Skip to content
39 reacties
9660 weergaves

Omkleden in het zwembad

Nemen jullie in het zwembad de gemeenschappelijke kleedkamer of liever een hokje? En waarom?

14 jaar
8 jaren geleden

39 Reacties

  • Lekker elkaar pijpen in de gezamenlijke kleedkamer

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • gemeenschappelijke kleedkamer, naakt zijn bij anderen maakt me helemal niks uit en ik ben dan ook helemaal niet preuts.
    thuis lopen mijn broer en ik ook vaak naakt naar de badkamer en over de gang en ik schaam me helemaal niet voor mijn lijf en ben er gewoon trots op.
    een tijdje geleden op werkweek van school liep ik ook over de gangen in mijn net iets te strakke onderbroek. rest durft da nie

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • heb nu wat schaamhaar,niet veel maar wil het graag laten zien want ik ben er heel trots op en ook op mijn lange piemel dus ga in de gemeenschappelijke omkleden en dan zie ik ze wel kijken.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Alleen. Komt omdat k nog schaam over de pubertijd al dat haar enzo , drm ben k nu aan krachttraining aant doen voor zelfvertrouwen op te bouwen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Gemeenschappelijke: ik vind het heerlijk als mensen me in men pik kunne zien

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik liever hokje en als die vol zitten grote ik ben vaak bang voor vervelende opmerkingen over dat gedeelte

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • J13 t is een beetje raar dat je wel daar omkleed als je niet naakt hoeft zo dat je andere naakt kan zien maar als je naakt moet ineens te pussy bent want dan zien andere je naakt

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • De gemeenschappelijke

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga gewoon in een hokje,
    Waarom?
    Ik laat alles onder mijn onderbroek voor mezelf en degene waarvan ik hou, stel ik heb al een zwembroek aan ga ik voor de grote waar ik mooi kan kijken haha.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • gemeenschappelijk

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • De gemeenschappelijke

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij in de gemeenschappelijke kleedkamer was er een mama met een zoontje van vier a vijf jaar oud en toen ik me ging afdrogen zei ze droog je piemeltje en balletjes goed af he dit was wel schamend maar blijf gewoon gemeenschappelijke kamer gebruiken hoor

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou het wel willen, maar durf nii. Zou graag een keer een jongen willen trekken en pijpen. gewoon experimenteren.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • In België hebben ze wel nog gemeenschappelijke kleedkamers. Ik gebruik ze altijd. Ik ben ook zelf zo lang mogelijk naakt. Toen ik vorige keer ging, kwam er ook een groepje jongens van 15-16 jaar binnen. Ze wilden eerst beginnen met handdoeken, maat toen ik helemaal naakt ging, deden zij dat ook. En dat is de beste strategie volgens mij. Als je zelf je piemel laat zien, laten de anderen (en vooral jongeren) ook sneller hun piemel zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • In belgie zijn spijtig genoeg geen gemeenschappelijke kleedkamers.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • grote kleedkamer. vind het supergeil als er mensen naar me kijken terwijl ik naakt ben. sta me ook altijd overdreven lang af te drogen na het douchen en uiteraard doe ik wel meteen mijn zwembroek uit

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben met mijn sportvereniging wel eens voor een uitwisseling in Duitsland geweest. Het bleek in een gebouw waar wel gescheiden kleedruimtes waren voor m - vr maar (waar we later achter kwamen) was er maar 1 gez.doucheruimte. Nou speelde in een van de teams van de tegenpartij ook een meisje mee die compensatie had om met de heren sen. mee te spelen. Nou, en die kwam dus gewoon douchen tussen de mannen. Dat was wel een verrassende ervaring. Daar doen ze daar niet zo moeilijk over. Zij iig ook niet. Deed ze altijd zo bij thuiswedstrijden.
    En in mijn woonplaats was een paar jaar geleden een mini-thriatlon met aankomst op de markt bij de terrassen van de horeca die het evenement hadden gesponsord. De organisatie had tenten laten wegzetten waar de deelnemers zich na afloop konden douchen en omkleden. Toen bleek dat ze er niet aan hadden gedacht om de doucheruimte voor mannen en vrouwen gescheiden te maken en dat leverde in de media nadien een hoop tumult op. Onder de deelnemers zelf aanzienlijk minder.
    Het is dus maar net hoe je er tegenaan kijkt; een sauna is ook gemengd.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben weleens in Duitsland in een hotel geweest , daar was ook een zwembad en sauna en er waren een paar prive kleedhokjes, en voor de rest 1 grote kleedkamer voor zowel mannen als vrouwen.
    En hier in Nederland kom je incidenteel ook weleens een vrouw tegen in de mannenkleedkamer. Meestal is het dan een moeder die haar kind helpt met omkleden, en sommige moeders kleden zich dan ook heel snel even om, als er niet teveel anderen bij zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @j16 Is die kleedkamer dan niet voor alleen mannen? Of was je de verkeerde ingewandeld. Vind het namelijk nogal sterk.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook wel is in een groepskleedkamer geweest , toen stond er ook een mooie dame van jaartje of 30 , mooie grote borsten en niet dik ! Ik kreeg gelijk een stijve dus ben terug gegaan naar een eigen hokje gegaan

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten