Skip to content
5 reacties
85 weergaves

Probleem

Hoi mensen, een week geleden heb ik met mijn Chineze buurmeisje sex gehad. En bij mijn geloof mag je geen sex na je huwelijk maar ik voel me niet gelovig.

17 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik weet religie is totaal de shit ik bepaal zelf of ik mag vrijen of niet en het maakt niet uit als je zelf Egyptisch bent en gaat neuken met een Chinese vriendinnetje, ik ken haar al toen ik 8 was terug in 2007.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Niks van religie aantrekken, da's toch allemaal achterhaald. Die hebben hun eigen agenda om bepaalde dingen te verbieden, dat heeft niks met eerlijkheid of de realiteit te maken. Volg gewoon je eigen geweten, dan weet je zo ook wel wat goed en fout is. Willen jullie het allebei dan is het okay. Zeker als jullie een relatie hebben is er niks mis mee. Ik zou wel voorbehoedmiddelen gebruiken, om ongelukjes te voorkomen. Want dan komen die religieuze types natuurlijk direct hun 'gelijk' halen...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wou zeggen dat ik voor mijn huwelijk geen sex mag hebben mijn toetsenbord was vreemd. En ik wou het heel graag ik en mijn vriendin zijn een jaar samen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ...het is maar wat je gelooft.....
    Van de paus bv mogen condooms ook niet worden gebruikt.
    Masturberen was vroeger door de kerk ook verboden.
    Verliefd worden op hetzelfde geslacht is al helemaal verboden.
    Ach, als we ons van al die schijnheiligen iets moeten aantrekken...... Wat betreft de roomskatholieke kerk is het inmiddels wel duidelijk dat heel veel pedofielen daar hun toevlucht hebben gezocht en jarenlang vrij hun gang hebben kunnen gaan bij jongeren.... en de gelovigen werden bewust dom gehouden.
    Mijn advies; je van al die voorschriften vanuit een geloof je weinig aantrekken. Gewoon je eigen leven leiden. Verantwoording aan jezelf afdragen. Eerlijk en oprecht leven. En zolang een ander daar geen last van heeft, gewoon je eigen keuzes maken.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen je schrijft dat je geen sex na je huwelijk mag hebben van je geloof, ik denk dat je bedoelde met sex voor je huwelijk! En ja of men wel of niet gelovig is, ik vindt dat iedereen zo zijn bechoefden hebben en jij dus ook. Hoop voor je dat je lekker heb genooten heb. Veel plezier met je buur meis!

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten