Skip to content
214 reacties
4433 weergaves

fors geschapen of uiterlijk

Welke jongen is fors geschapen boven het gemiddelde en wie heeft dikkere billen dan gemiddeld en moet dit altijd horen, en vind je dit cool of juist niet.

17 jaar
8 jaren geleden

214 Reacties

  • S je reageert niet veel, op veel topics kwam ik je tegen,,ineens stil?
    Jij gaf altijd goede raad.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor L en anderen die reageerden op ervaringen met een grote pik, er is een nieuw draadje met dat specifieke onderwerp in vragen van jongens - groot geschapen?

    Groet,

    S

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dank je jongen 21.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dank je. Ik heb daar wel gereageerd, maar soms komt niet alles door, ik weet ook niet waarom. Ik probeer het nog wel een keer.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben gayboy niet, heb dit alles wel gelezen,ben topicschrijver van beleving en levenslessen van jong zijn.Twijfel wel aan mijn geaardheid door mijn kameraad.Las hier over kostscholen waarin hij ook interesse in heeft,sinds korte tijd is hij uit de kast,gaat nu met 2 andere vrienden ook om.Zijn homo's, las deze topic want ben ook stevig gebouwd ofwel iets te dik misschien.Wel overeenkomst met gayboy.Daarom die verwarring.,maar ben een anderdie momenteel niet precies weet wat hij wil of doen moet.Zie mijn topic en als je wilt graag reageren.Geniet van je verhalen.ps. ben dus niet extra groot geschapen zoals jij.Wel stevig gebouwd daarom gereageerd.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17, ik check hier nog wel af en toe hoor, en post her en der ook wel. Maar het leek ineens vrij stil hier, en ik ga niet tegen mezelf praten. Er waren ook een aantal berichten niet geplaatst, daardoor had ik ook niet zo'n zin meer om nog te posten. Maar die berichten lijken nu een paar dagen later alsnog door te komen, dus kijk ik wel even aan hoe het gaat. Ik hoop dat er weer wat leven in de brouwerij komt, dan doe ik wel weer mee. Met L kon ik leuk praten over de voor en nadelen van het groot geschapen zijn, dat komt niet zo vaak voor. Maar die heb ik niet meer gezien sinds zijn laatste bericht hierboven dat hij gauw terug zou zijn. Geen idee waarom. Ik zag vandaag wel nog een paar 'lotgenoten' met een grote, die dezelfde vragen en issues hebben mbt bergruimte in hun zwembroek en ondergoed, en over seks met een grote pik, dus ik hoop dat die hier ook ervaringen willen uitwisselen. Ik wil ook best weer wat ervaringen en belevenissen delen, maar niet als ik hier in m'n eentje zit te posten. - - - Ben jij trouwens gayboy of een van de andere jongens met een initiaal die hier eerder postte, of las je alleen mee? Groet, S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Eerst super lange verhalen,ineens stilheid,maar valt op, eerst reageert men en ineens is het afgelopen,jongen 21 jij toch niet.?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jammer,volgende keer beter.Jongen 21.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ik gedaan. Is niet geplaatst.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Weinig reacties op mijn topic ook jongen 21,beetje advies zou leuk zijn,wacht af, ook op jouw reactie.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • L, leef je nog?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • S, wacht af op mijn topic.neen die kameraad heeft geen internaats ervaring.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17, Soms denken mensen die zelf nooit op een internaat gezeten hebben dat het wel 'spannend' was. Dat is het voor 98% niet. Ik heb met enkele jongens wel leuke dingen meegemaakt, zoals je hierboven kunt lezen. De rest had ik graag willen missen. Wat vermoed je dat die jongen probeert duidelijk te maken? Dat hij zelf slechte ervaringen heeft, of juist dat hij het idee van kostschool wel spannend vindt? Je zult iets duidelijker moeten zijn... NB: ik heb op het moment weinig tijd. Ik kijk nog naar je topic zodra ik wat meer tijd heb. :) Groet, S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • vervolg,las jouw interesse over kostschoolfilms,jongen 21, nu je het zegt,besef dat een kameraad het ook vaak heeft over deze films,en alsof hij probeert iets uit te lokken,zie mijn topic please.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • geen dank jongen 21,op aanraden nw topic beleving en levenslessen.
    ouderwetse diciplinaire leraars, bestaan die nog.?Maar snap je wel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17,

    Dank je voor het compliment. :)

    Goed dat je niet te verlegen bent. Het scheelt echt wel hoe je jezelf opstelt, dat heb ik zelf ook gemerkt.

    Ik was eigenlijk wel een beetje verlegen, bijvoorbeeld toen ik in de brugklas voor het eerst onder de douche moest met een hele klas onbekenden. Wat denk ik ook niet gek is als alle ogen op jou gericht zijn. Maar ik heb het overwonnen, en dat is uiteindelijk juist heel goed voor me geweest. Mede daardoor heb ik geleerd om voor mezelf op te komen en niet verlegen in een hoekje te gaan zitten.

    Opmerkingen zijn iets waar je mee om kunt gaan zoals je wilt. Als jij je schouders ophaalt kun je ook niet gekwetst worden. Het is altijd aan de ontvanger van de boodschap om de waarde ervan te bepalen. Als iemand iets doms roept dan zegt dat iets over de afzender, niet over de geadresseerde. Als jij het niet belangrijk vindt is het ook niet belangrijk.

    Het is natuurlijk heel fout als leraren flauwe opmerkingen gaan maken. Juist zij zouden daar boven moeten staan. Helaas zijn er genoeg die liever populair willen zijn dan een goede leraar en mentor. Meestal zijn dat ook degenen die er niet voor terugdeinzen om een leerling onder de bus te gooien als ze daardoor de lachers op hun hand kunnen krijgen. Ik pik ze er meestal gelijk uit: zogenaamd vlotte kleding, quasi populair doen, macho gedrag, beetje flirten met de meiden... Dan weet je wel hoe laat het is. Dan heb ik nog liever een ouderwetse disciplinaire leraar. Die zijn meestal niet super vriendelijk, maar wel een stuk betrouwbaarder dan die popi's. Die echte leraren doen vaak nog wel hun best om je wat te leren, terwijl die wannabe populaire types vooral goed willen liggen in de klas (populariteit is hun 'tool' om orde te bewaren, en dat zetten ze echt niet op het spel voor iets triviaals als rechtvaardigheid of het welzijn van een enkele leerling).

    Ik heb ook wel schuine opmerkingen gehad over de afmetingen van 'pakketjes' en dat soort insinuaties. Ze keken wel uit dat het net vaag genoeg bleef, maar er was geen misverstand over wat ze bedoelden. En natuurlijk de gymleraar, die graag een praatje met me kwam maken, altijd als ik 'toevallig' net onder de douche stond. Die zei niks verkeerds, maar hij keek wel z'n ogen uit. Ook niet echt heel subtiel natuurlijk. Maar ach, ik ben er niet van gesmolten. Zolang het bij kijken of opmerkingen blijft kan ik er wel tegen. Toen ik jong was vond ik het soms wel eens ongemakkelijk, maar ik denk dat je daar ook sterker door wordt als je ergens tegen kunt.

    Ik wil niet goedpraten wat die gasten doen, maar het maakt beslist een hoop verschil hoe je er zelf mee omgaat.

    Groet,

    S

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Echt gepest ben ik nooit,maar ben zelf niet verlegen geloof ik,wel eens zogenaamde lollige opmerkingen gehad soms zelfs van de leraars.
    Jongen 21 goede schrijver ben jij.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17, deel 2.

    Het vervelendste zijn de momenten dat je het niet verwacht en er zelf niet op bedacht bent. Als je aan het werk bent of even wilt ontspannen in de kroeg of op een feestje.

    Als ik bloot ben weet ik dat mensen kijken. Dat stoort me niet in het minst. Anders kwam ik niet op het naaktstrand en in de sauna. Maar daar heb je juist het minste last van vervelende lui. Daar kijken ze ook wel even - logisch - maar laten ze je met rust en doen ze gewoon vriendelijk en normaal. Mede daarom vind ik het daar zo fijn. (Al is bloot zwemmen en zonnen ook bepaald geen straf). :)

    In het dagelijks leven of op een textielstrand is het gluren naar de bobbel in je broek of zwembroek véél vervelender, zoals ik ook al eerder schreef. Die mensen worden soms zelfs handtastelijk (quasi per ongeluk), en maken ook regelmatig opmerkingen en toespelingen die je op het naaktstrand niet gauw zult horen.

    Reden waarom ik vóór openheid ben, dan hoeven ze niet te speculeren. Zolang dat ene plekje (of twee, bij vrouwen) 'verboden' blijft zullen mensen daar gefrustreerd over blijven doen. Zodra mensen hun hele lichaam als één geheel gaan beschouwen (zoals naturisten doen) zijn we daar binnen de kortste keren vanaf. Dan is het voor iedereen heel gewoon.

    Zoals je waarschijnlijk hebt gelezen begon al dat gedoe voor mij al op heel jonge leeftijd. Nou is er helemaal niets mis met experimenteren met andere jongens en/of meisjes, maar als je zo jong bent ligt het wel een stuk ingewikkelder met die ongevraagde/ongewenste aandacht van een hele groep tegelijk of van volwassenen die macht over je hebben. Vooral omdat je nog niet zo zelfverzekerd bent en meestal in een afhankelijke positie zit. Dan is het minder prettig als je van de verkeerde mensen 'aandacht' krijgt.

    Soms denken (jaloerse) mensen dat het alleen maar voordelen heeft als je er redelijk goed uitziet en ook nog een grote pik hebt, maar het heeft dus ook wel degelijk nadelen.
    Zeker als je nog maar zo jong bent is het soms ronduit bedreigend als mensen steeds wat van je willen. Maar ik vind het nog steeds bloedirritant als er in de kroeg of op een feestje weer een of andere uitgezakte taart met een slok op probeert je te versieren. En niet één keer, er is er elke keer wel weer een bij die vermoedelijk in de jaren 90 voor het laatst in de spiegel heeft gekeken, die na drie borrels meent te moeten proberen of ze jou in bed kunnen krijgen. In/op gewone kroegen/feestjes zijn het meestal vrouwen van middelbare leeftijd, in nichtententen en op overwegend 'roze' feestjes zijn het vaak de 30+ relnichten die het lastigst zijn. Serieus mensen, WTF? Reality check please...

    En ja, daarmee reageer ik dus óók op uiterlijk. Niets menselijks is mij vreemd. ;) Maar het lijkt me ook niet echt onredelijk om een beetje selectief te zijn met wie je het bed in duikt, en vooral met wie NIET.

    Overigens gaat het me niet om leeftijd. Ik kan een charmante oudere man soms ook verleidelijk vinden. Maar dan verwacht ik wel dat hij geestelijk wat aan boord heeft. Oudere vrouwen is niet echt mijn 'niche' zogezegd, maar ook daar is elegantie en beschaving een must. Een bezopen bedrijfsleidster die ettelijke tientallen jaren én kilo's meer op de klok heeft dan ik reken ik fout. Zeker als ze me gelijk vol op de mond proberen te zoenen en/of in m'n kruis beginnen te graaien. Ouwe relnichten vind ik (op gepaste afstand en met mate gedoseerd) soms best grappig, maar ik hoef er echt niks mee. Not my cup of tea...

    Verder in deel 3.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17, deel 3 en slot.

    Ik heb niks tegen een leuke opmerking of een complimentje, maar láát het daar dan ook bij als je merkt dat de ander niet geïnteresseerd is in seks. Ga niet pushen, drammen en zelfs smeken (serieus meegemaakt), om dan ook nog beledigd te doen als je je afgewezen voelt. Want dan is het ineens "O, je voelt je zeker te goed voor me". Terwijl dat soort lui jou consequent behandelen als een stuk vlees, waarmee ze maar één ding willen.

    Dat zijn zo een paar dingen waar ik puur door m'n uiterlijk regelmatig tegenaan loop, en waarmee ik ook al heb moeten dealen toen ik nog heel jong was.


    Ik kan me zo voorstellen dat je ook tegen vooroordelen aanloopt als je dik cq zwaargebouwd bent, en dat men daar op school ook niet altijd even zachtzinnig mee omging. Kinderen kunnen etters zijn. Logisch dat je daar natuurlijk ook weer op reageert.

    Ik ben wel benieuwd hoe dat was cq is en hoe je daarmee omging cq omgaat. Werd je snel geaccepteerd of juist gepest? En ging je in dat geval verbaal in de tegenaanval, of was dat lastig tegen de overmacht van de groep?

    En hoe zie je jezelf nu? Heeft het je veranderd hoe anderen op je reageren, of boeit het je niet wat 'men' denkt?

    Het valt mij op dat het woord "dik" hier vrij weinig valt (op een uitzondering na), maar dat veel mensen zichzelf eerder "zwaargebouwd" noemen. Dat klinkt een beetje als een eufemisme. Ik kan het wel begrijpen hoor, maar aan de andere kant denk ik ook waarom niet gewoon het woord "dik" gebruiken als je jezelf geaccepteerd hebt?

    Ik heb makkelijk praten wat dat betreft, en iedereen moet het voor zich weten waar hij zich beter bij voelt, maar ik vroeg het me gewoon af waarom.

    Het doet denken aan het woordje "gay", wat ooit als pc-speak geïntroduceerd is om "homo" wat 'onschuldiger' te laten klinken. Inmiddels is "gay" weer een scheldwoord geworden, dus dan denk ik hou het nou gewoon bij "homo", en kap elke retard die dat als belediging gebruikt gelijk bij de enkels af (verbaal uiteraard). Claim het gewoon als geuzennaam ipv het te verdoezelen met een Engels fröbelwoordje voor 'vrolijk'. Zijn homo's altijd vrolijk? Nee. Maar ze zijn wél altijd homo. Dus...

    NB: in Engeland en de VS hebben inmiddels zoveel woorden een dubbelzinnige betekenis gekregen dat ze zowat bij elk gesprek zitten te giechelen. Waarom? Omdat je geen fuck mag zeggen.

    Noem het beestje bij de naam en kom op voor wie je bent. Dat begint met het accepteren van jezelf. :)

    Groet,

    S

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17.

    Dat klopt, omdat andere mensen er toch op een bepaalde manier op reageren.

    Je zegt terecht "een gedeelte", want ik ben meer dan alleen dat joch met die grote pik, zoals iedereen méér is dan alleen z'n uiterlijk. En het heeft m'n zelfbeeld niet wezenlijk veranderd. Wie ik ben wordt in de eerste plaats bepaald door m'n karakter, niet door m'n pik of bij welke groep(en) ik hoor.

    Ook boeit het me gelukkig bar weinig wat 'men' al dan niet van me denkt. Dat is iets wat ik ooit van iemand geleerd heb, waarvoor ik nog steeds dankbaar ben. Het geeft zo'n rust als het je niet meer kan bommen wat de buren of collega's van je denken. Zodra je beseft hoe triviaal die roddels zijn kun je alleen nog maar je schouders ophalen of er even hartelijk om lachen. Zolang je jezelf maar recht in de spiegel kunt aankijken zit het wel goed. Verder boeit het me alleen wat m'n echte vrienden vinden. Dat is het - belangrijke - stuk wat je gelukkig zelf onder controle hebt: hoe ga je om met andermans meningen en opvattingen over jou.

    Maar je ontkomt nooit aan je eigen uiterlijk. Het bepaalt zelfs de eerste indruk die je maakt op mensen, fair of niet. Soms krijg je de kans om dat te corrigeren of juist te bevestigen, maar die eerste indruk is toch belangrijk, hoe je het ook wendt of keert.

    Ik heb mezelf ooit wijsgemaakt dat de manier waarop je je kleedt er niet toe doet. Ik vond dat een persoonlijke keuze, en vind dat in principe nog (ik ben geen meeloper). Maar dat is meer idealistisch gedacht dan realistisch. Het is gewoon een feit dat je beoordeeld wordt op basis van je kledingkeuze. Leuk of niet, je ontkomt er niet aan dat mensen oordelen. De crux is om te leren hoe je dat voor je kunt laten werken, zonder je ook maar iets aan te trekken van wat 'men' vindt.

    Als je het meester bent heb je zelf de controle over je leven, als je jezelf ondergeschikt maakt aan het (veronderstelde) verwachtingspatroon van anderen word je een slaaf van je eigen leven en de mening van anderen.

    Er zijn hordes mensen die hun complete 'lifestyle' aanpassen aan de groep waar ze bij willen horen. Dat gaat soms heel erg ver, van kleding en auto tot vakantiebestemming en zelfs wat men eet of drinkt. Als je zo wilt en kunt leven, prima, maar ik zou er suïcidaal van worden. Ik maak zelf wel uit wat ik mooi, leuk of lekker vind, wat ik rijd en waar ik op vakantie ga. Ik zou boekdelen kunnen schrijven over kuddegedrag vs individualisme, maar voor nu terug naar het uiterlijk, en in hoeverre dat invloed heeft op je leven.

    Met kleding kun je zelf nog sturen hoe je 'waargenomen' wilt worden, maar je lichaam is wat het is op dat moment.

    Ik zie er (kennelijk) niet onaardig uit, en ik heb daar tot dusver zeker voordelen van gehad. Die grote pik werkt inderdaad als een magneet op veel mensen, maar als iemand op Shrek of Jabba The Hut lijkt zou dat waarschijnlijk een stuk minder zijn. Het is dus niet alléén maar een grote pik. Die heeft natuurlijk ook z'n voordelen, en ik zou inmiddels ook niet anders meer willen (als kind wilde ik liever 'gewoon' zijn en niet opvallen).

    Maar ik heb helaas ook de nadelen ervaren. Soms was dat ronduit ongewenste aandacht, en regelmatig ook ongevraagde aandacht waar je toch wel vraagtekens bij zou kunnen zetten - zeker toen ik nog erg jong was. En dat overkomt me nog steeds wel, al blijft het tegenwoordig meestal (maar niet altijd) bij opmerkingen.

    Verder in deel 2

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten