Skip to content
4 reacties
2379 weergaves

Naakte opnames film

Hallo lezer,

Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik en mijn beste vriend (bijna 14 jaar) houden beide van films maken. Vandaag waren er opnames voor een nieuwe film die we zelf hebben geschreven etc.

Ik had de scene doorgenomen en vertelde hem wat hij moest doen. Dat was namelijk douchen, de douche uitstappen en omkleden. Hij vroeg aan me hoe hij dat moest doen.

Ik moest even nadenken. Ik zei dat ik ook in de douche moest met de camera maar de kraan moest ook aan. Ik zei dat en hij zei, ja dan moet ik naakt denk ik.

Mijn vraag was toen of hij dat erg vind om te doen. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vind omdat we elkaar toch al zo lang kennen. Ik zei dat ik ook nat zou worden en het kut is om nog verder te filmen met natte kleren. Ik zei: Ik moet dan ook maar bloot, vind je dat erg?

Hij vond het helemaal niet erg, het was echt super chill. Ik moest alleen zijn bovenlijf hebben voor de opname maar het was zo leuk om samen naakt in de douche te staan. Ik gaf hem een handdoek en we stonden samen af te drogen. Ik zei: Moet ik je helpen kleintje? Voor de grap. Toen heb ik hem dus afgedroogd en ik voelde aan zijn (hele kleine) piemeltje. Hij is dus ongeveer even oud maar hij had echt een kleine, kei leuk. Ik had voor de grap zijn piemel gefilmd en terug laten zien, hij moest kei hard lachen.

Deze ervaring wilde ik delen, hebben jullie ook van zulke ervaringen?

14 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Als bijbaantje doe ik modelwerk in de kunstacademie. Soms is dat ook naakt. Soms poses met vrouwen of jongens. En dat windt me helemaal niet op!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je wilt wil ik wel eens zien of die film goed is hoor en de bloobers ook :-)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe je dat nogsteeds?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste topicstarter,

    Ik wil mijn ervaring ook wel delen. Ik ben 15 jaar. Ik ga met verschillende mensen om maar nu ook met mijn zus haar vrienden. Die zijn ook 15 t/m 17 jaar. Mijn zus vindt dat soms erg maar soms ook wel leuk.

    Nu is er een jongen van 17 waar het contact flink is afgezakt. Maar we houden wel van dezelfde humor. Maar na we een keer samenzitten met 2 andere jongens begonnen we te whatsappen. Nouja, ik ben 15 en het porno- en ruk tijdperk is daar wel volop bezig. Ik wist dat hij het ook deed, daar kwam ik achter bij mijn zus' 17de verjaardag, toen we aan de praat raakten.

    Dus het begin wat vragen stellen (via whatsapp) over hoelang hij al rukt enzo... en hij reageerde open en bloot erover. Ik ook. Hij is te vertrouwen en je kan echt met hem lachen.

    Tot we een keer praatte tot laat in de avond/vroege morgen (2 uur in de nacht) en we een dickpick naar elkaar stuurde via snapchat. En filmpjes. Nu weet ik hoe die van hem eruit ziet en vica versa.

    We hebben het nu ongeveer 3-4 keer gedaan en we praten vaak erover via whatsapp. In het echte leven kun je ook zulke grapjes maken die alleen hij snapt.

    Dus ik vind het wel fijn dat ik mijn ei kwijt kan. Hij heeft me ook een keer gevraagd om samen te gaan rukken. De eerste keer zei ik nee. Maar toen hij het de tweede keer vroeg zei ik ja. Ik was best benieuwd.

    Einde ervaring!


    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten