Skip to content
20 reacties
3226 weergaves

Plassen bij urinoirs

Ik kan sinds kort staand plassen en vind dit super geil maar ik krijg elke keer een stijve tijdens het plassen en ik kan hem dan niet goed terug doen in m'n broek. Soms sta ik er wel 5 of 10min even te trekken en kijken wanneer m'n stijve weg gaat alleen sommige mannen vinden het raar dat ik er zo lang sta. Heeft iemand een tip waardoor m'n stijve snel weg gaat en wie heeft dit ook en vinden jullie het raar dat ik er soms zo lang sta of begrijpen jullie het wel?

16 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Als je even kort knijpt in de basis van je stijve penis gaat je erectie zo weg.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom vind je het geil om staand te plassen? Het is niet alsof iemand het ziet ofzo. Ik zie je punt niet echt in.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had dat vroeger ook weleens. Gewoon blijven proberen bij een urinoir, dan lukt het steeds beter om te plassen, denk ik. Als je daar gaat staan trekken aan je pik, raak je je stijve natuurlijk niet kwijt... :P

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Een tijdje geleden was ik op cafe toen ik moest plassen. Er stond alleen een oude man, maar terwijl ik bezig was zag ik hem stiekem naar mijn piemel gluren. En onwillekeurig kreeg ik een stijve. En toen keek hij dus nog meer. Nu kan je proberen aan iets onaangenaams te denken om dat te doen verdwijnen, maar dat lukte mij niet. Intussen was ik door deze situatie echter zo geil geworden dat ik me heb afgetrokken tot ik klaarkwam. En zo verdween mijn stijve vanzelf. Achteraf in het cafe kreeg ik in van de man een papiertje met zijn telefoonnummer in de hand gestopt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mij maakt het nooit veel uit of ik plas in het urinoir of in een hokje Ik kijk niet bij andere en als andere bij willen kijken, is dat hun keuze dan moeten ze dat doen, maar dan moeten ze niet vreemd opkijken als ik het doorheb en ze terugpak Heb 1 keer gehad dat er een jongen naast me stond van in denk 15/16 en ik zag heel duidelijk dat die stond te kijken over de reling die ertussen zat... dus ik zei tegen hem kan je het zien... waarop hij zei hoe bedoel je... dus ik stopte mijn zaakje in mijn broek en zij als het dan wil zien moet je er ooo voor uitkomen, dus ik zei: ik stap in dit wc hokje en kleed me uit, als je me naakt wil zien kan je de deur stiekem opendoen en gleuren Ik ging wel dat hokje toen in maar had me natuurlijk niet echt uitgekleed, maar zoals verwacht was die toen niet meer wezen kijken... Ik denk dat die zijn lesje wel had geleerd.... hihihi

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 14 jaar
    Onlangs had ik een ervaring in het urinoir. Ik stond te plassen, toen een jongen van zo 'n 13-14 jaar naast mij kwam staan. Ik merkte echter algauw dat hij naar mijn piemel stond te gluren. Ik maakte daar geen opmerking over. Ik begreep dat hij het deed uit nieuwsgierigheid en tegelijk werd ik er opgewonden van en kreeg daarbij een stijve. Logisch dus dat hij bleef kijken.
    Een tip die ik je kan geven : als je zelf wil kijken in het urinoir, doe het dan, wanneer je merkt dat de jongen of man naast je even de andere kant opkijkt.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het zelf nog niet gedaan maar iemand tips? om die piemel van iemand anders te spotten zonder dat hij boos word?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga nooit staand plassen omdat je et dan minder goed schoon kan maken

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb in de urinoirs al wel eens een man gezien en die stond daar met zijn stijve lul uit zijn broek. Terwijl ik plaste deed ik of ik niets merkte, maar heimelijk keek ik er toch naar. Dat was wel geil.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb ik ook altijd op school met men vrienden kijken we dan naar elkaars pik en word ik meestal opgewonden dan staan we daar gewoon tot het weg is echt geil

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan wel staand plassen maar moeilijk tegen een boom of zo :(

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet aan iets denken dat niet geil is (een stoel bijvoorbeeld. ) en ik vindacht het niet netjes om te gluren bij de buren

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Kijk je dan ook naar de pikken van de mannen die naast je staan?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ik heb dat ook! ;-) en ik blijf daar staan

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg daar ook weleens een stijve. Gewoon blijven proberen, dan komt het wel goed. En als je geen stijve wilt: aan iets anders denken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga zelf meestal een hokje in, omdat ik nogal groot geschapen ben. Even door de gulp plassen is er niet bij voor mij, ik moet m'n broekband losmaken en m'n pik over m'n broek en onderbroek heen hangen om te plassen. Da's nogal een gedoe, omdat je dan met je benen wijd moet staan om je broek hoog te houden. Geen urinoirs dus, tenzij de nood hoog is en er geen andere optie is, maar dan doe ik het desnoods tegen een glazen pui... LOL. Misschien is het ook een optie voor jou om de hokjes te gebruiken, tenzij je het spannend vindt dat anderen naar je stijve pik gluren... ;) Dat kan ook spannend zijn, maar bedenk wel dat sommige mannen dat als 'uitnodiging' kunnen opvatten om seks te hebben, ook al is dat misschien (nog) niet jouw bedoeling. Sommige mannen zullen op seks uit zijn, terwijl andere, gefrustreerde, homofobe mannen, zich door zo'n 'uitnodiging' aangetast voelen in hun hetero-zelfbeeld. Dan loop je misschien klappen op terwijl je wellicht alleen wat wilde experimenteren. Misschien is de gemeenschappelijke doucheruimte na het zwemmen of sporten een veiliger plek om eens te kijken hoe de andere jongens op jouw stijve reageren. Ik kan je verzekeren dat het zeker niet de eerste keer zijn dat zoiets hele leuke gevolgen kreeg. ;) Have fun! S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Of je staand kunt plassen is toch echt iets wat tussen je oren zit, net zoals dat je prima kunt pissen met een stijve. Maar inderdaad, terugdoen van je erectie in je slip kan wat lastig gaan. Maar als je je broeksband even opendoet, gewoon je pik van boven er in stopt/duwt, dan past ie makkelijk. Geeft toch niks als er mannen kijken naar je blijkbaar best grote pik, wees er maar trots op.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon aan iets vies denken

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja als je een stijve hebt kan je meestal niet plassen. Lastig als je dan bij urinoir moet gaan... Wat ik vaak heb, dan moet ik heel nodig, maar als ik dan bij urinoir ben en staand ga plassen, dan komt er niks als er andere mannen in het toilet zijn of naast me staan te plassen. Pas als anderen weg zijn, lukt het om te plassen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had vroeger juist het probleem dat het staand niet lukte, ik denk vanwege schaamte ofzo dat er andere mensen vlak bij stonden. Bij mij op school waren de normale wc's altijd super goor, dus hield ik het vaak maar de hele dag op. Was niet echt releaxed natuurlijk, maar staand plassen ging ook niet.

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten