Skip to content
11 reacties
1568 weergaves

Denken aan jongens als je geil bent

Zijn er meer jongens die denken aan jongens tijdens het aftrekken, ik moet toegeven dat ik dat vaak doe maar als ik ben klaargekomen is dat jongens denken totaal weg... ik twijfel ook of ik mischien homo of bi ben maar ik denk persoonlijk dat ik toch met een meisje door het leven wil gaan. Maar zijn er meer jongens met deze ervaring?

14 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Haii dit heb ik ook! Altijd als ik zin heb om af te trekken en ik geen zin heb trek ik al mijn kleding uit en ga ik naakt op bed liggen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan een vriend die ik naakt heb gezien en dan maak ik neuk bewegingen totdat ik klaarkom. Ik kijk ook de laatste tijd gay porno en heb zin om te experimenteren met jongens. Ik val ook op vrouwen en vraag me nu af of ik bi ben.

    Groetjes ^W

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe ik ook... maar soms erger ik me er ook aan, want heb niet veel vrienden en ben eigenlijk de heledag met me uiterlijk bezig en aan het fantaseren over jongens :^) volgensmij ben ikzelf jongens verslaafd want het is letterlijk de HELE dag zo... en wil ervan af

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk ook vaak aan jongens en daar is niets mis mee. Dus wees gewoon jezelf, accepteer je voorkeuren en trek je van anderen niets aan. Als anderen je slecht behandelen om wie je bent, vertel dat dan aan je mentor of een vertrouwenspersoon op je school. Succes!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Okay TS, hopelijk heb je er iets aan. En houd van jezelf, ongeacht wat anderen zeggen. Je mag zijn wie je bent. :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo S, ik had onzeker over mezelf al gelezen omdat ik die topic ook ben gestart ;)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik val normaal op meisjes maar jongens met heel kort haar vind ik ook opwindend vooral jongens die bij de kapper zitten en geknipt worden .vind het zelf wel een beetje raar omdat ik toen een harde plasser ervan kreeg.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi TS,

    Ik heb ook de eerste reactie geschreven.

    Trek je alsjeblieft niets aan van die domme rukkertjes. Als je bi bent heb je juist een lot uit de loterij, omdat je meer keuze en afwisseling hebt.

    Juist de meest domme, lelijke en kortzichtige hetero's denken dat je gelijk op hun valt omdat je *sommige* jongens leuk vindt. NOT dus. Ik ben bijvoorbeeld héél selectief. Ik vind alleen bepaalde type jongens leuk, en voor meiden geldt precies hetzelfde.

    Als je anders bent gaan ze *altijd* pesten, maakt niet uit waarom je anders bent, gay, bi, lang, klein, dik, dun, goth, nerd, hoogbegaafd of een grotere pik. Dom volk is het, zeker die de hele tijd "kanker" roepen (of "kk dit en dat" op Twitter). En wie "gay" of "homo" als scheldwoord gebruikt is echt achtergebleven. Zo gaan we niet met elkaar om in Nederland.

    Dat zij dom zijn is vervelend, lastig en irritant, maar ga alsjeblieft jezelf niet verwijten dat je anders bent. Want dat is eigenlijk juist een compliment, snap je?

    Accepteer jezelf zoals je bent, en zoek je vrienden maar ergens anders. Er zijn er vast ook wel die wel okay zijn, of zelf ook bi of homo.

    Geloof me, ik ben ook regelmatig het mikpunt geweest, maar het werd beter toen ze merkten dat hun pesterijen geen effect hadden, omdat ik vaak zelf als eerste een grapje over mezelf maakte als ik ze zag kijken (ik viel nogal op omdat ik groot geschapen was/ben). Dus onder de douche op een nieuwe school vond ik eerst best eng. Maar door m'n grapjes konden zij me niet meer pakken, want ik schaamde me niet meer. (Dat leek in tenminste zo voor de buitenwereld, en daar gaat het dan om).

    Ik heb eerder vanavond ook gereageerd in topic "onzeker over mezelf". Misschien heb jij daar ook iets aan.

    Heel veel sterkte, en wees trots op wie je bent! :)

    Groet,

    S.



    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik fantaseer ook soms wel op jongens als ik geil ben.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey, jaa ik heb precies hetzelfde en ben vroeger ook wel gepest omdat ze me anders vonden

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • TOPICSTARTER

    Ik denk zelf dat ik bi ben... maar het vreemde is eigenlijk dat ik het niet wil (komt omdat ik gepest ben hierdoor) en het geeft me ook een slecht gevoel omdat alle kinderen uit me klas zeggen dat je dan vies bent en "kanker" gay (ik scheld niet met kanker maar dat hoor ik elke dag aan als ik op school ben) :(

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val zelf meestal op meisjes, maar vind sommige jongens ook leuk, als iemand m'n type is. Ik geloof wel in het principe van de Kinsey schaal, waarin gesteld wordt dat er geen strikte scheiding is met een apart hokje voor "hetero" en "homo", maar het gradaties zijn op dezelfde schaal. Ik zit ietsje meer aan de hetero kant, maar val dus soms ook wel eens op een jongen. Andere mensen zitten meer naar één uiterste, als ze uitsluitend op mannen of vrouwen vallen, of incidenteel iets doen buiten hun hoofdvoorkeur. Mensen die aseksueel zijn bestaan ook. Als je er meer over wilt weten even in Wikipedia kijken of Google op "Alfred Kinsey" of "Kinsey schaal". Overigens heb ik persoonlijk een hekel aan hokjes, vakjes of labels. Ik ben gewoon mezelf, en ik doe wat ik leuk vind. Waarom zou je jezelf een label opplakken? Het kan maar zo dat je nu in een tijdelijke fase zit waarin je jongens óók leuk vindt, en je daarna puur op meiden valt. Maar het kan ook dat je later merkt dat je jongens toch leuker vindt, of dat je net als ik op jongens en meisjes kunt vallen als het net je type is. Wat maakt het uit? Doe waar je zin in hebt en experimenteer gewoon wat, en geniet van het leven. Waarom zou je je nu al gaan vastleggen aan iets? Je komt er vanzelf wel achter wat je leuk vindt. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten