Skip to content
3 reacties
2972 weergaves

Beste vriendin geneukt

Ik ben een jongen van 17 (gay) Vorige week was mijn beste vriendin 16 bij mij we waren net klaar met sporten en ze stelde voor omdat er niemand thuis was om samen te gaan douchen. In de badkamer kreeg ik gelijk een stijve toen ik haar helemaal bloot zag ik voelde me wat ongemakkelijk en dat merkte zij ook en ze liep naar me toe en begon me uit te kleden ik stond naakt voor haar met een flinke paal! Eenmaal onder de douch en elkaar inzepen hielde we het bijde niet. Ze stond met haar rug tegen mij aan en voor ik het wist hep ik mijn pik in haar geduwd en begon haar te neuken. Ze vroeg of ik niet in haar klaar wou komen aangezien we geen condooms hadden. Ze slikte wel de pil. Ik moest haar steeds harder nemen en voor ik het wist heb ik haar heftig vol gespoten! Tegelijk dat zij heftig klaar kwam! We hebben echt genoten samen.we hebben totaal geen gevoelens voor elkaar ik ben gay zij lesbisch. Maar bestaat de kans dat ze toch zwanger kan worden terwijl ze de pil slikt ? En hebben meer gay boys dat ze sex hebben met meiden ? (Dit was voor het eerst dat ik sex had met een meid wel met jongens gedaan

17 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Het is inderdaad nooit 100% veilig, de pil. Wil je zeker weten of ze er zwanger van is geworden dan zou ik haar vragen om voor de zekerheid een zwangerschapstest te doen (misschien dat ze al een morning-after heeft genomen) of te wachten op de ongesteldheid.

    Om seks te hebben met iemand betekent nog niet dat je je seksueel aangetrokken voelt tot die persoon, hoewel dat wel vaak voortkomt uit die motivatie. Een keer lekker doen voor de fun en als vrienden is in mijn ogen geen slechte gewoonte en ik zou zeggen het gewoon te blijven doen als je de kans krijgt. ;p

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De pil is niet voor 100% betrouwbaar. Als zij de pil netjes elke dag slikt en niet ziek is, is de pil wel voor meer dan 99% betrouwbaar, maar er is altijd een kleine kans op een zwangerschap.

    Overigens was die kans er ook geweest als je niet in haar was klaargekomen, want ook in voorvocht zitten al zaadcellen. Als er een volgende keer komt dus ook gewoon een condoom omdoen, ook al slikt ze de pil. Dat is het meest verstandig.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • misschien ben je bi?

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten