Skip to content
21 reacties
2859 weergaves

Vriend naakt zien

Ik wil graag een goede vriend van me naakt zien maar ik weet niet of hij dat wel wil. Is dit raar? En zo nee hoe kan ik dit bereiken?

13 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  • Op een warme dag, vraag je je vriend een keer te blijven logeren. Aangezien het warm is stel je voor een watergevecht te houden. Achteraf zal die zich moeten omkleden, en aangezien die bij jou is, zal die dit bij jou doen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dat ook al een keer willen proberen maar ik heb niemand??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bedoelt dat je een beetje verliefd op hem bent? Daar is ook niks mis mee hoor. Wees alleen voorzichtig met heavy liefdesverklaringen, want dat kan hem afschrikken als het niet wederzijds is.

    Ik zou voorlopig eerst even met bovenstaande tips checken of hij je überhaupt leuk vindt op die manier. Experimenteren doen (bijna) alle jongens, ongeacht of ze homo. bi of hetero zijn. Dus dat is veel luchtiger dan meteen 'verkering' willen. De kans is groot dat hij dan wel gaat vermoeden dat je homo bent. daar is niks mis mee, zoals al vaker gezegd, maar het kan hem wel afschrikken als hij puur hetero is.

    Bovendien zou het ook nog kunnen dat jij je seksueel aangetrokken voelt, in combinatie met een warme vriendschap. Daarom kun je m.i. beter zorgen dat je lekker veel tijd me hem doorbrengt en samen spannende dingen kunt doen, als hij daarvoor in is. Dat wil je graag zei je, dus ga daar dan ook eerst maar voor. Of je echt verliefd bent of dat het een (sexy) crush is merk je vanzelf wel na een tijdje. Als je dat nu gaat 'bekennen' vóór je weet of hij je leuk vindt maak je de situatie m.i. onnodig ingewikkeld. Dat kun je altijd nog zeggen als hij ook gek op jou blijkt te zijn. Ik zou zoiets zeker niet doen vóór je wat meer weet over zijn gevoelens jegens jou.


    Heb je hem nou eigenlijk al eens bloot gezien? Want dat was je topic/wens. En hoe is dat gegaan?

    Als je wat feedback geeft kunnen anderen je beter advies geven, dus vertel ook eens wat. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben toppicstarter Ik vind hem echt heel leuk!zijn er pls nog tips?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het een beetje terug gelezen en vond het zeer interessant. Kan je nog vertellen hoe het is afgelopen. Ik ben benieuwd

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben topicstarter Bedankt voor alle tips enzo maar jullie zijn zo van niet drukmaken over gay overkomen. Ik kwam er laatst achter dat ik gevoelens voor hem heb en dat wil ik hem zeggen, iemand daar nog tips voor?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @TS,

    Beetje stoeien? En/of verzin een reden om je om te kleden. Het wordt warm, dus veel hoef je sowieso niet aan te hebben. En 'per ongeluk' een glas water of limonade over je broek geeft je een excuus om die uit te trekken in de tent. En dan bijvoorbeeld in je blootje naar je zwembroek of sportbroekje gaan zoeken in je tas. "Goh waar is ie nou toch..." ;-)

    En ondertussen natuurlijk goed opletten hoe hij reageert als je in je blootje staat.

    Succes ermee, ik ben benieuwd naar je resultaten! :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou kijken of je de tips die je nu van iedereen hebt gekregen ook daar kwam gebruiken. Doe in ieder geval zoals je altijd doet en ga je niet opeens anders gedragen. Als je nog vragen hebt over iets anders laat het dan gewoon even weten. Groeten A.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben toppicstarter Ik ben morgen bij hem op de camping, nog tips daarvoor?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Graag gedaan. En veel plezier!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankje voor de rips jongen 21 ik ga ze gebruiken

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Samen douchen is ook mijn favoriet, zo heb ik vroeger ook leuke jongens ontmoet die het spannend vonden om samen wat te experimenteren.

    Als dat niet mogelijk is, zet dan een keer een geil filmpje op als hij bij je is. Zorg bij voorkeur dat je niet te veel kleding aan hebt, bijvoorbeeld een joggingbroek zonder ondergoed of een sportbroekje. De bedoeling is dat hij het kan zien als je een stijve krijgt. Let goed op hoe hij reageert. Kijkt hij nu meer naar jou dan naar het filmpje? Krijgt hij daardoor ook een stijve? Dan weet je eigenlijk wel genoeg, en kun je voorzichtig iets verder gaan. Bijvoorbeeld iets uittrekken. Zeg iets als: "warm hè?". Dat is wel redelijk doorzichtig, maar toch onschuldig genoeg. Als hij het leuk vindt trekt hij vast ook wel wat uit, en ga je zo verder tot je je doel bereikt hebt. ;-)



    Als hij niet reageert op je erectie of zelfs wegkijkt heb je kans dat hij niet geïnteresseerd is óf te preuts en angstig om eraan toe te geven dat hij het ook wel spannend vind. (De meeste jongens experimenteren, lang niet iedereen durft er voor uit te komen). In dat geval moet je zeker niks forceren, maar later eventueel eens met hem praten waarom hij zich ongemakkelijk voelde.


    PS: trek je alsjeblieft niks aan van opmerkingen over "gay overkomen" en zo. Experimenteren heeft niks met homoseksualiteit te maken. Je bent pas homo als je alléén op mannen verliefd kunt worden. Daar is ook niks mis mee, maar het heeft niets te maken met jongens die samen wat uitproberen. Dat zijn ervaringen waar je een hoop van leert, ook als je later een vriendinnetje krijgt. En "gay" is sowieso een dom scheldwoord wat mensen eens zouden moeten afleren.

    Succes ermee! Laat je weten of het gelukt is? :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben ik weer, je kan dat doen door een keer bij elkaar te slapen en bijvoorbeeld te vragen of hij zichzelf aftrekt. Doe dat dan wel op een moment waarop het goed voelt en als die er niet is, probeer het dan een andere keer. Ik vraag zulke dingen altijd als we van plan zijn te gaan slapen. Als je nog wat wilt weten hoor ik het graag. Groeten A.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben toppicstarter Nee we hebben er nog nooit over gepraat hoe moet ik dat doen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had wel eens ergens gelezen dat je het er ook over kan hebben, hebben jullie er wel eens over gepraat ? Zo ja, dan kan je dat gewoon weer doen en dit keer wat meer of verder vragen. Groeten A.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben toppicstarter Bedankt voor alle tips maar hoe moet ik er langzaam en subtiel over beginnen?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat heb ik ook ik was ook op tips het moet niet gay overkomen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Probeer op een middag ofzo, langzaam ernaartoe te werken, probeer het met doen, durfen of de waarheid. Stel dan eerste de vragen: 1) heb je al een vriendin? (De waarheid) 2)zonee, vraag dan of hij een vriendin wil. (De waarheid) 3) zonee, vraag of hij gay is. (De waarheid) 4) zoja, vraag of hij zich naakt durft te tonen (doen) Of metode 2; Vraag meteen bij doen durfen of de waarheid, wil je je naakt laten zien? (Doen) Als hij dat niet wil, tsja, jammer dan. De keuze is aan hem.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 13 ik zit met het zelfde probleem ik wil ook lekker met een vriend van me gaan fappen samen en dat soort dingen maar ik weet ook niet hoe ik ga binnenkort met hem zwemmen ik vraag hem dan onder de douche ben benieuwd

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo Toppicstarter

    Je kan die vriend vragen om een keer samen te zwemmen en dan omkleden in een gezamenlijke kleedkamer.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten