Skip to content
20 reacties
2006 weergaves

vraagje voor jongens

Hebben jullie vaak een stijve en rukken jullie wel eens op school? Bijv in de wc's of miss wel in de klas stiekum? ik heb 1 keer een jonge betrapt op rukke in de fietsen stalling. Hij kwam toen net klaar. hebben jullie ook veel sperma als jullie klaarkomen of nog maar een beetje? En spuit je echt ver of druppelt het er uit?

15 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Wat een onzin jongen van 14! Over enkele jaren zal je er (hoop ik) anders over denken. Overigens, om hier driekwart van de NL jeugd voor 'niet normaal' neer te zetten gaat me echt te ver!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Een stijve krijgen we overal. Ook op school, maar dat zie je niet omdat we de omhoogklap techniek hebben. Trekken doen normale jongens alleen thuis, het doen op school in de WC of in de klas vind ik niet normaal. Sperma komt er meestal in iets van 5 ml uit. Of het spuit of druppelt ligt aan hoe opwindend iets is.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ruk nooit op school en thuis komen er 4 straaltjes uit en dan niks meer

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel eens een harde in mijn broek op school maar om het dan daar te doen? Nee. Dat doe ik zon 5 á 6 keer in de week thuis wel. Maar ik druppel alleen ik heb nog nooit gespoten. Hoe kan ik zorgen dat ik echt spuit??

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja krijg best vaak een stijve op school, op de basisschool ging ik dan rukken, maar nu op m'n middelbare school niet meer. Ik ruk best vaak thuis en als ik klaarkom spuit het meestal.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel eens in de toiletten op school afgetrokken, maar ik ben 1 keer ontdekt door een vriend van me. Hij is daarna een keer samen met in toilethokje gegaan (na het 9e uur, bijna niemand meer) en laat ik het zo zeggen: we hebben niet alleen samen staan rukken en de hoeveelheden sperma zijn verdwenen op plekken waar je dat niet zou hebben verwacht.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb sinds men twaalfde al een vriendje en sindsdien zit ik er ook salen mee in de klas. We zitten meestal achteraan en trekken we elkaar af. maar nu komt er ook sperma aan te pas dus doen we het nu wat minder

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ruk alleen thuis eerst spuit dan druppel

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb heel vaak een stijve, maar ik heb nog nooit gerukt op school, überhaupt nooit in het openbaar En bij mij druppelt het eruit, maar het is wel veel

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, ik ruk alleen thuis maar ik heb wel eens een meisje op school betrapt toen ze klaar kwam

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaren geleden op school spontaan klaar gekomen dus zonder te rukken, was wel bijzondere ervaring en plakkerige boel. Spuit normaal een 4-5 stralen tot wel een meter ver en daarna wat nadruppelen. In bed ook een keer per ongeluk tegen het behang gespoten, dat vond m'n moeder niet leuk. Een eetlepel zoals iemand schreef is erg overdreven, maar 2-3 theelepeltjes vol is het bij mij wel.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bwa hangt er van af. Heb het 2 keer gedaan toen ik 11 jaar was ofzo. ik spuit als ik klaarkomen en als ik een paar dagen niet gerukt heb is het heel veel

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb niet zo vaak een stijve, en ik ruk echt niet op school (dan heb je echt iets in je hoofd wat los zit), en als ik na misschien 4 dagen weer aftrek en ik kom klaar spuit het eerst misschien 2 straaltjes 40cm vooruit en dan misschien 2 straaltjes 10 cm en dan lekt het een beetje. Btw je teelballen maken 24/7 sperma aan dus je kan nooit weinig of veel hebben behalfe als je om de 5 uur ofzo gaat jacken, dan komt er wel minder uit en gaat het alleen waarschijnlijk alleen lekken. Gemiddeld komt er een eetlepen aan sperma uit de penis. Ik hoop je goed te hebben geïnformeerd ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • er heeft wel is een meisje die naast me zat afgetrokken

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mii geen vast patroon. Geil mezelf via internet op met al wat zich daar voor leent. Gemiddeld 3 x per week. Spuit meestal 3 straaltjes sperma.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb vaak een stijve pik en spuit lekker ver en veel als ik me aftrek.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wel vaak een stijve maar ik ruk niet op school. Dat doe ik thuis wel.
    Ja best veel sperma en meestal spuit het eerst en dan druppels.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • We deden dat vroeger ook wel. Het leukste was buiten in het park samen met een vriendje. De fietsenstalling was vrij open en tamelijk druk, dus dat was een minder goede plek. Als je spontaan een stijve kreeg in de klas (dat hebben jongens soms zomaar ineens) ging je even naar de wc om dat te verhelpen. Ik weet dat heel veel jongens dat deden, en dat zal nu niet anders zijn. ;)

    Tegenwoordig heb ik een vriendin, dus hebben we regelmatig seks. Maar als ik zin heb doe ik het nog steeds. De badkamer is een goede plek, maar er staat hier ook een doos tissues naast het bed. :)

    Ik weet dat de hoeveelheid sperma en de kracht waarmee een jongen komt erg verschillend is. Ik heb mazzel denk ik, want het is altijd behoorlijk veel, en ik heb (per ongeluk) wel over m'n hoofd tegen de muur gespoten terwijl ik op m'n rug op bed lag. Nu houd ik er dus maar een stapeltje tissues voor als ik voel dat het bijna zover is...

    Ik hoop dat dit je vragen een beetje beantwoord? Anders zeg je het maar...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb vaak een stijve, maar ruk alleen thuis... Spuiten kan ik wel ;)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik heb wel eens een stijve op school en ruk ook wel eens, ik doe dit dan op de wc in de pauze. Ik heb wel eens in een lokaal getrokken maar dan echt in mn broek zodat niemand het kon zien. Ik heb best veel sperma, als ik klaarkom dan spuit er een beetje uit en de rest druppelt, ik kreeg door de tijd heen wel steeds meer sperma en begint steeds meer te spuiten. Eerst had ik nog best weinig en druppelde het alleen.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten