Skip to content
10 reacties
109 weergaves

Ben ik homo ofnie

Hallo ik ben een jongen van 15 en ik heb twijfels. Ik heb pas een film gezien en in die film was een jongen en die twijfelde of ie homo was want hij had al lang geen vriendin meer gehad. Toen begon ik er over na te denken en begon ik zelf ook te twijfelen. Ik heb altijd vriendinnetjes gehad en ben of 9 meiden verliefd geweest waar 1 van pas nog twee jaar. Ik masturbeer ook alleen om lesbische porno en vind alleen vrouwen mooi ik droom alleen over sex dromen met vrouwen. Alleen ik zit mezelf in me hoofd gek te maken het is niet dat ik iets tegen homo's heb maar ikke niet hou teveel van vrouwen. En soms zie een man op tv ofzo en daar denk ik wel van ah die is best knap maar heb niet gelijk seksuele gevoelens bij hem. Kunnen jullie mij helpen.

15 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik denk dat je helemaal hetero bent!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Er is ook trouwens helemaal niets mis mee om op jongens te vallen hoor. Tegenwoordig wil men iedereen in 'hokjes' zetten, homo of hetero of bi maar het komt er toch gewoon op neer of je iemand graag ziet of je er plezier aan hebt. Als je twijfelt kan je altijd is proberen met zowel jongens als meisjes (op dit forum zijn er al veel jongens die van beide kanten geproefd hebben alvorens te beslissen) ik zeg altijd wat je niet probeert, dat weet je niet. eerst proberen en dan pas beslissen. (Ik spreek niet uit ervaring, ben zelf op dit vlak, door mijn moedr, een groentje)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • En ik heb het er met me moeder over gehad en die zei dat toen ik twee was al naar meiden keek

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Is heel normaal. Pas wanneer je echt gevoelens hebt bij jongens/ mannen, dan kun je gaan twijfelen of je homo bent. Maar iemand knap vinden kan altijd. Ik heb ook nog nooit echt een vriendin gehad ofzo, maar betekent niet dat als je een tijdje niks hebt dat je moet gaan twijfelen over je geaardheid.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud was je toen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik het zo lees, lijk je op meisjes te vallen (omdat je alleen seksuele gevoelens hebt voor meisjes). Maar het is heel gewoon wanneer je daar op jouw leeftijd nog aan twijfelt of soms een beetje in verwarring bent. Neem de tijd om dit verder te ontdekken. Het komt heus goed!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry ik bedoel jongen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke want als ik naar jongens kijk dan ja vind ik niks bijzonders aan maar bij meisjes wel kan het me ook niet voorstellen om op een meisje te vallen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel normaal op jouw leeftijd,pubers,beginnende tieners hebben vaak dit soort twijfels,en waarom kun je een man niet knap vinden,meisjes of vrouwen kijken ook wel naar elkaar om te vergelijken,of geven elkaar complimenten,zovan wat zie jij er goed uit,alleen jongens doen dit niet zo gauw,maar denken het wel,je zegt zelf ,hou teveel van vrouwen,vind jou reactie heel normaal voor een jongen van jouw leeftijd, twijfelen is ook heel normaal soms,niks mis mee,als ik jouw topic lees dan denk ik die jongen is hetero.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • is gewoon normaal ik denk dat het met puberteit te maken heeft ik had het ook toen ik ongeveer jou leeftijd was en bij mij is het over gegaan na een tijdje

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten