Skip to content
7 reacties
880 weergaves

elkaar in onderbroek zien

Ik ging een keer met mijn broer en wat vrienden van hem ergens naar toe en daar wilden ze opeens zwemmen bij een brug. Niemand had een zwembroek bij dus ze stelden voor om in onderbroek te gaan. Ik waas nog een beetje verlegen, maar iemand zei dat ik me niet moest schamen dus ik ging mee. Als je in een natte onderbroek bent zie je nogal een "vorm''. Dus een jongen zei je hoeft je niet te schamen je hebt een grote piemel wees er trots op. Hij zag er ook wel goed uit in zijn onderbroek en later gingen we naakt zwemmen. Heeft iemand anders ook zo'n ervaring gehad en wat vinden jullie hiervan.

13 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ging vorige week met vrienden kamperen in noorwegen, we gingen ons ook naakt wassen in de rivieren. Veel natuurlijker. Zwemmen deden we wel met zwembroek.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij zien elkaar ook naakt bij douchen na voetbal en zaalvoetbal. Zijn wel gewend.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij ons op voetbal zien we elkaar niet alleen in onderbroek, maar ook naakt , als we ons douchen !

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • De eerste keer een vreemde in een onderbroek zien of boxershort kan even wat vreemd zijn zeker als je ook ziet wat er in zit;-)

    Zelf ben ik heel erg vrij opgevoed en als wij naar het strand gaan dan kleed ik me gewoon om en dan zien ze me maar naakt daar heb ik geen moeite mee wel kijk ik eerst of er geen kleine kinderen in de buurt zijn.

    En naakt zwemmen is echt heerlijk zeker als je ook met vrienden of een paar vriendinnen bij je hebt die het ook doen zo kom je ook dichterbij elkaar.

    een van mijn beste vrienden en ik gaan soms ook samen in bad maar je moet wel weten dat hij hetero is en ik homo (hetero look) en zelfs zijn vriendin vind het niet erg zolang hij wel nog gewoon "hetero" blijft maar ik ken hem al bijna me hele leven en ik zie hem meer als me broer dan las een vriend zelfs als iemand me vraagt of het me broer is zeg ik dat het zo is.
    En naakt zwemmen moet volgens een reclame die ik wel eens zie geen probleem zijn hier in Limburg zelfs bij de zand afgraving bij de unolaan zie ik soms jongens zwemmen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben iok jalours wil ook naakt zwemmen met iemand

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben juist jaloers. ik heb dat dus nog nooit gedaan he.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Normaal toch dat vrienden elkaar in onderbroek zien bij omkleden bij sport,zwemmen,maakt niet uit.
    Je hoeft je echt niet te schamen hoor, de eerste keer is het wat onwennig maar je went er zo aan.
    Dan ben bevriend met een jongen wiens ouders een zwembad hebben achter hun huis en hierin hebben we ook met andere jongens weleens naakt gezwommen.Gewoon genieten dus en er is niks raars aan,ik vind het heel gewoon nu.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten