Skip to content
12 reacties
5468 weergaves

Geil van Piemels en ben een jongen!

Is het normaal als je geil word van piemels en oja ik zou ook graag eens een keer iemand willen pijpen iemand die dat ook heeft of wil???

14 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • het is helemaal normaal dat jongens graag de piemel van een andere zien : ook nog het liefst als die wat ouder is en die piemel dan uiteraard langer en dikker is Iemand zien plassen is altijd boeiend en je zou dan graag die piemel willen zien
    Het is jammer dat daar nog zoveel taboe rond is, er zou veel meeer seksuele vrijheid moeten zijn - mits wederzijdse toestemming natuurlijk - dan zouden jonge mensen minder drugs, sigaret en alkohool gebruiken, die ze nu nodig hebben om hun onbevredigde verlangens te compenseren - de seksgenoegens zijn een uitvinding van de Schepper , ons gegeven uit liefde voor ons maar die helaas door moraalpredikers en godsdiensten als zondig wordt gezien en de "moeder van alle zonden" is geworden om de mens dom te houden en hem te kunnen manpuleren... wanneer gaat eens iemand openlijk daar tegen op komen en seksuele vrijheid promoten voor het welzijn van allen !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Word vooral geil wanneer ik toevallig een piemel zie. Dat is al een paar gebeurd op kamp in de zomer en ook als een van mijn vriendjes ergens gaat plassen heb ik hem al eens zijn piemel gezien. Hem pijpen heb ik nog niet gedaan maar ik wil wel eens afspreken of zo dat ik van dichtbij mag kijken. En dan pijp ik hem wel als hij wil.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn beste vriend en ik zien elkaar regelmatig in elkaars blootje door omkleden met sport maar ook slapen we al eens regelmatig bij elkaar thuis, logeren. We zijn graag in ons blootje bij elkaar en hebben al goed wat afgetrokken en ook al een paar keer elkaar gepijpt. Maar we kennen elkaar al vanaf in de kleuterklas en onze vriendschap is best zeer sterk. Ik weet niet of ik zomaar een andere jongen zo zou tegen kunnen zeggen van ik wil u eens pijpen. pijpen is best wel eens leuk om te doen maar dan niet met om het eender wie welke jongen. Het leukste is alletwee tegelijkertijd elkaar pijpen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS

    Als je echt iemand zou willen pijpen, kies dan een jongen van je klas of school die je erg leuk vindt. Of beter nog : bekijk wat piemels in de urinoirs en kies er een uit die je zou willen pijpen. Probeer dan vriend te worden met de jongen in kwestie of maak je schoolwerk bij elkaar thuis. Vraag hem bij gelegenheid of hij weet wat pijpen is en of iemand dat al bij hem gedaan heeft. Kijk dan ook even naar zijn kruis om te zien of hij een stijve krijgt. Dan kan je tevens zeggen dat je kan zien dat hij dat misschien wel zou willen en of jij het bij hem mag doen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • het is helemaal normaal dat jongens graag de piemel van een andere jongen zien Ook al zijn ze hetero Het is om een piemel te zien die eerst slap en klein is dan op een gegeven moment groot en stijf wordt dat is toch een wonder op zichzelf
    Er is jammer genoeg teveel schaamte en bedektheid rond de seks Dat zou moeten kunnen als je een leuke jongen ziet, dat je hem vraagt of je zijn pieme eens mag zien, zonder dat daar commentaar op komt...
    en als die jongen dat wil kun je dan mekaars piemel tonen en die stijf laten worden..de meeste jongens houden daar zeker van, maar durven niet omdat ze denken dat ze uitgelachen en voor homo verweten zullen worden : wat meer verdaagzaamheid zou hier zeker op zijn plaats zijn !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Zomaar aan een vriend vragen "Mag ik je straks eens pijpen?" zou ik nooit durven doen.
    Ik heb wel al aan vrienden gevraagd wat ze ervan zouden vinden als ze door iemand gepijpt zouden worden en als ze zegden dat ze het wel eens wilden dan zei ik dat ik het wel wilde doen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je met een vriendje in het bos gaat spelen, kan je iets proberen. Als hij op een gegeven moment moet plassen, probeer dan of je kan kijken, terwijl hij bezig is, en zeg dan : ' Waw, mag ik je piemel seffens eens pijpen ? ' Wanneer hij dan een stijve krijgt, weet je dat hij het wel wil.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Op mijn 14 was ik ook geïnteresseerd in de piemel van andere jongens, vooral bij degenen die ik knap of leuk vond. In de urinoirs op school heb ik dan vaak bij andere jongens hun piemel bekeken en ik werd daar ook geil van.Die interesse werd bij nog versterkt, omdat ik een jonger vriendje had, van wie ik al gemerkt had dat hij soms een andere jongen betastte. Dat vond ik opwindend om te zien. Dan droomde ik ervan, dat hij dat ook eens bij mij zou doen. Dat is dan enkele keren gebeurd, toen ik bij hem thuis speelde, met het bekende gevolg.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik zie graag de penis van een jongen liefst een niet besneden penis, want met die voorhuid op en af trekken vind ik opwinend en geil het schaamhaar boven de penis is ook heel mooi om te zien en waarom sommige jongens dit afscheren begrijp ik niet : we zijn gemaakt met schaamhaar boven onze penis en waarom dat weg doen?? het is de kers op de taart bij een piemel en komt zo meer tot zijn recht het is dan alsof je een woord onderlijnt , die in het oog moet springen dus jongens geen schaamhaar wegscheren en het is zo mooi om te zien , en we zijn zo gemaakt door de Schepper, die tenminste weet wat mooi is !!!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik werd op jouw leefijd ook wel soms een beetje (of al te gek) geil als ik bij anderen een piemel zag en fantaseerde over pijpen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is niet gek of abnormaal dat je daar opgewonden van wordt.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • of het normaal is weet ik niet maar ik heb dat ook. Ik zou heel graag iemand willen pijpen, maar ik zie mezelf ook weer niet als gay, eerder nieuwsgierig.

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten