Skip to content
12 reacties
58 weergaves

homo of niet

als twee jongens met elkaar spelen je weet wat ik bedoel vind je dat dan meteen homo of is een vriendschappelijk rukje/pijpje je weet wel de rest niet per se homo.

16 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb nog geen vriendin, en laat het allemaal gewoon komen... Maar experimenteren doe ik wel. Iig geval bedankt voor de info!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Top! Maar dan nog is het niet zo dat ik dit ook met m'n vrienden bespreek... Hoe goed ik diegene ook ken, dat doe ik gewoon niet.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is niet homo,eigenlijk heel normaal,heel veel heterojongens hebben weleens samen met een vriendje vergeleken en wat ontdekkingen gedaan,vooral als je nog te jong bent voor een relatie met een meisje.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Om seks te hebben met iemand hoef je nog niet persé verliefd te zijn op iemand. Want dat is het met seksualiteit; de mensen waarop je verliefd wordt. Wordt je verliefd op het eigen geslacht? Homo. Anders geslacht? Hetero. Allebei? Bi. En nog een paar varianten. Het geil vinden om het iemand te doen valt ook nog niet eens persé onder verliefdheid. Geaardheid bepaald de voorkeur met wie je seksueel en EMOTIONEEL wilt binden. Het met jongens doen voor de fun? Niet gay, ook al komt het heel gay over.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Idd. Ik heb verder geen gevoelens voor jongens, heb er ook niks tegen, maar het is gewoon puur uit nieuwsgierigheid. Net zoals je bij meisjes experimenteert.... :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Het hoeft niet per se te betekenen dat je dan homo bent. Sommige jongens vinden het gewoon leuk om te experimenteren met een andere jongen. Als je je aangetrokken voelt tot een andere jongen (er echt opgewonden van wordt) val je (ook) op jongens. Dat is heel gewoon, dus mocht het zo zijn: geen nood.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het zelf ook wel eens willen,
    maar ik denk dat het bij de puberteit hoort.

    Dus ik denk niet dat je homo bent.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dan ben je wel homo ja.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Naar mijn mening ben je pas homo wanneer je gevoelens voor een jongen hebt. Experimenteren met een jongen hoort hier dus niet bij, hoewel je je wel kan afvragen of het wel helemaal ''straight'' is.

    Los van dit alles maakt het natuurlijk niet uit of je homo bent of niet. Het is geen keuze, het overkomt je.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook gewoon straight (hetero) om het zo maar even te noemen. Maar wil t ook graag proberen, gewoon puur uit nieuwsgierigheid.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind van niet. Ik zou dat zelf weleens willen doen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • wat vinden jullie daarvan laat even je reactie achter

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten