Skip to content
14 reacties
1018 weergaves

Geen boxer aan

Ik draag nu paar maanden geen boxer meer onder mijn broeken. Heerlijk als je ballen en pik zo vrij zijn en geil ook. Wel lastig met sommige broeken als je stijve hebt maar is ook wel weer geil, zeker als je met andere jongen aan het stoeien bent.     Wie doet dit ook en wat is je ervaring?                  

19 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik denk dat die dokter van jou wat uit zijn nek kletst. Ik heb in mijn familie een uroloog en heb hem gisteren gevraagd of geen ondergoed dragen oorzaak kon zijn van een bijbalontsteking. Hij lachte en vroeg me waar ik die onzin vandaan had. Hij vertelde me dat een bijbalontsteking meestal voorkomt bij seksueel actieve mannen. Bij mannen onder de leeftijd van 24 jaar is een bijbalontsteking eerder zeldzaam. Bij kinderen/jongeren wordt de ontsteking vaak veroorzaakt door een blaasontsteking of ontsteking van de urinewegen. Het kan ook ontstaan als gevolg van ontstekingen van de prostaat en door geslachtsziektes, zoals gonorroe en chlamydia.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Even tegen die jongen van 20 gisteren
    Ik ben ook heel goed geinformert oven mijn ontsteking
    Daar voor heb ik ook de dokter bezocht
    Ik heb hem ook verteld dat een tijd geen onderbroek draagt
    Die zei ook dat het niet goed is
    een broek houd toch de boel op zijn plaats

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Een bijbalontsteking krijg je echt wel niet van rondlopen zonder boxer hoor! Ik denk dat jij je een beetje beter moet informeren. En je hebt idd geen natte toiletdoekjes nodig om ervoor te zorgen dat je billen schoon zijn :-)

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Even over die jongen van 19 jaar.     Jo schei toch uit man met natte toiletdoekjes.   je gaat toch niet als je naar School of de stad in ga of s.avonds uit gaat toiletdoekjes   waar je ook naar toe ga niet met een pak toiletdoekjes   rond lopen.   paar jongens zeiden dat het gezond is voor je ballen .maar dat is niet zo,   ik denk dat  het niet goed is. ik droeg ook drie weken geen onderbroek. ik denk dat ik daarom nu bijbal ontsteeking heeft   dus jongens pas op

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Herinner me een docu over een vrouwenbeweging in de seventies. De "dolle Mina's". Die kwamen samen op de Dam in Amsterdam, trokken hun bh uit en staken die massaal samen in de fik. Dat moeten mooie tijden geweest zijn. Als we daar nou eens met een massa jongens zouden samentroepen en een bonfire maken met onze Borgs, Armani's, Aussiebums, Lonsdales, Aeropostales? Back to the future, kerels!!! Vrijheid Blijheid!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen18. Dat gevoel van vrijheid dat is nou echt "in a nutshell" hoe ik ook denk. Thuis vliegt mijn boxer meteen door mijn kamer. En dan idd een joggingpak aan. Ik voel echt sorry voor de meiden die dan ook nog een bh moeten dragen overdag. Blij dat ik een jongen ben. Waarom pakken we onszelf toch met z'n allen zo in?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb thuis vaak een joggingbroek aan zonder iets eronder en ik herken het fijne vrije gevoel wat dat geeft.

    Maar op straat doe ik het niet, want ik draag dan meestal spijkerbroeken en dat is toch minder comfortabel (koude rits, risico van velletje tussen de rits, en het is toch allemaal wat " strakker verpakt" etc).

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey, ik draag ook meestal geen ondergoed. Alleen als het erg koud is draag ik soms losse boxers. Het is heel fijn en erg luchtig. In tegenstelling tot wat velen denken is het nu net hygiënischer. Zonder ondergoed zal het er minder of niet broeien omdat alles luchtig is. Je moet natuurlijk alles wel goed schoonhouden, bvb met natte toiletdoekjes. En zoals de jongen van 23 schrijft: het is ook gezonder voor je ballen!!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet gewoon doen wat je zelf het fijnst vind ik heb ook vaak geen ondergoed aan ik vind het ook fijn.   als je alles gewoon schoon houd is er niks aan de hand en wat een ander er van vind moet je niks van aantrekken er zijn heel veel jongens die dit doen.   En daarbij denk ik dat het gezonder is voor je ballen.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lijkt me niks! Ook niet zo fris...

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, DAT zit toch niet lekker,draag altijd boxer onder me jeans

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je ziet dan je hele lul hangen loop je lekker voor gek

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Wacht tot je binnekort met je pik tussen je rits zit. Dan piep je wel anders denk ik.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind het niet schoon hoe doe je het om het fris te houden
    je verliest toch ook wel eens een paar druppels plas, En hoe schoon je kont ook af veegt gaat het wel eens verkeert dan zit je et al je remsporen en voorvocht zweet.
    lekker hoor stoere bink.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten