Skip to content
21 reacties
286 weergaves

zwaar gebouwde jongen zoekt zichzelf .

Hoi,ben 18 zwaar gebouwd,of stevig zoals men zegt,maar alles is wel stevig gevormd,brede torso,stevige armen,bovenbenen en billen.
Vrienden denken altijd die kan over al tegen,is zelfverzekerd, beetje stoer,uiterlijk misschien beetje macho,maar toch ben ik onzeker.
Lees graag echte jongens boeken,oorlogsboeken,en films,kortom alles wat een stoere knul bezig houdt.Ga graag wel uit,drink soms een pilsje,maar tegen over meisjes onzeker, voel me niet echt op mijn gemak,maar komt dat nou door mijn verlegenheid, als ik echt met een meisje wil,heb wel kans gehad,maar ging niet door.
Twijfel soms of ik iets met een jongen wil,soms denk ik ben hetero,dan weer bi en dan lijkt het me wel cool om gay te zijn.Dat avontuurlijke,dat gespierde,die stoerheid en kameraadschap tussen twee jongens trekt me ook wel aan.Wie wil met mij hier over een discussie en begrijpt dit.?

18 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik wist niet dat het al zo oud was dit onderwerp.
    Maar heeft wel betrekking op mij,vind ik.
    Bedankt gayboy, zal jouw advies opvolgen en hoop op meer reactie's,afwachten dus.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Verbaasd dat mijn oude topic nog weer op de proppen komt.
    Ga niet weer in discussie maar begrijp je wel jongen 17.
    Zelf ook die onzekerheid gevoeld, een oudere vriend heeft me hier af geholpen en heb met 17 gekozen om gay te zijn,al kies je hier niet voor,je bent het.
    Je bent ook stevig gebouwd, heterolook,zegt niets, want de meeste homo's hebben een heterolook, wat dat ook zijn mag.
    Tip, loop niet weg voor je gevoelens,aanvaard wat op je pad komt, en accepteer jezelf wie je bent.Dan lees deze site nog eens door en volg de raad op van die jongen die toen 21 was, dit is een topic van enige jaren oud maar nog wel actueel, succes gewenst ,komt wel goed met jou.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Neen geen bangheid, wel onzekerheid,begrijp me zelf niet.Lees hier over gayboy, die topic spreekt mij aan, soms sluit ik me op en wil alleen zijn.Mis iemand die me begrijpt, heb vrienden maar toch.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ontlopen is dom.of bangheid.?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Herken dit , die strijd tussen mezelf en mijn omgeving, die me bij voorbaat al bombarderen als gay.Ben nogal zwaar gebouwd en dit maakt me extra onzeker, graag reactie;s van jongens die dit ook ervaren,verlegen tegen meisjes, komt ook door mijn onzekerheid,dan zijn er een paar jongens die altijd heel aardig tegen me zijn,vriendenstel,ontloop ze soms,waarom? bewust,onbewust ,weet het niet,dit alles maakt me down momenteel,surfde op de site,kwam dit tegen,hopelijk iemand die me begrijpt.ps hou ook van jongensdingen zoals stoeien,ravotten,en soldaatje spelen wat ik elders las.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat selecteren ken ik,iemand beoordelen in een groep op zijn uiterlijk,zoals ik die nog dik is,maar niet negatief,maar meer zo van met die jongen kunnen we lol beleven en ze denken die kan er wel tegen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoor nooit iets over internaten maar ze bestaan dus nog wel.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • S je had het over de strengheid op een internaat, ergens op een andere topic, zelf ook internaatservaring gehad in Belgie, daar waren echt geen lijfstraffen meer, wel een commissie die machtsmisbruik vertoonden,maar hier wist de leiding niets van.Alles in het geheim of geniep,toch was het een soort uitdaging,ook niet iedereen werd volgens mij uitgedaagd,denk dat achteraf die andere jongen en ik omdat we veel samen waren,op elkaar leken gewoon geselecteerd werden voor hun doeleinden,namelijk de verveling wat opheffen met een paar stevige jongens die wat jonger waren dan hun.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind deze topic eigenlijk leuker als zwaar gebouwd, alles door elkaar, voorstel sluit ze alle twee en begin nieuwe topic,dit heeft geen zin,en eigenlijk heb ik ook geen zin meer in dit gedoe. gayboy

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Den topic schrijver is gestopt,jammer want ik voelde me verbonden met dit verhaal,gayboy ge hebt gelijk heb me enigzins een macho genoemd,maar als dit een vorm van jongensachtige stoer zijn betreft mag het toch,jammer 2 gelijke topics,zou dezen sluiten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Neem mijn woorden terug gayboy,ook uw andere reactie gelezen op mail fors geschapen en verheugd dat ge weer bij uw vriend zijt.
    Zelf nooit getwijfeld vond het altijd vanzelfsprekend dat ik jongens leuker vond geloof ik, maar nooit zo mee bezig gehouden dacht soms en nu nog wel,misschien komt er een meiske waar ik iets mee wil en zij met mij ook,maarwas altijd den dikke in gezelschap van andre jongens,en altijd mikpunt maar nooit gepest,altijd op jolige manier,kunt ge wel zeggen dat ik onderdanig was, neen vond ik niet, want weet ge zag altijd die jongensachtigheid er in van den vriendschap.En ik was fysiek altijd den sterkste, dus gunde ik hun den lol,was vaak ook onbeholpen en onhandig maar namen me dit nooit kwalijk in den groep,altijd lachend,was niet de grootse wel den dikste,maar vond dit nooit erg ,val zelf ook op dik, zowel meiskes als jongens,vind die s goed vertellen kan,en jij ook duidelijk verhaal,jammer dat topicschrijver niet wil. te onzeker maar geef hem den tijd zichzelf te vinden en respekt voor hem, en denk wel komt goed met hem, gewoon niet te veel van je zelf vragen of denken,wees ge zelf,doe ik ook,speel den rol mee onder den jongens,we zien het als een spel zoals den weddenschap over afvallen,maar wilde niet afvallen maar uitdaging uitlokken wel spannend, en hou van stoer gedrag ,beetje de macho uithangen past bij mijn karakter of komt het door den forsheid van mijn lijf dat men zich zo gedraagt, uiterlijke kenmerken kunnen dat soms zoals mooie slanke mensen die heel knap zijn ook den houding aannemen van de mooie jongen of het mooie meisje en daar hun best voor doen,moeilijk te volgen maar kan niet anders zeggen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Stop met deze topic, geen zin meer aan reageren,ben topicschrijver.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik zijn weer bij elkaar gelukkig,kunnen toch niet zonder elkaar,dan c niet te veel twijfelen, kerel worden en zijn en voor je zelf opkomen,niet te veel denken, gewoon doen in ons motto.gayboy

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • twijfel,twijfel, vooral aan mezelf,met s jongen 21 eens. c.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ge doet alsof ge zelf zo'n vrijdenker bent gay boy maar gelooft ge u zelf, ik kende ook de twijfels maar vrienden hielpen me over den drempel , en eigenlijk werkte i zelf ook mee door een weddenschap om af te vallen,hun hadden euro'd in eenpot gestopt zou ik 5 kilo's afvallen dan was het voor mij, maar zoniet dan moesten mijn billen bloot voor een tucht,natuurlijk verloor ik,vraag me af bewust of juist niet,vond het spannend, hun waren gat,alleen ik niet, gaf niet toe aan de gevoelens totdat het pak op mijn billen kwam en ik genoot hiervan en dacht,wil bij hen horen,me afzonderen van de meiskes ineens en trots zijn dat ik gay was,wil niet terug, die vriend van jou is een dapperen kerel en gij voor mij wel lief en aardig maar beetje een watje nog,vanwege uwen schaamte.jammer knaap.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend hield ook wel van dit soort dingen,ik verzette mij,onze relatie ging er om uit,toch vond ik het een pracht kerel,lekker stoer,en hij was dol op mijn forse lichaam en mijn billen,hoewel we niet aan penetreren deden,maar het kletsen op mijn kont vond hij geweldig,we hebben elkkar om beurten eens een pak gegeven,ik vond het spannend maar schaamde me achter af,en hij begrijpt dit niet.gayboy

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ge moet u zelf niet beperken,doe wat ge wilt, in alle vrijheid,zelfs een pak op mijn dikke kont betekende voor mij vrijheid,veel jongens zullen dit kunnen beamen,ken nog een jongen die ook verzot is op dit spel

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • eens s. gayboy.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Kijk C., de jongen van 19 hierboven begrijpt het wel. Jezelf 'aanmelden' bij een bepaalde groep heeft niks met je identiteit te maken. Dan besluit je op zekere dag dat je iets bent en dan ga je je vervolgens zo gedragen omdat die lifestyle je wel leuk lijkt? Dat ben jij niet, dan ga je een rol spelen om ergens bij te horen. Zoals ik elders ook al uitgelegd heb hoef je helemaal niet te kiezen, zeker niet op dit moment. Je vindt meisjes en jongens leuk. So what? Dat is bij mij niet anders. Geniet ervan! Waarom zou je jezelf beperken en in een hokje stoppen? 'De maatschappij' komt al met genoeg labels aan om je te kunnen inpassen als efficiënte werkbij en belastingbetaler. Wees gewoon jezelf. Daar gaat het om. Misschien kom je vandaag een leuke jongen tegen, en misschien over een paar weken een leuke meid. Of andersom. Het maakt niet uit. Neem het zoals het komt en benut je kansen. Je hebt er méér dan mensen die alleen maar op jongens of meisjes vallen. Je karakter en identiteit gaan over wie jij bent, hoe je met mensen omgaat, hoe je problemen oplost, of je grappig bent of stil, van boeken houdt of van heavy metal, enzovoort. Het heeft niets te maken met kiezen tussen jongens en meisjes. Als dat überhaupt een keuze is. Je voelt je vanzelf wel aangetrokken door de een en afgestoten door de ander. Dan is het vroeg genoeg om te beslissen met wie je eventueel meegaat, op basis van hetgeen je voelt, niet wat je op een bepaalde dag hebt 'besloten'. Zoiets van te voren willen plannen is onzin. Voel gewoon wat je voelt. Groet, S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom doet ge zo moeilijk,evenals zoveel jongens, ben hetero,nu prima,maar wil dat zeggen dat ik nooit iets lekker gestoeid heb met een jongen,wat spannend werd toen we bedien in den blote stonden,normaal vind ik dit als jongens eens lekker dollen.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten