Skip to content
6 reacties
55 weergaves

gevoelens voor beste vriend

Hallo Ik heb het nu al een tijdje dat ik gevoelens heb voor mijn beste vriend maar hij heeft overlaatst nog iets gehad met een meisje en hij stuurt ook altijd met meisjes maar op school Enzo doet hij ook soms alsof hij ook op jongens valt en dat brengt me in de war en ik weet niet of ik het hem zou zeggen dat ik iets voor hel voel want ik wil geen ruzie ofzo. Heeft iemand dit ook aan de hand of heeft iemand tips ze zijn welkom :)

15 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Denk het ook dat jij je ziet zitten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat je geluk hebt, klinkt of hij jou ook ziet zitten hihi! Geniet ervan ^^!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey Ik ben de topic starter en ik heb is geprobeerd zo te praten over homos Enzo en hij bleef ook gewoon doen dus dat was al goed maar nu op school als we langs elkaar zitten dan zit hij soms aan mijn been te wrijven en dan kijk ik naar hem en lacht hij wat zou dat kunnen betekenen ?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heyy, Lastig hoor.. Ik heb in dezelfde situatie gezeten. Ben enorm verliefd geworden op mijn beste vriend. Ik heb geprobeerd dat te onderdrukken maar dat lukte helaas niet.. Het was te merken dat ik verliefd was, zocht te veel contact dacht steeds aan hem etc etc. Vriendschap is er uiteindelijk door kapot gegaan, en ik ben daar echt kapot van geweest. Hoop dat het bij jou beter verloopt....

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ja is moeilijk te zeggen. ik heb het wel gezegd, maar dit was eigenlijk puur toeval. ik rook aan zijn sneakers toen hij drinken ging halen, en werd betrapt door hem. gelukkig vatte hij het positief op.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is lastig de gouden tip te geven. Je kunt ineens in de situatie komen dat het over seks gaat. Dat kan alleen bij praten blijven en soms kan ineens één van de twee in een opwelling ineens vragen of je de ander z`n pik mag zien of dat iemand vraagt of je het wil zien. Als je eens praat probeer eens met elkaar erover te hebben of je hetero, bi of homo bent. Als je dan zegt dat je dat nog niet zo goed weet kan de ander of heel duidelijk zeggen `nou ik ben hetero hoor` Je kunt de ander er ook mee op z`n gemak stellen dat hij zegt `ja, ik weet het ook nog niet zo goed`

    Recht voor z`n raap zeggen dat je wat voor hem voelt heeft het minste kans van slagen ;-)

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten