Skip to content
12 reacties
751 weergaves

Vader

Hoi, mijn vader heeft ke gevraagd of ik hem wou pijpen ik zij dat ik er even over na moest denken! Wat mij ik zeggen? Ja/nee

14 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Wat een gestoorde gasten zitten hier tussen! Nee natuurlijk moet je dat niet doen. Je vader gaat zijn boekje te buiten als vader en vooral als jouw opvoeder en voorbeeld. Als hij zin heeft om iemand af te trekken dan moet hij maar iemand anders zoeken, maar in geen geval zijn eigen zoon. Blijkbaar heeft hij niet door waar hij mee bezig is en wat voor schade hij aanricht, bij jou en bij jullie relatie. Dit kun je nooit meer terugdraaien.
    Dus mijn advies: hij rukt maar met zijn maatjes, en jij met de jouwe.
    Dit valt echt niet meer onder onder de noemer: voorlichting geven.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet doen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is in bepaalt opzicht misbruik maken van jou leeftijd en gebrek aan ervaring. En een uiting van pedofiele lustbevrediging. Een mildere vorm is als de vader zijn zoontje wilt pijpen. En dat uit legt als les geven in wat meisjes met jongens willen doen. Ook de jongen aftrekken maakt dar vaak deel van uit. Het voordeel hiervan is dat vader en zoon over seks met elkander durven te praten. Voor mij was het een opluchting dat mijn vader zij "jee mijn zoon wordt een man" toen hij me op aftrekken betrapte. En ik hem in de douche wist te verleiden, om mij gelijk een meisje dat doet, met de hand te helpen. En daar is het met een vrije gedachtewisseling ook bij gebleven.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja zou t ook niet doen klinkt wel leuk maar dit is sexueel misbruik denk niet dat dit een sirieuze vraag is

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon niet doen, je vader is strafbaar als hij zoiets doet. Bovendien kan het gewoon niet, zoek maar een leeftijdsgenoot om mee te experimenteren. Vertel dit aan je moeder of iemand anders die je vertrouwd(niet je vader)

    Dat is gewoon het beste!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het doen als hij het eerst bij jou doet maar vertel dit absoluut niet verder aan mensen in je omgeving

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zou je aan je vader zuigen...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste topic starter,

    Praat hier over met iemand die je vertrouwd, niet je vader! Jou vader wil misbruik van je maken, sexueel misbruik heet dat.. Praat erover met je moeder of je oma/opa of iemand van school. Doe dat echt! dat is echt super belangrijk dat je dat doet!

    Nee zeggen dus en het aan iemand vertellen..

    @j19 dat is echt complete onzin, dit is een heel ander verhaal dan homo zijn ja of nee..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou willen dat ik dit mocht

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • WTF Als je homo bent oke dan snap ik nog dat je miss ja zou zeggen. Maar als je gewoon hetero bent, WHY IN HELL zou je dan JA zeggen? Als je het dan uberhaupt overweegt moet je eens gaan nadenken of je niet miss toch homo bent

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeg gewoon ja, heb ik ook gedaan. Niemand komt erachter denk ik. Dan mag je eindelijk aan een grote lolly sabbelen. Echt heerlijk. Laat weten hoe het gegaan is.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben je gek? Hij wil seksuele handelingen verrichten met een minderjarige. Zeg nee tegen hem. Bel de kindertelefoon of de politie.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten