Skip to content
12 reacties
708 weergaves

Hoe teasen bij een jongen

Hoe tease je als een jongen bij een hetro jongen (die je niet kent)?

17 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Veel hetero's zijn bij lange na niet zo hetero als ze doen voorkomen in de groep. Dat is vaak alleen maar stoerdoenerij. Dat neemt niet weg dat je niets moet forceren of opdringen. Hou het speels en leuk, en kijk vooral goed hoe de ander reageert. Gedraag je gewoon normaal, maar geef de ander de kans om te kijken als je onder de douche staat of bij het omkleden. Je kunt je natuurlijk wel een beetje uitgebreid wassen, maar ga niet te ver. Kijkt een jongen vrij lang naar je als je bloot bent? Krijgt hij misschien een stijve als hij naar je kijkt? Dan heb je kans dat hij je leuk vindt. Dan is het een kwestie van een praatje maken, of, als je durft, aanbieden om z'n rug te wassen. Dat is al vrij gedurfd, maar het kan nog doorgaan voor een onschuldig aanbod. Ik zou niet verder gaan tot je een bevestiging hebt van hem dat hij dat ook wil. Succes!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • volgens mij kun je zelf wel invullen dat hetros dit niet leuk vinden

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het een beste vriend is vraagje of hij zich aftrekt en als hij nee zegt en raar kijkt zeg jij ik ook niet en als hij ja zegt en lacht dan vraagje hoe hij doet Enzo en dan zegje ik hoor vaak dat Jetro jongens tease om te kijken en te ontdekken en als hij dan niet raar kijkt zeg je zullen wij dat ook een keer doen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt hooguit kijken of een jongen naar jou kijkt als je samen onder de douche staat of als je in je blootje staat in de kleedkamer. Ik zou zeker niet verder gaan, tenzij hij laat merken dat hij je leuk vindt (door steeds naar je te kijken bijvoorbeeld). Wat de jongen van 17 zegt over bukken en je anus laten zien moet je zeker *niet* doen. Dat vinden rasechte homo's misschien spannend, maar hetero's stoot het eerder af, zoals je ook wel hebt kunnen lezen hierboven. Zomaar een ander z'n pik aanraken gaat ook vrij ver, dus ook dat zou ik niet doen tenzij je iemand beter kent en weet dat hij dat wel accepteert als geintje of anderszins. Dus wees subtiel en dring zeker niet aan. "Zeuren" vindt niemand leuk... ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • begin er niet aan. grote kans dat hetero jongens hier niet op zitten te wachten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan altijd gewoon even proberen en je ziet wel aan zijn reactie of hij het leuk vindt of niet. Ik zou het wel leuk vinden denk ik, ook al ben ik hetro

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij mag je alles doen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • T antwoord is gwn niet, anders zou hij wel bi of gay zijn, ga geen heteroseksuele jongens aanranden, dat is gewoon asociaal...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet een hetro jongen niet gaan lastig vallen tenzij je hem eerst wilt testen, like kijken of hij bi ervaring wilt hebben Sure Go for it Girl!!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • nou niet, gewoon niet, bah het heet niks voor niks hetro ! als jij perongeluk mijn lul schuurt denk ik fuckoff. als jij bukt woord ik niet geil. ik woord zeik in me maag! ik zal het kort maken.

    meid + fijne kont + vrouwlijk + teasen = wow :)

    vent + harige kont + ik ben geen homo + teasen = !@#*!& :(

    ik denk dat wel meer hetro jongens mijn mening delen. dus dan is een kort en simpel antwoord wel goed genoeg denk ik zo.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je dicht tegen elkaar zit eens 'toevallig' je hand op zijn dij leggen en een beetje strelen als hij het laat gebeuren;

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Uhm ik denk als je aan het omkleden bent in een gemeenschappelijke kleedkamer ff zn lul "per ongeluk" aanstoten. Of als je naakt bent even je piemel vastpakken en rechtleggen. Of bukken zodat hij in je anus kijkt

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten