Skip to content
15 reacties
1189 weergaves

is dat raar dat ik dit heb gedaan

laatst kwam mijn broertje van 12 naar mijn kamer en hij vroeg wat fappen was dus dat heb ik toen vertelt en toen vroeg hij hoe het moest en toen zij ik dat ook en toen wilde hij dat ik het voordeed dus dat heb ik toen gedaan en daarna zij hij dankje en ging gewoon weg maar heb nu wel spuit dat ik voor zijn neus heb gefapt en gespoten omdat hij nogmaar 12 is

15 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Ben blij dat jij het gedaan hebt ik heb het zelf gewoon gedaan maar had het liever van mijn iemand geleerd

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal niet raar, mijn twee jaar oudere broer heeft het vorig jaar bij mij voor gedaan

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo heeft mijn broer het mij vier jaar geleden ook uitgelegd. Hij heeft het toen ook voorgedaan en ik moest hem nadoen. Ik had toen nog geen sperma maar dat kwam niet veel later. Ben hem nog altijd heel erg dankbaar.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ach ja, goed, zo ben ik nu eenmaal, inderdaad ik vind het wel leuk om aan terug te denken.... Ik zou het in een vertrouwelijke bui zo weer doen!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Goedzo dat je dit gedaan hebt!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Een paar jaar geleden is dat net zo gegaan met mijn broertje. We zagen elkaar eigenlijk nooit bloot meer en waren nooit zo erg close. Toch hadden we, toen we eens alleen waren, het een keer over neuken en zo, en over zelfbevrediging. Ik kwam erachter dat hij er maar weinig van wist en het nog nooit gedaan had. Ik heb het hem toen voorgedaan. Hij was heel verbaasd om me te zien klaar komen. En om voor het eerst sperma te zien. Hij wou toen zelf niet hemzelf aftrekken.... Ik denk dat hij het later wel geleerd heeft....

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet druk over maken. @jongen12 lekker toch? :) Heb je al sperma? En hoe groot is je pik? Ook wel belangrijk: kan je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat het idd een beter oplosing is dat jij het voor doet als dat iemand anders het doet

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik trek me al met mijn 11 al

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is helemaal niet raar, ik vind het juist mooi dat je je broertje hebt laten zien hoe dat moet. Ik had geen grote broer en kreeg het een en ander uitgelegd door een oudere jongen op een internaat waar ik zat. Hij was 14 of 15, ik was 10. Dus dat was nog een paar jaar eerder. M'n ouders of school hadden helemaal niks uitgelegd, dus het was verwarrend en verhelderend tegelijk. Maar ik heb er zeker geen slechte herinneringen aan, ik was blij dat ik (eindelijk) wist hoe eea werkt. Had ik een oudere broer gehad dan had ik het vast graag van hem geleerd. Groet, S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee het is helemaal niet raar en je hoeft je ook niet te schamen.
    Het is juist goed dat jij het voor heb gedaan anders had hij misschien aan iemand anders gevraagd en had er wat anders gebeurt
    Het gebeurt vaker dat broers met elkaar gaan experimenten en elkaar aftrekken en soms ook nog met elkaar seks hebben. Dit komt omdat je jong bent en overal nieuwsgierig naar bent en elkaar vertrouwt.
    Er zijn heel veel jongens die fantasieën hebben hoe het is om met een andere jongen seks te hebben maar dit niet durven te vragen aan een vriend ofzo. In je jeugd leer je langzaam je zelf te kennen en experimenteren hebt je hierbij je keuze te maken.
    Met een vertrouwelijk persoon zonder drang experimenteren geeft de beste ervaringen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • ik had dat ook maar mij broertje is 11

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • oke dankje ben al een stuk minder gestrest lol

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 12 toen ik begon dus hiij vast ook maak je niet druk hij was gewoon nieuwschierig.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel geen broer maar neefjes en eentje daarvan heeft mij gevraagd wat het was. Ik heb voorzichtig geprobeerd het uit te leggen maar zou het toch nooit voorgedaan hebben.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten