met plassen knijp ik nog even in mijn eikel, zo vang ik de laatste druppels op in mijn hand, en die veeg ik gewoon af aan mijn broek als ik hem weer dichtdoe.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij ons ook geen tussenschotjes vibd niet erg dat anderen hem zien

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het doet beslist geen pijn als iemand ( toevallig ) jouw piemel ziet is mijn ervaring.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik plas altijd urinoir doe mijn broek en slip naar beneden en plas

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben de topic starter. Dank jullie wel voor de reacties!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag me broek altijd wat lager. Daarom moet ik altijd eerst me riem losmaken, knoop en rits open doen en dan kan ik plassen. Het makkelijkst is als je je riem dicht kan laten en alleen je rits open hoeft te doen, maar dat gaat bij mij dus niet

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Riem los, knoop los, gulp open en met de ene hand de band van je onderbroek een stukje naar beneden trekken, met de andere je piemel eruit halen. Inderdaad de voorhuid naar achteren trekken en dan plassen. Goed afschudden en dan weer terugstoppen en broek dicht maken.
    Omdat je de ene hand gebruikt om de band van je onderbroek naar beneden te trekken en de andere om je piemel vast te houden, is het zicht op je piemel van beide kanten afgeschermd. Ook als er geen tussenschotjes zijn, ziet iemand daarom niet zomaar je piemel. (tenzij je hele kleine handjes hebt of een héél grote pik).

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Beetje rare vraag van iemand van 14 die niet weet hoe hij stand moet plassen. Natuurlijk doe je niet helemaal je broek naar beneden als je stand gaat plassen, je haalt je pik gewoon uit je gulp that's it. En dat geldt al helemaal bij een urinoir ! Dat de straal de verkeerde kant opgaat klinkt wel herkenbaar, ik doe meestal mijn velletje naar achter , dan kan ik beter richten. En ja, bij een pisbak zonder schotjes zou iemand je pik kunnen zien als ie gluurt, en andersom ook trouwerns. Als je daar niet tegen kan moet je gewoon in een hokje plassen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij hebben van die dingen in een hokje ??

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij ons op school hebben ze hoge en lange tussenschotjes hoor...

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten